کرمان رصد

آخرين مطالب

استاندار و رئیس شورای آموزش و پرورش استان کرمان تاکید کرد:

عزم و انگیزه جدی در استان کرمان به منظور تحقق اهداف دولت چهاردهم در راستای مدرسه سازی و رفع کمبود فضای آموزشی فرهنگي

عزم و انگیزه جدی در استان کرمان به منظور تحقق اهداف دولت چهاردهم در راستای مدرسه سازی و رفع کمبود فضای آموزشی
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - استاندار و رئیس شورای آموزش و پرورش استان کرمان در جلسه نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی بر عزم و انگیزه جدی در استان کرمان به منظور تحقق اهداف دولت چهاردهم در راستای مدرسه سازی و رفع کمبود فضای آموزشی تاکید کرد.

به گزارش اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش استان کرمان، محمد علی طالبی با بیان اینکه رئیس جمهور نگاه ویژه ای به آموزش و پرورش دارد، گفت: دولت چهاردهم ظرفیت و فرصت بسیار خوبی در اختیار ما گذاشته است، باید تلاش کنیم بخش عمده ای از مشکلات و چالش های فضای آموزشی در استان در دولت چهاردهم مرتفع شود، بخش مهمی از توجه رئیس جمهور به مدارس معطوف شده است.
وی افزود: در انتخاب مدیرکل آموزش و پرورش استان، رویکرد برنامه محوری و داده محوری در سخنان وی برایم متمایز بود، بر همین اساس او را انتخاب کردم و امروز همه با هم با هم افزایی به دنبال ارتقای شاخص های آموزش و پرورش در کاهش سالانه تراکم جمعیت کلاس های درسی، افزایش سرانه فضاهای آموزشی، افزایش اعتبار دولتی سالانه و اعتبارات خیری و مردمی، کاهش سالانه بازماندگان از تحصیل و ترک تحصیلی ها، افزایش میانگین نمرات آموزش و پرورش و افزایش سالانه محصلان هنرستان های فنی و حرفه ای و...هستیم اما اولویت اصلی ما احداث فضاهای آموزشی در استان است، استان ما جزو محروم ترین استان ها در زمینه فضاهای آموزشی است و نیاز به بالغ بر هزار میلیارد تومان اعتبار داریم، همه ظرفیت ها را باید به کار ببریم تا کمبودها جبران شود، در استان مناطقی داریم که به شدت نیازمند توجه هستند.
استاندار کرمان گفت: درخواست ما از دولت این است در زمینه اختصاص اعتبارات دولتی نگاه ویژه ای به استان کرمان داشته باشد، کمک خیران نباید باعث کم رنگ شدن حمایت دولت شود، بنگاه های اقتصادی در راستای مسئولیت اجتماعی خود باید یاریگر باشند، ضلع مهم و دیگر این نهضت هم مردم و جامعه محلی هستند، بخشی از مردم در قالب بسیج و گروه های جهادی جلوه گر می شوند، امیدواریم شاهد حضور جدی تر گروه های جهادی باشیم، خیران هم در این مسیر همراه ما هستند، هر جا خیران کاری داشته باشند تسهیلگر کار آن ها هستیم و تا حد امکان همه درخواست هایشان را اجابت می کنیم، علاوه بر آنان دهیاری ها، شوراهای اسلامی و شهرداری ها امکاناتی دارند که در زمینه مدرسه سازی به کار می آیند.
طالبی گفت: فرمانداران نقشی اساسی در این زمینه دارند، همه ظرفیت ها را تجمیع می کنند و برای ایجاد ظرفیت های مدرسه سازی به کار می گیرند، هر جا مردم بیشتر کار کنند باید بیشترین حمایت دولتی هم باشد تا مردم فکر نکنند اگر پیشقدم شده اند دولت عقب نشینی کرده است، امیدواریم بتوانیم بهترین عملکرد را در این زمینه داشته باشیم.
بر پایه این گزارش، جلسه نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی استان کرمان با حضور معاون وزیر و رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور، استاندار کرمان، سرپرست آموزش و پرورش استان، مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان، رئیس مجمع خیران مدرسه ساز و...در سالن شهید مرتضوی استانداری سابق برگزار شد.

لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/715730/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

هوش مصنوعی این بار سراغ «محسن چاوشی» رفت!

