کرمان رصد

آخرين مطالب

لشکر ربات‌ها مانند یک ماده هوشمند عمل می‌کند علمي

لشکر ربات‌ها مانند یک ماده هوشمند عمل می‌کند
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - مهر /محققان دانشگاه‌های «یو سی سانتا باربارا» و «تی یو درسدن» مجموعه ای روبات های کوچک که مانند یک ماده هوشمند عمل می کنند را ابداع کرده اند.
به نقل از اینترستینگ انجینرینگ، به گفته متیو دلوین محقق پیشین آزمایشگاه «یو سی سانتا باربارا» و مولف تحقیق جدید که در نشریه جدید منتشر شده، پژوهشگران روشی ابداع کرده اند تا روبات ها شبیه یک ماده رفتار کنند. این مجموعه از روبات های خودکار کوچک و صفحه ای شکل مانند توپ هاکی تشکیل شده که برای سرهم بندی خودکار در اشکال مختلف طراحی شده اند و خواص مواد خود را در صورت لزوم انطباق دهند. محققان روی چالش ایجاد یک ماده روباتیک که هم سخت و قدرتمند باشد و هم از سوی دیگر در صورت نیاز قادر باشد به شکل جدیدی درآید، تمرکز کردند.
مواد روباتیک به جای اتکا به نیروهای خارجی برای تغییر شکل باید نسبت به سیگنال های داخلی واکنش نشان دهند تا بتوانند شکلی را بپذیرند و حفظ کنند و در صورت نیاز دوباره تغییر شکل دهند.
محققان در این زمینه از پژوهش اوتگار کامپاس یکی از پروفسورهای سابق«یو سی سانتا باربارا» الهام گرفتند. وی شیوه تکامل فرم فیزیکی نطفه ها را مطالعه کرد. بافت های رویان به عنوان مواد بسیار انطباق پذیر عمل می کنند و می توانند شکل خود را تغییر دهند، خود را ترمیم کنند و ویژگی های ساختاری شان را در گذر زمان تطبیق دهند.
آزمایشگاه او در «یو سی سانتا باربارا» فاش کرد نطفه ها می توانند بین وضعیت مایع و جامد تغییر حالت دهند و به این ترتیب شکل خود را مشخص کنند. هنگام تشکیل نطفه سلول ها طوری خود را تنظیم می کنند تا بدن را شکل دهند و ساختارهایی مانند دستان و پاها و همچنین بافت های مختلف استخوان و مغز را بسازند.محققان روی سه فرایند بیولوژیکی ورای تغییر حالت جامد و مایع تمرکز کردند که عبارتند از نیروهای فعالی که سلول ها برای حرکت کردن به یکدیگر وارد می کنند، سیگنال بیوشیمیایی که حرکاتشان رد فضا و زمان هماهنگ می کنند و توانایی چسبیدن به یکدیگر که به ارگانیسم شکل نهایی و سخت خود را می دهد.
در این روبات ها نیروهای داخل سلولی به نیروهای مماسی بین واحدی تبدیل می شود. دلیل این امر هشت چرخ دنده موتوری روی سطح خارجی دایره وار روبات است. این چرخ دنده ها به روبات ها امکان می دهد حتی در فضاهای تنگ هم حرکت کنند و یکدیگر را فشار دهند.
دلوین توضیح می دهد چنین قابلیتی در روبات ها با استفاده از حسگرهای نور که روی هر کدام قرار گرفته و مجهز به فیلترهای پولاریزه است، به دست می آید. هنگامیکه نور به سمت حسگرها هدایت می شود، فرایند قطبش جهت چرخش چرخ دنده ها را نشان می دهد و این روبات ها را به سمت تغییر شکل هدایت می کند. با قراردادن روبات ها در معرض نور مداوم، تمام این ابزارها طبق نیز منطبق می شوند و یکپارچه حرکت می کنند.
محققان هنگام تست روبات ها متوجه شدند نوسان سیگنال برای توانمندسازی روبات ها جهت تغییرشکل وساختار، حیاتی است.

لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/703843/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

از یونولیت سبک‌تر؛ از فولاد مقاوم‌تر

مراسم بزرگداشت شهید "سید حسن نصراله" در سمنان

متفکر آمریکایی: آیا اروپا باید ما را دشمن بداند؟

حقایق تکان‌دهنده در مورد سیاره WASP-121b

راه‌اندازی بزرگترین مرکز داده هوش مصنوعی جهان در کره جنوبی

چسباندن سطوح در شرایط مرطوب با فناوری بومی

چرا هواپیما چراغ دارد؟

امضای تفاهم‌نامه اولین میزبانی مسابقات مقدماتی جام جهانی فوتبال خیابانی در کیش

کیش سومین فرودگاه پر تردد کشور

تبدیل کیش به پایلوت عملیاتی اجرای ساختارها و الگوهای مشترک حوزه مهندسی و شهرسازی

جزیره کیش میزبان اجلاس سرمایه‌گذاری و تجارت ایران و حوزه های هدف

جزئیات شهادت مأمور نیروی انتظامی در جیرفت

ایلان ماسک: هشتمین پرواز آزمایشی استارشیپ 10 اسفند انجام می‌شود

دیابت نوع 1 با پیوند سلول معکوس شد

تصویر روز ناسا؛ الگوی شش‌ضلعی قطب شمال زحل در نور فروسرخ

ارسال 70 اثر به دومین همایش ملی نظام فکری آیت‌الله خامنه‌ای

جزئیات شهادت مامور نیروی انتظامی در جیرفت

رونمایی از پوستر جشنواره ملی «کرمان، ملک سلیمان»

مردم نقطه قوت سید بودند‌

اوپن ای آی دست هوش مصنوعی ایلان ماسک را رو کرد

شمارش معکوس ناسا برای فرود روی ماه

لشکر ربات‌ها مانند یک ماده هوشمند عمل می‌کند

استاندار: برای پیشرفت استان کرمان باید سیاست را کنار بگذاریم

اندیشکده آمریکایی: واشنگتن تا به ایران احترام نگذارد نتیجه عکس خواهد گرفت

سرمقاله خراسان/ جان خود به خاک سپردیم

زیدآبادی مطرح کرد: حزب‌الله پس از نصرالله

محتمل‌ترین سناریوی توافق در 1404

سرمقاله اعتماد/ بودجه نهج‌البلاغه‌ای

کاهش 88 درصدی تخلفات زمین‌خواری با هوش مصنوعی

«آتنا» به ماه می‌رود

نشست نماینده ولی فقیه و مدیرکل بنیاد مازندران با اعضای یادواره شهدای سوادکوه شمالی

نامگذاری 22 اسفند به‌عنوان روز بزرگداشت شهدا نمایانگر قداست خون شهیدان است

شهیدان سیدحسن نصرالله و سیدهاشم صفی الدین، مالکان اشتر خط مقدم ولایت پذیری

جلوگیری از یک فاجعه دیگر؛ حمل 80 دانش‌آموز با اتوبوس شهری!

ترامپ ناامیدانه در پی کُند کردن روند سقوط امپراطوری آمریکاست

از آدم فروشی دیپلماتیک تا دعوت به خود تحریمی

کشف ساختار مارپیچی شگفت‌انگیز در حاشیه منظومه شمسی

تاثیر خوردن گردو در صبحانه بر عملکرد مغز انسان

رباتی که لوله کشی ایستگاه فضایی را تعمیر می‌کند

مناسبت روز/ دوشنبه، 6 اسفند ماه

آزادی جوان قلعه‌گنجی از چنگال آدم‌ربایان

صحنه آرایی تندروها برای استیضاح

ابداع هوش مصنوعی تشخیص دهنده دیابت، اچ‌آی‌وی و کرونا از نمونه خون

مدیر عامل بیمه دی برنامه‌های تحول‌آفرین این شرکت را تشریح کرد

شهادت یک نیروی پلیس در استان کرمان

ترامپ چه نقشه‌ای برای روسیه دارد؟

پای لنگ رسانه ملی

خطری که دولت پزشکیان را تهدید می‌کند

واشنگتن به دنبال ایجاد محور امریکایی - عربستانی - روسی است

از دوره « احمدی‌نژاد» دولتمردان غیرپاسخگو شدند