کرمان رصد

آخرين مطالب

استاندار: برای پیشرفت استان کرمان باید سیاست را کنار بگذاریم اجتماعي

استاندار: برای پیشرفت استان کرمان باید سیاست را کنار بگذاریم
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - تسنیم / استاندار کرمان، گفت: در استان کرمان و در مسیر خدمت و در مواجه با این همه کار، سیاست را باید کنار گذاشت و بین همه نیروهای موثر تعامل و وحدت ایجاد کرد.
محمدعلی طالبی، استاندار کرمان در آیین اختتامیه نهمین جشنواره رسانه‌ای ابوذر استان کرمان با گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان به‌ویژه شهید سپهبد قاسم سلیمانی، اظهار داشت: هر نقطه از استان کرمان با یاد و خاطره و رنگ و بوی حاج قاسم همراه است و احساس می‌کنم در هر حرکت رو به جلوی در استان کرمان اثری از آثار شهید سلیمانی وجود دارد.
وی با بیان اینکه هر کار که در راستای تبیین اندیشه و ترویج مکتب شهید سلیمانی انجام بدهیم باز هم کم است، گفت: حاج قاسم ابعاد وجودی فوق‌العاده‌ای دارد و در دیدار با افراد مختلفی که با شهید سلیمانی نزدیک بودند مکتبی غنی از حاج قاسم بیان می‌شود.
استاندار کرمان با بیان اینکه خدا را شاکرم که جامعه رسانه‌ای استان کرمان به این موضوع واقف است و در قالب برنامه‌های مختلف به مکتب حاج قاسم می‌پردازد، عنوان کرد: بزرگترین درسی که امروز باید از مکتب شهید سلیمانی بگیریم؛ وحدت و همدلی و تعامل برای خدمت به مردم است.
وی با تاکید بر اینکه مردم ما شایسته خدمت هستند و متاسفانه آنچنان که باید و شاید در توسعه استان کرمان رقم نخورده است، گفت: یکی از ظرفیت‌های خوب برای ساختن و آبادانی و پیشرفت کرمان و رسیدن آن به جایگاه اصلی خود «کرمان برفراز» وجود نازنین حاج قاسم است که پیوند همه را کنار هم برقرار می‌کند.
طالبی با اشاره به اینکه در استان کرمان کارهایی در این ارتباط شروع شده است، ادامه داد: رسانه‌ها قدم به قدم 100 روز از مسئولیتم در استان کرمان، همراه من بودند و در کنار هم تلاش کردیم بر مدار وحدت و وفاق کار کنیم.
استاندار کرمان با بیان اینکه از سیاسی حرف زدن فراری بودم و تاکنون هم این گونه حرف نزدم، ادامه داد: در کرمان و در مسیر خدمت و در مواجه با این همه کار، سیاست را باید کنار گذاشت و بین همه نیروهای موثر باید تعامل و وحدت ایجاد کرد. 
وی با اشاره به اینکه از کمیت و کیفیت رسانه‌های استان کرمان خوشحالم، در هر شهرستانی حضور یافتم رسانه‌ها فعال بودند و نقش تأثیرگذاری بر افکار عمومی جامعه داشتند، گفت: همه مسئولان استان باید از فضای رسانه‌ای استان بهره‌گیری کنند و یک مسیر درست برای خدمت به‌وجود بیاورند.
استاندار کرمان با بیان اینکه از رسانه‌ها انتظار می‌رود به تبیین شرایط امروز کشور با همه مشکلات و محدودیت‌ها بپردازند و دستاوردهای نظام را برای مردم آگاه‌سازی کنند، افزود: در فضای امروز دشمن تمام توان خود را بر دلسرد کردن و ناامیدی مردم گذاشته است و رسانه باید امیدآفرینی را توسعه بدهند.

لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/703841/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

عراقچی نوشت: رهبری که معادلات را تغییر داد

شکاف اروپا و آمریکا؛ فرصت یا تهدید برای ایران؟

بدرقه فرمانده «مانا»

پایان جنگ اوکراین کلید خورده است

سبقت رائفی‌پور از پایداری‌ها

خبرنگار اعزامی به تشییع شهید نصرالله: نام «ایران» قفل همه گیت‌ها را برایم باز کرد

سحابی جذاب بومرنگ را ببینید

تحولی نوین در خدمات پزشکی؛ گسترش درمان در منزل با مشارکت پزشکان

نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران: خدمت به جامعه ایثارگری باید همراه با اخلاص باشد

رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران: خدمت کارکنان بیمه دی به جامعه ایثارگری توفیق بزرگی است

استان کرمان سه‌شنبه تعطیل است

تشکیل ناتوی اروپایی؟

الاکلنگ سیاسی برای FATF

رسانه‌های خارجی درباره تشییع سیدحسن نصرالله چه گفتند؟

عبور انقلابی از شورای عالی امنیت ملی

بزرگترین موشک دنیا جمعه پرتاب می‌شود

خوشه ستاره ای RCW 38

«پل‌تاک» با طعم تغییر زاویه نگاه در حوزه هوش مصنوعی برگزار می شود

کیش امروز نیازمند تدوین طرح جامع جدید است

ماجرای زدوخورد بازی لیگ دسته دوم فوتبال در جیرفت چه بود؟

از یونولیت سبک‌تر؛ از فولاد مقاوم‌تر

مراسم بزرگداشت شهید "سید حسن نصراله" در سمنان

متفکر آمریکایی: آیا اروپا باید ما را دشمن بداند؟

حقایق تکان‌دهنده در مورد سیاره WASP-121b

راه‌اندازی بزرگترین مرکز داده هوش مصنوعی جهان در کره جنوبی

چسباندن سطوح در شرایط مرطوب با فناوری بومی

چرا هواپیما چراغ دارد؟

امضای تفاهم‌نامه اولین میزبانی مسابقات مقدماتی جام جهانی فوتبال خیابانی در کیش

کیش سومین فرودگاه پر تردد کشور

تبدیل کیش به پایلوت عملیاتی اجرای ساختارها و الگوهای مشترک حوزه مهندسی و شهرسازی

جزیره کیش میزبان اجلاس سرمایه‌گذاری و تجارت ایران و حوزه های هدف

جزئیات شهادت مأمور نیروی انتظامی در جیرفت

ایلان ماسک: هشتمین پرواز آزمایشی استارشیپ 10 اسفند انجام می‌شود

دیابت نوع 1 با پیوند سلول معکوس شد

تصویر روز ناسا؛ الگوی شش‌ضلعی قطب شمال زحل در نور فروسرخ

ارسال 70 اثر به دومین همایش ملی نظام فکری آیت‌الله خامنه‌ای

جزئیات شهادت مامور نیروی انتظامی در جیرفت

رونمایی از پوستر جشنواره ملی «کرمان، ملک سلیمان»

مردم نقطه قوت سید بودند‌

اوپن ای آی دست هوش مصنوعی ایلان ماسک را رو کرد

شمارش معکوس ناسا برای فرود روی ماه

لشکر ربات‌ها مانند یک ماده هوشمند عمل می‌کند

استاندار: برای پیشرفت استان کرمان باید سیاست را کنار بگذاریم

اندیشکده آمریکایی: واشنگتن تا به ایران احترام نگذارد نتیجه عکس خواهد گرفت

سرمقاله خراسان/ جان خود به خاک سپردیم

زیدآبادی مطرح کرد: حزب‌الله پس از نصرالله

محتمل‌ترین سناریوی توافق در 1404

سرمقاله اعتماد/ بودجه نهج‌البلاغه‌ای

کاهش 88 درصدی تخلفات زمین‌خواری با هوش مصنوعی

«آتنا» به ماه می‌رود