کرمان رصد

آخرين مطالب

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران:

بنیاد شهید و امور ایثارگران در حوزه درمان جامعه ایثارگری عملکرد مطلوبی داشته است بنیاد شهید و امور ایثارگران

بنیاد شهید و امور ایثارگران در حوزه درمان جامعه ایثارگری عملکرد مطلوبی داشته است
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در دیدار با آیت‌الله قربانعلی دری نجف‌آبادی، نماینده ولی فقیه در استان مرکزی و امام جمعه اراک گفت: بنیاد شهید و امور ایثارگران در حوزه درمان جامعه ایثارگری عملکرد مطلوبی داشته است.

به گزارش «ایثار»، مهندس سعید اوحدی در این دیدار که امروز پنجشنبه 28 فروردین‌ماه در دفتر نماینده ولی فقیه در استان مرکزی و امام جمعه اراک، برگزار شد، با گرامی‌داشت یاد و خاطره شهدا به‌ویژه شهدای استان مرکزی، گفت: مقام معظم رهبری در دیدار با اعضای هیئت دولت بر دیدار چهره به چهره با مردم تاکید کردند. با توجه به سفرهای استانی دولت سیزدهم در دوره شهید آیت‌الله رئیسی مقام معظم رهبری برنامه سفرهای استانی در دولت چهاردهم را نیز ضروری دانستند.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران به ارائه گزارش عملکردی از بنیاد در حوزه‌های مختلف پرداخت و گفت: بنیاد شهید و امور ایثارگران در حوزه درمان جامعه ایثارگری عملکردی مطلوب داشته و بیمه دی توانسته رتبه برتری را کسب نماید. با توجه به افزایش سن جامعه ایثارگری، نیازهای درمانی آنها افزایش می‌یابد و این موضوع مورد پیگیری جدی بنیاد است.
معاون رئیس جمهور به ارائه گزارشی از عملکرد بیمه دی و جایگاه آن در بین بیمه‌های دیگر کشور پرداخت و تصریح‌کرد: بیمه دی موظف است ظرف 48 ساعت هزینه‌های ایثارگران را پرداخت کند و ایثارگران عزیز هر گونه مشکلی در حوزه بیمه داشتند شماره 1671 به صورت 24 ساعته پاسخگوی آنها است.
مهندس اوحدی با اشاره به انعقاد تفاهم‌نامه با وزارت راه و شهرسازی و پیگیری موضوع اشتغال و ساماندهی گلزارهای شهدا، گفت: وظیفه بنیاد شهید و امور ایثارگران رسیدگی به مشکلات جامعه ایثارگری است، در آستانه برگزاری مراسم شهدای خدمت، جلسه دولت برگزار شد و 14 دستگاه برای برگزاری مراسم همکاری خواهند کرد.
آیت‌الله دری نجف آبادی، نماینده ولی فقیه در استان مرکزی و امام جمعه اراک در این مراسم ضمن خوش‌آمدگویی به معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران ، خواستار خدمت‌رسانی بهتر به جامعه معظم ایثارگری شد.
نماینده ولی فقیه در استان مرکزی و امام جمعه اراک بر حل مشکلات درمانی، مسکن و اشتغال جامعه ایثارگری تاکید کرد و گفت: دولت می‌تواند همه برنامه‌ها را با جدیت دنبال کند.ما از همه عزیزانی که برای جامعه ایثارگری خدمت می‌کنند تشکر می‌کنیم.
آیت‌الله دری نجف آبادی، با تقدیر از برگزاری مراسم برای شهدای خدمت و تاکید بر ماندگاری آثار شهدا، گفت: آثار شهدا در قالب فیلم و انیمیشن برای نسل‌های آینده به تصویر در بیاید. باید روحیه ایثار، فداکاری و گذشت را توسعه داد، موضوع آموزش و توانمندسازی فرزندان شهدا نیز باید مورد توجه جدی قرار بگیرد.

لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/715763/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

هوش مصنوعی این بار سراغ «محسن چاوشی» رفت!

