کرمان رصد

آخرين مطالب

مربی تیم وزنه‌برداری: شرایط خوبی برای مسابقات جهانی داریم ورزشي

مربی تیم وزنه‌برداری: شرایط خوبی برای مسابقات جهانی داریم
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - مهر /مربی تیم وزنه‌برداری جوانان ایران با اشاره به آخرین وضعیت این تیم برای حضور در مسابقات جهانی گفت: رکوردهای خوبی جهت حضور در مسابقات جهانی پرو ثبت کردیم و شرایط خوبی داریم.
علی نصرتی مربی تیم ملی وزنه‌برداری جوانان ایران درباره شرایط تیم ملی برای حضور در مسابقات جهانی پرو گفت: در دره سنی جوانان با تیم کامل اعزام می‌شویم و هفته گذشته هم آخرین رکوردگیری از وزنه‌برداران جوان انجام شد. در رده سنی نوجوانان هم حسین یزدانی را در دسته فوق سنگین اعزام خواهیم کرد که البته خیلی امیدوار هستیم او رکوردهای قابل قبولی ثبت کند.
وی گفت: فکر می‌کنم تیم 7 یا 8 اردیبهشت ماه راهی پرو خواهد شد، مسافت زیادی با این کشور داریم و مدت زیادی هم در پرواز هستیم. امیدوارم این موضوع روی عملکرد وزنه‌برداران تأثیر نگذارد. همه تلاشمان را به کار می‌گیریم تا عملکرد قابل قبولی داشته باشیم. خدا را شکر در فصل زمستان در شهر امیدیه که خوش آب و هوا بود اردو برگزار کردیم. در حال حاضر اردو ما تا زمان اعزام در تهران پیگیری خواهد شد و برنامه‌ها را جلو می‌بریم.
مربی تیم ملی وزنه‌برداری جوانان اظهارداشت: تا لحظات آخر وزنه‌برداران طبق برنامه جلو می‌روند تا از شرایط ایده‌آل خارج نشوند و در شرایط اردو باشند. رکوردها هم راضی کننده است و امیدواریم وزنه‌برداران بتوانند در مسابقه هم همین رکوردها را تکرار کنند.
سرمربی تیم ملی وزنه‌برداری جوانان در پاسخ به این سوال که چقدر شانس مدال آوری داریم و با توجه به اینکه در مسابقات دوره قبل به میزبانی اسپانیا تیم به خاطر برخی مشکلات به عنوان یازدهمی رسید، آیا در این دوره می‌توان امید به تکرار قهرمانی داشت، عنوان کرد: با توجه به اینکه کشورها به سمت جوانگرایی رفتند و به دنبال کشف استعدادهای جوان هستند و در رده پایه به دنبال کار علمی و اصولی هستند، پیش‌بینی در مورد رنگ مدال سخت است. رقبا قوی هستند و ما هم تمام تلاش خودمان را به کار می‌گیریم. تا به الان هم رکوردهای خوبی ثبت کردیم ولی همه چیز به روز مسابقه بستگی دارد تا ببینیم وزنه‌برداران در روز مسابقه چه رکوردی ثبت می‌کنند.
نصرتی در پاسخ به این سوال که در دوره قبلی در مسابقات جهانی اسپانیا مسائل مربوط به بازه زمانی تست دوپینگ رعایت نشد و مشکلاتی ایجاد کرد، در این دوره شرایط به چه صورت بود، گفت: خوشبختانه همه موارد با پیگیری‌های فدراسیون لحظه به لحظه انجام شد و از این بابت مشکلی نیست. تست دوپینگ از وزنه‌برداران گرفته شده و هیچ مشکلی نداریم. در این مسابقات برای اولین بار وزنه‌برداران روی دو تخته وزنه می‌زنند. یک تخته مختص به بانوان است و یک تخته دیگر برای آقایان است.
بازار
وی در مورد اولین تجربه مربیگری با سهراب مرادی در رده پایه عنوان کرد: سهراب سابقه خوبی در ورزش قهرمانی داشته و تسلط کافی دارد. ضمن اینکه تجربیات زیادی هم داشت و وزنه‌برداران توانستند ارتباط خوبی با او برقرار کنند. او با مسائل روحی و روانی وزنه‌برداران آشناست و به خوبی آن را می‌شناسد بنابراین حضورش به عنوان سرمربی در رأس کادر فنی بسیار اثرگذار بود. حضورش در تیم نوجوانان و جوانان باعث افزایش روحیه همه وزنه‌برداران شد. با علم روز دنیا پیش رفت و همین موضوع هم باعث شد وزنه‌برداران رکوردهای خوبی ثبت کنند.

لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/713301/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

هوش مصنوعی این بار سراغ «محسن چاوشی» رفت!

