کرمان رصد

آخرين مطالب

روایت دردناک «شرق» از آزار جنسی در آمبولانس مقالات

روایت دردناک «شرق» از آزار جنسی در آمبولانس
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - شرق /متن پیش رو در شرق منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست
نسترن فرخه| پدر میانسالی است، پدری داغ‌دار که گریه‌، امان حرف زدن را از او گرفته است. روایت آزارجنسی به دختر جوانش در ماشین آمبولانس را تعریف می‌کند. 
از دخترش که مادری جوان بوده می‌گوید، مادری که توان تحمل این حجم رنج را تاب نمی‌آورد و دقیقا در همان روز و همان ماه در سال بعد از ماجرا سکته می‌کند و همه خانواده داغدار او می‌شوند. 
به گزارش گروه رسانه‌ای شرق، این آزار جنسی در آمبولانس ، باعث مرگ شد و این مرگ ، مرگ دیگری به همراه داشته و دختر دیگر این پدر میانسال، تنها نیم ساعت بعد از فوت خواهر کوچک‌ترش خودکشی می‌کند و این خانواده تا همیشه سیاه پوش می‌شود.
ارتباط دهانی در آمبولانس
این پدر داغ دار روایت تعریف می‌کند تا شاید دختران و زنان دیگر این تلخی را تجربه نکنند. بیشتر مدارک قضایی این پرونده را برای ما می‌فرستد تا نزد ما محفوظ بماند و شروع می‌کند:« شهریور سال 1401 دخترم حالش بد می‌شود، فشارش پایین می‌آید و نوه‌ام به اورژانس 115 کرج تماس می‌گیرد. همان زمان که به اورژانس تماس گرفته بود به خاله‌اش یعنی دختر دیگرم هم تماس می‌گیرد که آن یکی دخترم هم خودش را به آنها می‌رساند. تن دخترم لباس می‌کنند تا سوار اورژانس شود و به بیمارستان بروند. دخترم آن زمان 33 سال سن داشت. مامور اورژانس اجازه نمی‌دهد آن یکی دخترم سوار شود و آن دخترم که مریض بود تنها با مامور اورژانس و راننده به سمت بیمارستان حرکت کردند. در ماشین اورژانس به دخترم آمپول بی‌هوشی زده و بدن دخترم را لمس می‌کرده. دخترم را با آن حال روی پا نگه می‌دارد و متوجه می‌شود دخترم عادت ماهانه است. برای همین از طریق دهن با او نزدیکی می‌کند....»
راننده مسیر را طول داده بود
صدای گریه از پشت خط تلفن، رنج این پدر را عیان می‌کند. با همان صدای لرزان ادامه می‌دهد که همه اینها در حالی است که راننده هم با او هم دست بوده، او تعرض نکرده بود ولی بخاطر همکارش ماشین را دیرتر به مقصد رسانده بود تا به دخترم تعرض کند و او را مورد آزار جنسی قرار دهد. دخترم شنیده بوده که راننده می‌گفته؛ «زود باش، اینجا ماشین پلیس ایستاده، از اورژانس تماس می‌گیرند برای پیگیری بیمار و ...» بعد از یک ساعت و بیست دقیقه ماشین اورژانس به مقصد می‌رسد. در حالی که آن یکی دخترم ظرف ده دقیقه در همان مسیر به بیمارستان می‌رسد. در همین زمان هم به دلیل وقفه چندین بار از بیمارستان و اورژانس با این ماشین تماس می‌گیرند. وقتی ماشین به بیمارستان می‌رسد دخترم اصلا در شرایط خوبی نبوده، حتی با تن کم جان سرش افتاده بوده کنار در ماشین و وقتی در بغل خواهرش می‌رود، به او می‌گوید این مرد به من تجاوز کرده است. 
