کرمان رصد

آخرين مطالب

نماینده کرمان برای تحقق شعار سال خواستار عبور از شعار و ورود به میدان عمل شد اجتماعي

نماینده کرمان برای تحقق شعار سال خواستار عبور از شعار و ورود به میدان عمل شد
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - ایسنا / نماینده مردم کرمان و راور در مجلس گفت: باید بپذیریم اگر بخواهیم، می‌شود. ما نیاز به یک حرکت جهادی داریم. اگر واقعا به دنبال تحقق شعار سال هستیم، همه باید مرد میدان باشیم. 
شهباز حسن‌پور، نماینده مردم کرمان و راور در مجلس در جلسه شورای اداری استان کرمان اظهار کرد: شعار سال مرد میدان می‌خواهد، نه اهل تعارف.
وی با اشاره به حضور فشرده مسئولان استان از جمله استاندار در جلسات مختلف، تأکید کرد: چنین روحیه‌ای باید به‌طور فراگیر در تمامی سطوح مدیریتی استان شکل بگیرد.
نماینده مردم‌ کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: استان کرمان سال‌هاست مورد بی‌توجهی قرار گرفته و نتیجه آن بیکاری جوانان و عقب‌ماندگی در حوزه صنعت و اشتغال است. درحالی‌که در استان اصفهان فقط در یک خیابان، 36 هزار نفر در حوزه قطعه‌سازی شاغل‌اند، در کرمان همچنان صنعت مونتاژ جریان دارد. اگر می‌خواهیم استان جان بگیرد، باید به سمت صنعتی‌شدن واقعی و قطعه‌سازی حرکت کنیم.
وی با انتقاد شدید از عملکرد کارشناسانی که سد راه سرمایه‌گذاری هستند، گفت: برای احداث یک هتل پنج‌ستاره در ماهان، با وجود پیگیری‌های متعدد و همراهی استاندار و مدیران، تنها به خاطر گزارش یک کارشناس پروژه معطل مانده است. این یعنی استان در عمل تعطیل است.
حسن‌پور همچنین به مقایسه کرمان و اصفهان پرداخت و تصریح کرد: در اصفهان سال گذشته 30 هزار میلیارد تومان مولدسازی انجام شد، اما در کرمان هیچ آماری از میزان تحقق این سیاست نداریم. چرا؟
وی خواستار ارائه گزارش شفاف از عملکرد مدیران در حوزه مولدسازی شد.
نماینده مردم کرمان و راور در مجلس با بیان اینکه برخی از مدیران با روحیه جهادی توانسته‌اند دستاوردهای چشمگیری رقم بزنند، اظهار کرد: باید بپذیریم اگر بخواهیم، می‌شود. ما نیاز به یک حرکت جهادی داریم. اگر واقعا به دنبال تحقق شعار سال هستیم، همه باید مرد میدان باشیم.
حسن‌پور در ادامه در جمع خبرنگاران با اشاره به تلاش‌های استاندار کرمان گفت: اگر در جایی از تعابیری مانند «استان تعطیل است» استفاده کرده‌ام، منظورم صرفا بدنه کارشناسی ناکارآمد برخی دستگاه‌هاست، نه مدیران پرتلاش. تأکید دارم که استان کرمان در مسیر یک جهش بزرگ اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی قرار دارد و تلاش‌های ارزشمندی در حال انجام است.
نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر ضرورت مطالبه‌گری از مدیران گفت: مدیران استان باید پاسخگوی رسانه‌ها و مردم باشند. مدیران ارشد استان وظیفه دارند با رسانه‌ها در ارتباط مستقیم باشند و به مطالبات مردمی پاسخ دهند. ما نیامده‌ایم از کسی تعریف کنیم، بلکه آمده‌ایم تا مشکلات مردم را حل کنیم.
وی همچنین از پیشرفت پروژه خط دوم انتقال آب از خلیج فارس سخن به میان آورد و گفت: خط دوم که مطالبه جدی شهروندان بود، شروع شده است.
حسن‌پور به موضوع مهم انتقال آب به کرمان اشاره کرد و گفت: امیدواریم با پیگیری‌های صورت‌گرفته، هر چه زودتر شاهد تأمین آب شرب مردم کرمان باشیم. همچنین پروژه‌ای بزرگ‌تر در حال مطالعه و طراحی است که ظرف یک ماه آینده به‌صورت رسمی اطلاع‌رسانی خواهد شد.
در پایان، نماینده مردم کرمان و راور در مجلس بار دیگر بر ضرورت همراهی رسانه‌ها تأکید کرد و گفت: مطالبه‌گری مطبوعات ضامن پیشرفت استان است. مدیران باید آماده پاسخگویی باشند و ما نیز خود را موظف به پاسخ دادن به مردم می‌دانیم.

لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/716294/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اشک‌ های حمید حامی با پیام احساسی مادرش

اجرای ترانه «منِ بی دل» از علیرضا عصار با همراهی امید حاجیلی

حمید حامی از عکس جوونیاش تعجب میکنه!

عود در جنوب، ساز زندگی است…

سرمقاله صبح نو/ یمـن و تغییر معادلات منطقه

وبسایت آمریکایی مطرح کرد: مذاکراتی فراتر از قاب تلویزیون‌ها

سرمقاله اطلاعات/ چرا اسرائیل در پی خلع سلاح مقاومت است؟

ایران می‌تواند فراتر از جغرافیا به عنوان پدیده‌ای ریشه‌دار فهم شود

موفقیت محققان دانشگاه امیرکبیر در بازیابی 57 درصدی نقره، روی و سرب از باطله‌های کارخانجات زنجان

آواز، شخصیت پرندگان را لو می‌دهد!

مدل‌های هوش مصنوعی استدلالی جدید «اوپن‌ای‌آی» بیشتر توهم می‌زنند

«چت‌جی‌پی‌تی» کاربران را بدون اجازه با نام خطاب می‌کند!

ایستگاه فضایی بین‌المللی به خطرناک‌ترین دوره خود وارد شد

نشست شورای مشاوران وزرا در امور ایثارگران وزارتخانه‌ها و دستگاه‌های اجرایی برگزار شد

آغاز فروش اقساطی خودرو وارداتی هیوندایی توسط کرمان موتور + شرایط

عکس/ استوری کنایه آمیز رضا گلزار حسابی سوژه شد

50 نشست تخصصی برای تاب‌آوری آثار تاریخی برگزار شد

دستگاه های استان کرمان باید برای توسعه سرمایه‌گذاری بسیج شوند

تعطیلی ادارات استان کرمان فردا یکشنبه 31 فروردین 1404 | آیا فردا 31 فروردین ادارات کرمان تعطیل است؟

مرگ تلخ کارگر پاکبان در اثر تصادف

خوشگل‌ها از من تعریف می‌کنند!

حفاظت از هویت تاریخی اصفهان خط قرمز مدیریت شهری است

مراسم دعا و استغاثه برای مردم غزه و جبهه مقاومت در گلزار شهدای گمنام بهشت ​​زهرا(س)

سد نساء بم در وضعیت بحرانی قرار دارد/ کشاورزان صرفه جویی کنند

وزیر راه و شهرسازی به عنوان خادم یار افتخاری شهدا انتخاب شد

شجاعی: بعد از یک فصل سخت یک نفس راحت کشیدیم

تقوی در جلسه با وزیر ورزش برنامه‌های والیبال را ارائه کرد

بهره برداری از نیروگاه 10 مگاواتی خورشیدی اسفندقه 2 جیرفت

تقوی برنامه‌های والیبال را به وزیر ورزش و جوانان ارائه کرد

مدارس کرمان فردا 31 فروردین به علت آلودگی هوا تعطیل است؟ | تعطیلی مدارس کرمان فردا یکشنبه 31 فروردین 1404​

دستور وزیر: حمایت حداکثری از تیم عطایی

هوای کرمان گرم‌تر می‌شود؛ پیش‌بینی رگبار باران

جلسه وزیر ورزش با تقوی و عطایی

پیکار ووشوکاران جوان و نوجوان کشور در شیراز آغاز شد

یک احتمال نگران‌کننده درباره نماینده ایران در آسیا

نبرد انسان و ربات در دوی ماراتن

آلکاراس: از استعداد برادرم در تنیس شگفت‌زده شدم!

اردوی کشتی فرنگی در غیاب سنگین وزن‌ها

قهرمانی تیم دختران و برد تیم پسران در تنیس روی میز آسیای میانه

4 دستور جلسه در نشست هیئت اجرایی کمیته ملی المپیک

مقصد جدید طارمی بیخ گوش ایران

حمید حامی: با صدای همایون شجریان دریا رو دیدم!

انتشار جدول اجراهای هفدهمین جشنواره موسیقی نواحی ایران

این‌روزها یک خواننده مصری، همدم تنهایی‌های جواد عزتی شده

این موسیقی فریادی برای احیای دریاچه ارومیه است

ویدئویی از تمرینات «اد شیرن» برای فارسی خواندن

مجید رضوی و تیزر آهنگ جدیدش به نام «کی می دونه»

سرمقاله ایران/ سفر شاهزاده خالد بن سلمان زمینه‌ساز نظم نوین منطقه‌ای

سکانس دوم مذاکره از نگاه «فعال اصلاح‌طلب»

سرمقاله کیهان/ چالش هسته‌ای و پاشنه‌آشیل آمریکا