سویا چقدر باید خیس بخوره؟ + زمان پخت سویا
اجتماعي
بزرگنمايي:
کرمان رصد - به گزارش اقتصاد ایران؛ در این فرآیند، نکات مهمی وجود دارند که رعایت آنها باعث می شود سویا به خوبی پخته شود و طعم و بافت دلپذیری داشته باشد که در ادامه آورده شده است:
استفاده از سویا در غذا
عدم استفاده از آب سرد موقع شستن سویا
شستن سویا با آب سرد می تواند باعث سفت شدن بافتهای آن شود و فرآیند خیساندن را کم اثر کند.
برای دستیابی به بهترین نتیجه، بهتر است از آب ولرم یا گرم استفاده کنید. این دما به نرم شدن سویا کمک و باعث میشود که بهتر و یکنواختتر آب را جذب کند. به علاوه، استفاده از آب گرم می تواند به کاهش زمان خیساندن و بهبود طعم و بافت نهایی سویا کمک کند.
عدم چلاندن سویا پس از شستن
این کار میتواند به بافت آن آسیب برساند و از کیفیت نهایی غذا کم کند. بهتر است پس از شستن سویا، آن را به آرامی در یک صافی بگذارید تا آب اضافی تخلیه شود. این روش نه تنها به حفظ بافت طبیعی سویا کمک می کند، بلکه مانع از خرد شدن دانههای آن نیز خواهد شد.
تعویض نکردن مکرر آب سویا
تعویض چندباره آب هنگام خیساندن سویا می تواند باعث از بین رفتن مواد مغذی و طعم طبیعی سویا شود. بهتر است آب سویا را تنها یک بار عوض کنید تا این مواد مغذی حفظ شوند و سویا طعم بهتری داشته باشد. با این روش، میتوانید از تمامی فواید سویا بهرهمند شده و در عین حال آن را به بهترین شکل ممکن برای پخت و پز آماده کنید.
اصول خیس خوردن سویا
بهتر است که سویا را حداقل 8 تا 12 ساعت در آب ولرم خیس کنید. این زمان کافی است تا دانههای سویا به خوبی آب را جذب کرده و نرم شوند. این کار به پخت بهتر آن کمک می کند و باعث کاهش کاهش زمان پخت و بهبود طعم و بافت نهایی غذا نیز خواهد شد.
مدت زمان پخت سویا
بسته به غذایی که قرار است از سویا در آن استفاده کنید، مدت زمان پخت را میتوان تعیین کرد. اگر طبق اصول گفته شده، سویا را به خوبی خیس کرده باشید و مراحل آبکشی به درستی انجام شود، جوشیدن سویا به مدت نیم ساعت کافی است.
برچسب هاسویا
-
شنبه ۲۰ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۸:۵۱:۲۰
-
۴ بازديد
-
-
کرمان رصد
لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/700725/