کرمان رصد

آخرين مطالب

تاثیر نوع دیابت بر خطر حمله قلبی یا سکته مغزی! علمي

تاثیر نوع دیابت بر خطر حمله قلبی یا سکته مغزی!
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - ایسنا / محققان می‌گویند نوع دیابت بر خطر حمله قلبی یا سکته مغزی تأثیر می‌گذارد.
نتایج یک مطالعه جدید نشان می‌دهد دیابت نوع 1 در مقایسه با دیابت نوع 2، افراد را در معرض خطر کمتری نسبت به تجربه یک رویداد قلبی عروقی مانند سکته مغزی یا حمله قلبی قرار می‌دهد. این تفاوت اساسی بین این دو نوع دیابت را برجسته می‌کند و بینش‌هایی را ارائه می‌دهد که می‌تواند درمان‌های آینده را رهنمون شود.
به نقل از نیو اطلس، دیابت نوع 1 و دیابت نوع 2 از عوامل خطر شناخته شده برای بیماری قلبی هستند. این به این دلیل است که ناهنجاری‌های متابولیکی که آنها ایجاد می‌کنند به آتروژنز یا تشکیل پلاک در دیواره داخلی شریان‌ها کمک می‌کند. در نتیجه، افراد مبتلا به دیابت در مقایسه با افراد غیر دیابتی تمایل به داشتن تعداد بیشتری پلاک و همچنین قطر شریانی کمتری دارند.
در حالی که هر دو شرایط منجر به افزایش سطح گلوکز خون می‌شوند، دیابت نوع 1 و نوع 2 به طور مشخص متفاوت هستند. اولی ناشی از کمبود انسولین است، در حالی که دومی ناشی از مقاومت به انسولین است.
اکنون یک مطالعه جدید به بررسی این موضوع پرداخته است که آیا این تفاوت‌های پاتوفیزیولوژیکی بر خطر قلبی عروقی افراد تأثیر می‌گذارد یا خیر.
دکتر براچا گلدسویگ(Bracha Goldsweig)، متخصص غدد کودکان در مرکز پزشکی بی‌استیت(Baystate) در اسپرینگفیلد ماساچوست و نویسنده ارشد این مطالعه گفت: دیابت نوع 1 و نوع 2 اساساً بیماری‌های متفاوتی هستند. افراد مبتلا به دیابت نوع 1 انسولین تولید نمی‌کنند، در حالی که افراد مبتلا به دیابت نوع 2 به انسولین مقاومت نشان می‌دهند. مطالعه ما نشان می‌دهد که مدیریت یکسان همه افراد مبتلا به دیابت مناسب نیست و مطالعات اختصاصی برای دیابت نوع 1 برای درک بهترین رویکردهای درمانی ضروری است.
شاید تعجب آور باشد که مطالعات اندکی ارتباط بین آسیب‌شناسی زمینه‌ای دیابت نوع 1 و بیماری قلبی عروقی را بررسی کرده‌اند. در عوض، درمان بیماری قلبی عروقی مرتبط با دیابت نوع 1 از تحقیقات در بیماران مبتلا به دیابت نوع 2 تعمیم می‌یابد. این موضوع در بیانیه علمی مشترک انجمن قلب آمریکا و انجمن دیابت آمریکا که در سال 2014 صادر شد، برجسته شد.
محققان داده‌هایی را به ‌دست آوردند که به صورت طولی بیش از 1.5 میلیون بیمار را دنبال می‌کند و برای بهبود کیفیت دیابت و مراقبت‌های قلبی متابولیک در سراسر ایالات متحده طراحی شده است.
