کرمان رصد

آخرين مطالب

بند خاص در قرارداد کارتال؛ بازگشت بی‌قید و شرط به فنرباغچه! ورزشي

بند خاص در قرارداد کارتال؛ بازگشت بی‌قید و شرط به فنرباغچه!
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - تسنیم /سرمربی ترکیه‌ای پرسپولیس در صورت دریافت پیشنهادی از تیم سابقش می‌تواند بدون هیچ مانعی از سرخپوشان تهرانی جدا شود.
 اسماعیل کارتال که اوایل بهمن ماه سال گذشته با امضای قراردادی یک‌ونیم‌ساله به پرسپولیس پیوست، به‌ادعای یک رسانه ترکیه‌ای بندی در قراردادش وجود دارد که در صورتی که تیم سابقش نسبت به استخدام او پیش‌قدم شود، می‌تواند بدون هیچ مانعی سرخپوشان تهرانی را ترک کند.
پایگاه خبری «فوتو اسپور» ترکیه گزارش داد؛ در قرارداد اسماعیل کارتال با باشگاه پرسپولیس که قراردادی 1.5ساله با دستمزد دریافتی 2.2میلیون‌یورویی است، بند شگفت‌انگیزی وجود دارد و آن این است که در پایان فصل اگر باشگاه فنرباغچه بخواهد او را به‌خدمت بگیرد، می‌تواند بدون پرداخت غرامت از پرسپولیس جدا شود، این بدین معنی است که اسماعیل کارتال باید از دستمزد 1.5‌میلیون‌یورویی‌اش در پرسپولیس برای فصل آینده صرف‌نظر کند.
طبق این گزارش؛ مبلغ قرارداد کارتال با پرسپولیس تا پایان فصل جاری 700 هزار دلار است و او برای فصل بعد هم از این باشگاه ایرانی 1.5 میلیون دلار دریافت خواهد کرد، با این حال، کارتال بندی به قرارداد خود اضافه کرده است که به او اجازه می‌دهد در صورت دریافت پیشنهاد از فنرباغچه در پایان فصل جاری، بدون پرداخت غرامت از پرسپولیس جدا شود.
فنرباغچه با سرمربیگری ژوزه مورینیو در زمان حاضر با 72 امتیاز در رده دوم جدول رده‌بندی سوپرلیگ ترکیه قرار دارند و در صورتی که نتوانند فاصله پنج‌امتیازی خود با گالاتاسرای صدرنشین را جبران کنند، به‌جای لیگ قهرمانان باید راهی لیگ اروپا شوند. روند این تیم در فصل جاری باعث نارضایتی هواداران فنرباغچه شده است و برخی مدیران باشگاه را مقصر می‌دانند، برخی هم ژوزه مورینیو و برخی دیگر بازیکنان را عامل این وضعیت می‌دانند.
آن دسته از هواداران فنرباغچه که مدعی هستند سرمربی پرتغالی‌شان که سالانه 12.5 میلیون یورو به‌همراه کادر فنی‌اش از این باشگاه دستمزد می‌گیرند، عملکرد خوبی در این تیم نداشته است، راه نجات تیم را بازگشت اسماعیل کارتال می‌دانند.
بازار
در پایان این گزارش آمده است؛ اسماعیل کارتال در دوران حضورش در فنرباغچه هرگز درباره حقوقش صحبت نکرد، اما ادعاهایی مطرح است که سالواتوره فوتی دستیار ژوزه مورینیو دستمزدی بسیار بالاتر از کارتال (در زمان حضورش در فنرباغچه) دریافت می‌کند.
پرسپولیس که در زمان حاضر با 51 امتیاز در رده سوم جدول رده‌بندی لیگ برتر ایران و پشت‌سر تراکتور 58امتیازی (با یک بازی کمتر) و سپاهان 56امتیازی است، حالا باید خود را برای بازی پنجشنبه با مس رفسنجان آماده کند. اسماعیل کارتال که چند روزی برای دیدار با خانواده‌اش راهی ترکیه شده بود، قرار است از امروز بر سر تمرینات تیمش حاضر شود.

لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/717688/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

راه اندازی کمیته امنیت سرمایه‌گذاری در استان

آهنگ کرمانجی «قیزه خالان» با اجرای محسن میرزازاده

تیزر آهنگ جدید نامی عبداللهی را اینجا ببینید

وزیر فرهنگ: موسیقی نواحی حافظه زنده ملت ایران است

سرمقاله اطلاعات/ منزل به منزل!