حمید حامی: من در یک دوره ای داروی ضد افسردگی میخوردم و با آن مبارزه می کردم

پیام پادشاه سعودی چه بود؟

فارن افرز: مذاکرات ایران و آمریکا در چه شرایطی موفق خواهد شد؟

مشاهده رنگی کاملا جدید توسط چشم انسان

کتاب‌درمانی، راهی برای افزایش جرأت‌ورزی کودکان

تاکید فرمانده سپاه ثارالله در خصوص حمایت از تامین امنیت سرمایه گذاری ها

نوسازی بافت‌های فرسوده شهر/ توجه حداکثری به ناحیه‌محوری در سطح مناطق

بیمارستان بعثت سنندج به دستگاه پیشرفته سی دی پی مجهز شد

معرفی 23 بلوک اکتشافی نفت و گاز

بازگشت 2 میلیارد وجوه کلاهبرداری شده در پی سرعت عمل پلیس فتا سیرجان

تمرکز خود را بر رضایتمندی مردم و امیدآفرینی بگذاریم

تحلیل روزنامه‌نگار لبنانی از فضای مذاکراتی ایران ـ آمریکا

رسم غلط تیراندازی در جشن‌ موجب فوت جوان 25 ساله در جیرفت شد

ایران- روسیه قطعی شد؛ 2 بازی در مهر

برگزاری سومین جلسه هیئت رئیسه انجمن وودبال

اشک‌ های حمید حامی با پیام احساسی مادرش

اجرای ترانه «منِ بی دل» از علیرضا عصار با همراهی امید حاجیلی

حمید حامی از عکس جوونیاش تعجب میکنه!

عود در جنوب، ساز زندگی است…

سرمقاله صبح نو/ یمـن و تغییر معادلات منطقه

وبسایت آمریکایی مطرح کرد: مذاکراتی فراتر از قاب تلویزیون‌ها

سرمقاله اطلاعات/ چرا اسرائیل در پی خلع سلاح مقاومت است؟

ایران می‌تواند فراتر از جغرافیا به عنوان پدیده‌ای ریشه‌دار فهم شود

موفقیت محققان دانشگاه امیرکبیر در بازیابی 57 درصدی نقره، روی و سرب از باطله‌های کارخانجات زنجان

آواز، شخصیت پرندگان را لو می‌دهد!

مدل‌های هوش مصنوعی استدلالی جدید «اوپن‌ای‌آی» بیشتر توهم می‌زنند

«چت‌جی‌پی‌تی» کاربران را بدون اجازه با نام خطاب می‌کند!

ایستگاه فضایی بین‌المللی به خطرناک‌ترین دوره خود وارد شد

نشست شورای مشاوران وزرا در امور ایثارگران وزارتخانه‌ها و دستگاه‌های اجرایی برگزار شد

آغاز فروش اقساطی خودرو وارداتی هیوندایی توسط کرمان موتور + شرایط

عکس/ استوری کنایه آمیز رضا گلزار حسابی سوژه شد

50 نشست تخصصی برای تاب‌آوری آثار تاریخی برگزار شد

دستگاه های استان کرمان باید برای توسعه سرمایه‌گذاری بسیج شوند

تعطیلی ادارات استان کرمان فردا یکشنبه 31 فروردین 1404 | آیا فردا 31 فروردین ادارات کرمان تعطیل است؟

مرگ تلخ کارگر پاکبان در اثر تصادف

خوشگل‌ها از من تعریف می‌کنند!

حفاظت از هویت تاریخی اصفهان خط قرمز مدیریت شهری است

مراسم دعا و استغاثه برای مردم غزه و جبهه مقاومت در گلزار شهدای گمنام بهشت ​​زهرا(س)

سد نساء بم در وضعیت بحرانی قرار دارد/ کشاورزان صرفه جویی کنند

وزیر راه و شهرسازی به عنوان خادم یار افتخاری شهدا انتخاب شد

شجاعی: بعد از یک فصل سخت یک نفس راحت کشیدیم

تقوی در جلسه با وزیر ورزش برنامه‌های والیبال را ارائه کرد

بهره برداری از نیروگاه 10 مگاواتی خورشیدی اسفندقه 2 جیرفت

تقوی برنامه‌های والیبال را به وزیر ورزش و جوانان ارائه کرد

مدارس کرمان فردا 31 فروردین به علت آلودگی هوا تعطیل است؟ | تعطیلی مدارس کرمان فردا یکشنبه 31 فروردین 1404​

دستور وزیر: حمایت حداکثری از تیم عطایی

هوای کرمان گرم‌تر می‌شود؛ پیش‌بینی رگبار باران

جلسه وزیر ورزش با تقوی و عطایی

پیکار ووشوکاران جوان و نوجوان کشور در شیراز آغاز شد