حمید حامی: من در یک دوره ای داروی ضد افسردگی میخوردم و با آن مبارزه می کردم

پیام پادشاه سعودی چه بود؟

فارن افرز: مذاکرات ایران و آمریکا در چه شرایطی موفق خواهد شد؟

مشاهده رنگی کاملا جدید توسط چشم انسان

کتاب‌درمانی، راهی برای افزایش جرأت‌ورزی کودکان

تاکید فرمانده سپاه ثارالله در خصوص حمایت از تامین امنیت سرمایه گذاری ها

نوسازی بافت‌های فرسوده شهر/ توجه حداکثری به ناحیه‌محوری در سطح مناطق

بیمارستان بعثت سنندج به دستگاه پیشرفته سی دی پی مجهز شد

معرفی 23 بلوک اکتشافی نفت و گاز

بازگشت 2 میلیارد وجوه کلاهبرداری شده در پی سرعت عمل پلیس فتا سیرجان

تمرکز خود را بر رضایتمندی مردم و امیدآفرینی بگذاریم

تحلیل روزنامه‌نگار لبنانی از فضای مذاکراتی ایران ـ آمریکا

رسم غلط تیراندازی در جشن‌ موجب فوت جوان 25 ساله در جیرفت شد

ایران- روسیه قطعی شد؛ 2 بازی در مهر

برگزاری سومین جلسه هیئت رئیسه انجمن وودبال

اشک‌ های حمید حامی با پیام احساسی مادرش

اجرای ترانه «منِ بی دل» از علیرضا عصار با همراهی امید حاجیلی

حمید حامی از عکس جوونیاش تعجب میکنه!

عود در جنوب، ساز زندگی است…

سرمقاله صبح نو/ یمـن و تغییر معادلات منطقه

وبسایت آمریکایی مطرح کرد: مذاکراتی فراتر از قاب تلویزیون‌ها

سرمقاله اطلاعات/ چرا اسرائیل در پی خلع سلاح مقاومت است؟

ایران می‌تواند فراتر از جغرافیا به عنوان پدیده‌ای ریشه‌دار فهم شود

موفقیت محققان دانشگاه امیرکبیر در بازیابی 57 درصدی نقره، روی و سرب از باطله‌های کارخانجات زنجان

آواز، شخصیت پرندگان را لو می‌دهد!

مدل‌های هوش مصنوعی استدلالی جدید «اوپن‌ای‌آی» بیشتر توهم می‌زنند

«چت‌جی‌پی‌تی» کاربران را بدون اجازه با نام خطاب می‌کند!

ایستگاه فضایی بین‌المللی به خطرناک‌ترین دوره خود وارد شد

نشست شورای مشاوران وزرا در امور ایثارگران وزارتخانه‌ها و دستگاه‌های اجرایی برگزار شد

آغاز فروش اقساطی خودرو وارداتی هیوندایی توسط کرمان موتور + شرایط

عکس/ استوری کنایه آمیز رضا گلزار حسابی سوژه شد

50 نشست تخصصی برای تاب‌آوری آثار تاریخی برگزار شد

دستگاه های استان کرمان باید برای توسعه سرمایه‌گذاری بسیج شوند

تعطیلی ادارات استان کرمان فردا یکشنبه 31 فروردین 1404 | آیا فردا 31 فروردین ادارات کرمان تعطیل است؟

مرگ تلخ کارگر پاکبان در اثر تصادف

خوشگل‌ها از من تعریف می‌کنند!

حفاظت از هویت تاریخی اصفهان خط قرمز مدیریت شهری است

مراسم دعا و استغاثه برای مردم غزه و جبهه مقاومت در گلزار شهدای گمنام بهشت ​​زهرا(س)

سد نساء بم در وضعیت بحرانی قرار دارد/ کشاورزان صرفه جویی کنند

وزیر راه و شهرسازی به عنوان خادم یار افتخاری شهدا انتخاب شد

شجاعی: بعد از یک فصل سخت یک نفس راحت کشیدیم

تقوی در جلسه با وزیر ورزش برنامه‌های والیبال را ارائه کرد

بهره برداری از نیروگاه 10 مگاواتی خورشیدی اسفندقه 2 جیرفت

تقوی برنامه‌های والیبال را به وزیر ورزش و جوانان ارائه کرد

مدارس کرمان فردا 31 فروردین به علت آلودگی هوا تعطیل است؟ | تعطیلی مدارس کرمان فردا یکشنبه 31 فروردین 1404​

دستور وزیر: حمایت حداکثری از تیم عطایی

هوای کرمان گرم‌تر می‌شود؛ پیش‌بینی رگبار باران

جلسه وزیر ورزش با تقوی و عطایی

پیکار ووشوکاران جوان و نوجوان کشور در شیراز آغاز شد