همسر دوست دخترم هم همان جا بوده که بعد از مطلع شدن از این موضوع گلاویز آن مامور اورژانس می‌شود و بعد پلیس می‌آید و این فرد را بازداشت می‌کنند.
مجازات فقط چند ضربه شلاق
پدر از مجازاتی می‌گوید که داغ آنها را تازه‌تر کرده است. او می‌گوید:«همان زمان به ما گفتند این موضوع را رسانه‌ای نکنید و اینها به مجازات می‌رسند. در حالی که 99 ضربه شلاق برای تکنسین و 30 ضربه شلاق هم برای راننده بریدند. همه اینها در حالی است که در بیمارستان آب دهن دخترم را می‌گیرند و در نتیجه آزمایش این موضوع ارتباط دهانی تایید می‌شود. حتی لباس دخترم که بر روی آن این مرد تف کرده بوده را هم به عنوان سند پزشکی قانونی می‌برند. جواب این آزمایش‌ها را پزشکی قانونی به من نداد و مستقیم به دادگستری دادند. ولی این نتیجه‌ها هیچ وقت بر روی پرونده نرفت، هر چند که وکیلم گفت چون این موضوع برای قاضی محرز شده است. خلاصه پرونده شعبه 113 رفت ولی بعدتر پرونده به شعبه 110 می‌رود که آنجا رسیدگی صورت گرفت.»
با این ماجرا دو جگر گوشه‌ام را از دست دادم
گریه، پشت گریه، از داغی که بر سینه دارد می‌گوید:« یک سال بعد از این اتفاق، دقیقا در سالگرد همان روزهای خاطره تلخ تجاوز به دخترم، یعنی شهریور ماه او سکته کرد و ما برای همیشه دخترم را از دست دادیم... دخترم تحت درمان روانپزشک قرار گرفته بود ولی در 33 سالگی فوت کرد. همسرش با من تماس گرفت و خبر داد او نصف شب تمام کرده... وقتی به او رسیدم تنش یخ کرده بود... دختر دیگرم هم نیم ساعت بعد از خبر فوت خواهرش از بیمارستان بیرون آمد و از درد این ماجرا خودش را کشت. به من گفت بابا من بدون خواهرم نمی‌توانم زندگی کنم و در 37 سالگی او را هم از دست دادم.»
برای پیگیری همه جا رفتم
او از پیگیری برای دادخواهی دخترش می‌گوید که برای پیگیری من همه جا رفتم، به سراغ امام جمعه کرج رفتم و ایشان من را به مسئولی در دادگستری معرفی کرد. امام جمعه فردیس هم من را به نماینده مجلس رساند. من به آنها گفتم این مجازات برای آنها کافی نبوده است. حتی پیش مسئولان دانشگاه علوم پزشکی هم رفتم.
اما این دو نفر بعد از مجازات شلاق آزاد شدند و پرونده هم تمام شد و فقط دو سال ممنوعیت از کار گرفتند. الان نمی‌دانم کجا کار می‌کنند و در چه موقیتی هستند. ولی خواستم این موضوع را رسانه‌ای کنم تا این اتفاق برای زنان و دختران دیگر پیش نیاید.

لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/700796/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ارابه‌ی مرگ

صـادرات صفر؟

ذره‌بین روی اردوی تلخ

دریابان بار دیگر جنجالی شد

محتوای سند ترامپ؛ نرمش در کلام، خشونت در متن

ادامه توقف FATF در مجمع

ترامپ، تسلیم می‌خواهد نه مذاکره

عقب‌نشینی از ظریف

افتتاح ورزشگاه شهدای خدمت با اعتباری بالغ بر 28 میلیارد تومان

افتتاح ورزشگاه شهدای خدمت با اعتباری بالغ بر 28 میلیارد تومان در شهر اندیشه

روایت ادبیات از انقلاب اسلامی بررسی می‌شود

متفکران فرانسوی و مسئله تحول ذهن انسان / شناخت یا آگاهی؟

کتابخانه عمومی اندیشه صومعه دل ورزقان افتتاح و به بهره برداری رسید

مریخ شگفت انگیز را ببینید

پاپاراتزی های فضایی از چین موفق به ثبت تصاویر کمیاب از زمین شدند!

حضور زهرا پزشکیان در منزل دانش‌آموزان جانباخته کرمانی/ پیام رئیس‌جمهور ابلاغ شد + عکس

دختر پزشکیان در منزل خانواده جانباختگان حادثه کرمان + عکس

وضعیت خطرناک در چندین استان کشور؛ برف، یخبندان و سیل در راه است

گلزار شهدای ماهدشت به مناسبت دهه فجر گلباران شد + فیلم

کارخانه احیاء مستقیم «مگامدول» گل‌گهر با حضور پزشکیان در سیرجان افتتاح شد

حضور دختر پزشکیان در منزل داغدیدگان حادثه کرمان + عکس

« کرمان و بافت » قهرمان جشنواره فرهنگی و ورزشی محلات 2020 شدند

زهرا پزشکیان در منزل خانواده جانباختگان حادثه کرمان حضور یافت

دیدار دختر رییس جمهور پزشکیان با خانواده جانباختگان حادثه کرمان

خلاصه بازی پرسپولیس 1 - 0 گل گهر: پاگشای سردار دورسون! (ویدئو)

وزیر آموزش و پرورش به مقام شامخ سپهبد شهید سلیمانی ادای احترام کرد+تصاویر

حضور دختر رئیس جمهور در منزل خانواده جانباختگان حادثه کرمان

خلاصه اخبار شنبه 20 بهمن | خلاصه اخبار امروز

پرسپولیس 1 – 0 گل گهر سیرجان/ کارتال در پی کسب نخستین پیروزی در جدال با تاتار

(ویدیو) خلاصه بازی پرسپولیس گل گهر سیرجان؛ پاگشای سردار در قلعه حسن خان

اجرای 1450 برنامه متنوع برای بانوان پایتخت

پیروزی ارزشمند پرسپولیس برابر شاگردان تارتار؛ دشت 3 امتیازی کارتال با چاشنی بازگشت به جایگاه سوم +فیلم و جدول

دختر پزشکیان به دیدار خانواده جانباختگان حادثه کرمان رفت + عکس

جدیدترین جدول رده‌بندی لیگ برتر بعد از برد سخت پرسپولیس در برابر گل گهر

جدول لیگ برتر هفته نوزدهم + نتایج کامل

پرسپولیس یک - گل‌گهر صفر؛ شاگرد کارتال قاتل قارتال! + نتایج کامل هفته نوزدهم

مدیر کل اوقاف کرمان با جانباز دوران مبارزات انقلاب اسلامی دیدار کرد+تصاویر

عکسی از دختر مسعود پزشکیان در منزل خانواده جانباختگان حادثه کرمان

پیگیری دانش‌آموزان حادثه‌دیده کرمانی از سوی بیمه دانا ‌

دیدار کاظمی باخانواده آتنا مولایی دانش آموز فوت شده مدرسه فرزانگان کرمان+فیلم

دختر مسعود پزشکیان در منزل خانواده جانباختگان حادثه کرمان + عکس

گل پیروزی‌بخش پرسپولیس مقابل گل‌گهر سیرجان + فیلم

تصاویر/اجرای زنده گروه «آوازی مهروطن» درتالارفرهنگ وهنر کرمان

عکس دیدار زهرا پزشکیان با خانواده جانباختگان حادثه کرمان

تأثیر تغذیه سنتی بر سلامت قلب: 7 غذای معجزه‌ آسا برای قلب سالم

حضور دختر رییس‌جمهور در منزل خانواده‌های جانباختگان حادثه اتوبوس در کرمان

حضور دختر رییس جمهور در منزل خانواده جانباختگان حادثه کرمان

دیدار دختر رئیس جمهوری با خانواده دانش‌آموزان جانباخته کرمانی

مدارس بخش رودبار قصران و لواسانات برای یکشنبه غیرحضوری شد

حسرت ابدی گل گهر برای شکست پرسپولیس