متفکر آمریکایی: آیا ایالات متحده می‌تواند اعتماد متحدانش را احیا کنند؟

قدردانی تولیت حرم امام خمینی (ره) از فعالیت‌های حوزه علمیه خراسان در احیا و ترویج اندیشه‌های امام راحل

نامتان را با تصاویر فضایی این ماهواره بسازید

تربیت نسل مؤمن و انقلابی رسالت «مدارس شاهد» است/ باید بازخورد اقدامات فرهنگی و آموزشی را بررسی کنیم

تشکلهای ایثارگری سفیران صلح و بستر ساز توسعه پایدار در کشور هستند

کاپ قهرمانی جام حذفی هندبال در دو راهی کازرون – کرمان/ نبرد حساس برای کسب دومین سهمیه آسیایی

شرکت ملی مس و مجتمع مس سرچشمه، گُل سرسبد صنایع کشور هستند

زلزله ویرانگر در کمین بناهای تاریخی/ تهدیدی خاموش اما واقعی!

6 مصدوم در حادثه ترافیکی محور راین به جیرفت+فیلم

سرپرست مدیریت امور هنری معاونت فرهنگی و اجتماعی منطقه آزاد کیش منصوب شد

دیدار فرماندهان ارتش و سپاه مستقر در کرمان

150 تصادف روزانه در کرمان؛ حواس‌پرتی عامل 60 درصد تصادفات

فدراسیون کشتی به دنبال بازگرداندن جام قهرمانی آسیا

سپاهان و استقلال با سه محروم در جام حذفی

آماده‌ترین نسخه صاعقه تقدیم به پیاتزا

طراحی کلاه قهرمان اتومبیلرانی جهان توسط بانوی محجبه عربستانی

بوژوویچ تا بازی با پیکان ماندنی شد

نعیمه نظام‌دوست کنسرت ماکان‌بند را ترکاند

آهنگ جدید/ نامی عبداللهی «معجزه» را منتشر کرد

وکیل تتلو: امیر دارای اختلال روانی است

سرمقاله جوان/ پاسخ پرسشگران موذی را ندهید!

سرمقاله وطن امروز/ کار رنگی

تصاویر/ نشست هیئت‌ اندیشه‌ورزی تشکل‌های مردم‌نهاد حوزه دفاع مقدس در مشهد

آسمان شب در کدام شهرهای ایران آلوده‌تر است؟

هشدار زرد هواشناسی در کرمان؛ وزش باد و بارش‌های پراکنده

حدود 11 درصد مساحت شهر اراک را بافت فرسوده تشکیل می‌دهد

معرفی بهترین روغن ضد پیری

حمله خرس سیاه آسیایی به چوپانی درقلعه گنج

بررسی برنامه جامع کاهش سوانح رانندگی در کرمان

هشدار رگبار باران و تندباد در کرمان

نجات مصدومان تصادف محور راین - جیرفت با امداد زمینی و هوایی اورژانس کرمان

دیدار چهار مدال‌آور ایران با رئیس کمیته ملی پارالمپیک

واکنش فدراسیون کشتی به پیدا شدن جام در عتیقه‌فروشی

تقوی و داورزنی در اجلاس سالیانه کاوا

واکنش باشگاه پرسپولیس به شایعه بازگشت کارتال به فنرباغچه

آیین اهدای جایزه معماری میرحیدر در کرمان

نگاهی کوتاه به وضعیت گردشگری استان در نوروز 1404

تیتراژ سریال «وحشی» با صدای شروین حاجی پور

تتلو به انفرادی منتقل نشده است/ پرونده تتلو در دیوان عالی کشور در مرحله فرجام‎خواهی است

عراقچی: برجام نه!

سرمقاله شرق/ نه قانونی، نه آموزشی

سرمقاله همشهری/ الزامات تحقق رشد 8 درصد

سرهنگ براتی: نقش هنر در پاسداشت فرهنگ و انتقال اندیشه‌های انقلاب اسلامی بی‌بدیل است

85 سال با رادیو؛ از صمیمیت تا تحول رسانه‌ای رادیو

روش جدید کربن‌زدایی بتن با استفاده از خاکستر ذغال‌سنگ