جامعه مورد مطالعه شامل 5823 بیمار مبتلا به دیابت نوع 1 و 156 هزار و 204 بیمار مبتلا به دیابت نوع 2 در 758 هزار و 643 ویزیت از مراکز مراقبت اولیه سرپایی بود. شرکت کنندگان 46 تا 75 ساله بودند و در مجموع 11 هزار و 96 رویداد قلبی عروقی در شرکت کنندگان رخ داد. از این تعداد، 45.3 درصد سکته مغزی، 19.5 درصد انسداد بحرانی در شریان‌های اندام تحتانی (ایسکمی اندام)، 17.1 درصد بای‌پس عروق کرونری، 17.5 درصد حمله قلبی (انفارکتوس میوکارد) و 9.3 درصد مبتلا به استنت‌های عروق کرونر را تجربه کردند.
محققان پس از تجزیه و تحلیل داده‌ها دریافتند که احتمال بروز هر گونه رویداد قلبی عروقی در بیماران مبتلا به دیابت نوع 1 کمتر از افراد مبتلا به دیابت نوع 2 است. بیماران مبتلا به دیابت نوع 1 حدود 63 درصد از خطر ابتلا به یک رویداد قلبی عروقی را در مقایسه با بیماران نوع 2 داشتند. این احتمال کمتر در بیماران مبتلا به دیابت نوع 1 در گروه‌های سنی 46 تا 55 سال (64 درصد)، 56 تا 65 سال (69 درصد) و 66 تا 75 (62 درصد) در بیماران زن و مرد ادامه داشت.
هنگامی که صحبت از رویدادهای قلبی عروقی فردی شد، پس از کنترل عوامل مخدوش کننده، نتایج نشان داد که بیماران مبتلا به دیابت نوع 1 نسبت به بیماران مبتلا به دیابت نوع 2 نرخ انفارکتوس میوکارد، سکته مغزی و ایسکمی اندام کمتری داشتند. ضمن اینکه تفاوتی در میزان جراحی بای‌پس عروق کرونری بین دو گروه وجود نداشت.
دکتر اندرو گلدسویگ، مدیر تحقیقات بالینی قلب و عروق در مرکز پزشکی بی‌استیت در اسپرینگفیلد ماساچوست و سرپرست و نویسنده مرتبط این مطالعه، می‌گوید: یافته‌های این مطالعه نشان می‌دهد که خطر قلبی عروقی دیابت نوع 1 کمتر از آن چیزی است که قبلا تصور می‌شد و پیامدهای مهمی برای مدیریت این بیماران دارد.
وی افزود: یافته‌های ما نشان می‌دهد که دیابت نوع 1، حتی پس از تنظیم عوامل مخدوش‌کننده مختلف مانند سن، کنترل دیابت و عملکرد کلیه با خطری به طور قابل‌توجه کمتری برای حوادث قلبی عروقی در مقایسه با دیابت نوع 2 همراه است.
وی ادامه داد: قدرت داده‌های بزرگ، نتایج را تقویت می‌کند. ما با جمعیت عظیمی که در این تجزیه و تحلیل گنجانده شده است، توانستیم تعداد زیادی از افراد مبتلا به دیابت نوع 1 را شناسایی و آنها را با افراد مبتلا به دیابت نوع 2 مقایسه کنیم و درک جامعی از تفاوت در خطرات قلبی عروقی ارائه کنیم.
در حالی که مطالعه حاضر نشان می‌دهد که دیابت نوع 1 خطر حوادث قلبی عروقی کمتری نسبت به همتایان نوع 2 خود دارد، مطالعات بیشتری برای بهبود درک ما از پاتوفیزیولوژی، پیشگیری و درمان بیماری قلبی در بیماران مبتلا به دیابت نوع 1 مورد نیاز است.
براچا گلدسویگ گفت: افراد مبتلا به دیابت نوع 1 اکنون طول عمر طبیعی دارند و مطالعه این جمعیت برای اطمینان از دریافت بهترین مراقبت ممکن ضروری است.
این مطالعه در مجله Society for Cardiovascular Angiography & Interventions منتشر شده است.

لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/703777/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ویدیویی از رصدخانه دینامیک خورشیدی ناسا

احتمال کاشت بذر اسکیزوفرنی از دوران جنینی

کیش نگین خلیج فارس است و امیدوار به درخشش بیش از پیش این جزیره هستیم

فوکویاما: ترامپ به دموکراسی‌های لیبرال خیانت بزرگی کرد

دانشمندان چینی بحران ناسا را به فرصت تبدیل کردند

کمتر از 100 ثانیه تا شناختِ خواجه نصیرالدین طوسی!

تنوع خدمات بیمه دی پاسخگوی نیازهای جامعه ایثارگری است

کاهش نگران‌کننده بودجه تلسکوپ فضایی جیمز وب

تبدیل جوهرهای معمولی ماژیک به گرافن

مادر شهیدان والامقام «نعمت و محمدرضا کلول» آسمانی شد

نهمین جشنواره ملی «تئاتر ایثار» 6 تا 10 اسفند در تهران برگزار می‌شود/ اجرای 17 نمایش در بخش خیابانی و صحنه‌ای

شفیع‌آباد شهداد، کاندیدای روستای برتر گردشگری 2025

عکس/ بازدید استاندار کرمان از بیمارستان در حال ساخت بم

عکس هواپیمای فضایی سری آمریکا از کره زمین

تاثیر نوع دیابت بر خطر حمله قلبی یا سکته مغزی!

تأکید بر تکریم جانبازان در مراکز درمانی

هشدار بارش‌های خسارت‌زا در کرمان؛ دما تا 10 درجه سرد می‌شود

کیهان: گرفتاری‌های پزشکیان زیر سر مشورت‌های اصلاح طلبان است

خسران نبود «بازدارندگی»؛ انتقاد «وطن امروز» از مواضع رئیس‌ جمهور

کودتای نرم ترامپ در پنتاگون

چگونه ربات‌ها را به مواد هوشمند تبدیل کنیم؟

پوشش 100 درصدی جامعه هدف واکسیناسیون فلج اطفال در جزیره کیش

کیش می تواند بخشی از رسالت اقتصاد دریا محور را بر عهده بگیرد

اینفوگرافی/ 6 ویژگی مشترک مهندس‌های موفق به بهانه روز مهندس

«سید حسن» از آخرین دیدارش با «حاج قاسم» می‌گوید!

5 درس مهم جنگ اوکراین

«دلالان خرده‌پای ترامپ»؛ انتقاد «کیهان» از پیشنهاد مذاکره

برگزیدگان جشنواره‌های خوارزمی امروز در حضور رئیس جمهور تقدیر می‌شوند

22 برنامه برای بزرگداشت «روز شهید» در ایلام برگزار می شود

مرکز خدمات سرمایه‌گذاری کرمان راه‌اندازی می‌شود

بازدید استاندار کرمان از پروژه بیمارستان 200 تختخوابی بم

مناسبت روز/ یکشنبه، 5 اسفند ماه

بازتاب تاریخ در فناوری‌های مدرن از دوران باستان تا عصر نوآوری

نویسنده مشهور آمریکایی: چرا زلنسکی تسلیم فشار‌های ترامپ نشد؟

رئیس‌ جمهور آمریکا به دنبال «شاه» شدن

بازگشت محافظه‌کاری و راست‌گرایی در قرن 21

مصائب ادبیات پزشکیان؛ انتقاد روزنامه اصولگرا از رئیس جمهور

تهران- قاهره بر مدار ترمیم روابط

اعتراف اپوزیسیون: خارجی‌ها هم ما را جدی نمی‌گیرند!

هم‌میهن: از مذاکره هوشمندانه وشرافتمندانه ضرر نمی‌کنیم

حق سلامت ایرانیان در خطر تهدید

روایت «رسانه آمریکایی» از تنها کشوری که همچنان از اف-14 استفاده می‌کند

چه کسانی باید استیضاح شوند؟

قیمت مذاکره

قابلیت Pikaswaps معرفی شد؛ جایگزین‌کردن المان‌های ویدیو با هوش مصنوعی

این ربات انسان‌نمای عجیب با 1000 عضله شبیه انسان‌ها تکان می‌خورد

بارندگی‌های استان کرمان همچنان پایین‌تر از میانگین بلندمدت است

کشورگشایی نوین

رنج پدرانگی درغزه

پول‌هایی که آزاد نشد