حمید حامی: من در یک دوره ای داروی ضد افسردگی میخوردم و با آن مبارزه می کردم

پیام پادشاه سعودی چه بود؟

فارن افرز: مذاکرات ایران و آمریکا در چه شرایطی موفق خواهد شد؟

مشاهده رنگی کاملا جدید توسط چشم انسان

کتاب‌درمانی، راهی برای افزایش جرأت‌ورزی کودکان

تاکید فرمانده سپاه ثارالله در خصوص حمایت از تامین امنیت سرمایه گذاری ها

نوسازی بافت‌های فرسوده شهر/ توجه حداکثری به ناحیه‌محوری در سطح مناطق

بیمارستان بعثت سنندج به دستگاه پیشرفته سی دی پی مجهز شد

معرفی 23 بلوک اکتشافی نفت و گاز

بازگشت 2 میلیارد وجوه کلاهبرداری شده در پی سرعت عمل پلیس فتا سیرجان

تمرکز خود را بر رضایتمندی مردم و امیدآفرینی بگذاریم

تحلیل روزنامه‌نگار لبنانی از فضای مذاکراتی ایران ـ آمریکا

رسم غلط تیراندازی در جشن‌ موجب فوت جوان 25 ساله در جیرفت شد

ایران- روسیه قطعی شد؛ 2 بازی در مهر

برگزاری سومین جلسه هیئت رئیسه انجمن وودبال

اشک‌ های حمید حامی با پیام احساسی مادرش

اجرای ترانه «منِ بی دل» از علیرضا عصار با همراهی امید حاجیلی

حمید حامی از عکس جوونیاش تعجب میکنه!

عود در جنوب، ساز زندگی است…

سرمقاله صبح نو/ یمـن و تغییر معادلات منطقه

وبسایت آمریکایی مطرح کرد: مذاکراتی فراتر از قاب تلویزیون‌ها

سرمقاله اطلاعات/ چرا اسرائیل در پی خلع سلاح مقاومت است؟

ایران می‌تواند فراتر از جغرافیا به عنوان پدیده‌ای ریشه‌دار فهم شود

موفقیت محققان دانشگاه امیرکبیر در بازیابی 57 درصدی نقره، روی و سرب از باطله‌های کارخانجات زنجان

آواز، شخصیت پرندگان را لو می‌دهد!

مدل‌های هوش مصنوعی استدلالی جدید «اوپن‌ای‌آی» بیشتر توهم می‌زنند

«چت‌جی‌پی‌تی» کاربران را بدون اجازه با نام خطاب می‌کند!

ایستگاه فضایی بین‌المللی به خطرناک‌ترین دوره خود وارد شد

نشست شورای مشاوران وزرا در امور ایثارگران وزارتخانه‌ها و دستگاه‌های اجرایی برگزار شد

آغاز فروش اقساطی خودرو وارداتی هیوندایی توسط کرمان موتور + شرایط

عکس/ استوری کنایه آمیز رضا گلزار حسابی سوژه شد

50 نشست تخصصی برای تاب‌آوری آثار تاریخی برگزار شد

دستگاه های استان کرمان باید برای توسعه سرمایه‌گذاری بسیج شوند

تعطیلی ادارات استان کرمان فردا یکشنبه 31 فروردین 1404 | آیا فردا 31 فروردین ادارات کرمان تعطیل است؟

مرگ تلخ کارگر پاکبان در اثر تصادف

خوشگل‌ها از من تعریف می‌کنند!

حفاظت از هویت تاریخی اصفهان خط قرمز مدیریت شهری است

مراسم دعا و استغاثه برای مردم غزه و جبهه مقاومت در گلزار شهدای گمنام بهشت ​​زهرا(س)

سد نساء بم در وضعیت بحرانی قرار دارد/ کشاورزان صرفه جویی کنند

وزیر راه و شهرسازی به عنوان خادم یار افتخاری شهدا انتخاب شد

شجاعی: بعد از یک فصل سخت یک نفس راحت کشیدیم

تقوی در جلسه با وزیر ورزش برنامه‌های والیبال را ارائه کرد

بهره برداری از نیروگاه 10 مگاواتی خورشیدی اسفندقه 2 جیرفت

تقوی برنامه‌های والیبال را به وزیر ورزش و جوانان ارائه کرد

مدارس کرمان فردا 31 فروردین به علت آلودگی هوا تعطیل است؟ | تعطیلی مدارس کرمان فردا یکشنبه 31 فروردین 1404​

دستور وزیر: حمایت حداکثری از تیم عطایی

هوای کرمان گرم‌تر می‌شود؛ پیش‌بینی رگبار باران

جلسه وزیر ورزش با تقوی و عطایی

پیکار ووشوکاران جوان و نوجوان کشور در شیراز آغاز شد