کرمان رصد

آخرين مطالب

سرمقاله جوان/ علل و اهداف افزایش تهدید نرم افزاری دشمن مقالات

سرمقاله جوان/ علل و اهداف افزایش تهدید نرم افزاری دشمن
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - روزنامه جوان / «علل و اهداف افزایش تهدید نرم افزاری دشمن» عنوان یادداشت روز در روزنامه جوان به قلم حسین عبداللهی‌فر است که می‌توانید آن را در ادامه بخوانید:
رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار مردم تبریز با تأکید بر اینکه مسئله امروز ما تهدید سخت‌افزاری دشمن نیست، فرمودند «اما یک تهدید مهم دیگری وجود دارد که باید برای آن آماده شد و آن، تهدید نرم‌افزاری است. امروز دشمنان ما اعتراف می‌کنند که به این نتیجه رسیده‌اند که اگر بخواهند بر ملت ایران فائق بیایند، اگر بخواهند جمهوری اسلامی را از مواضع قدرتمندانه خودش عقب برانند، راهش این است که در داخل کشور، در داخل ملت مشکل ایجاد کنند، مردم را دچار مشکلات و تهدیدات نرم‌افزاری کنند.» این درحالی است که مذاکرات هسته‌ای جمهوری اسلامی با اروپا به دلیل تلاش طرف مقابل برای پیش کشیدن موضوعاتی مانند موشکی، منطقه‌ای و حقوق بشری در کنار هسته‌ای به بن بست رسیده و راهکار خود برای عقب نشاندن ایران را فعال‌سازی مکانیزم ماشه معرفی کرده است. دولت جدید امریکا هم برخلاف اعلام میل به مذاکره با ایران، خواسته‌های خود در قالب دستورالعمل مذاکره با ایران را به گونه‌ای تنظیم و اعلام کرده است که نتیجه آن از پیش مشخص است و معلوم است جمهوری اسلامی در هیچ شرایطی به آن شروط تن نمی‌دهد؛ لذا تهدیدات دشمنان ملت ایران در این شرایط از نرم به سخت یا نیمه سخت تغییر کرده که هدف آن کشاندن ایران به پای میز مذاکره و تحمیل خواسته‌های طرف مقابل می‌باشد. علائم این رویکرد نیز در تشدید تحریم‌های اقتصادی، کاهش میزان فروش نفت تا سقف 100 هزار بشکه به منظور افزایش نارضایتی مردم می‌باشد که از قبل تحت عنوان طرح دو حزبی بی‌ثبات‌سازی از داخل و بازگرداندن اغتشاشات به ایران روی میز ترامپ قرار داشته است. با این حساب پرسش مهم این است که چرا تهدیدات نرم افزاری دشمن افزایش یافته و چه اهدافی را دنبال می‌کند که در پاسخ آن می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:
اولاً تهدید سخت علیه ملت ایران پاسخ نداده و دشمنان انقلاب اسلامی می‌دانند که جمهوری اسلامی به لحاظ قدرت دفاعی در جایگاهی قرار دارد که می‌تواند به تهدیدات پاسخ دهد. 
ترامپ برخلاف ژست مغرورانه‌ای که گرفته، حاضر به ریسک و پرداخت هزینه نظامی و درگیری فیزیکی نیست. تهدید وی به اغتشاش هم صرفا برای وادار کردن ایران به میز مذاکره و تحمیل خواسته‌ها و شروط خود می‌باشد. اغتشاشات مدنظر غرب در ادامه جنگ ترکیبی 1401 بوده که بخش عمده‌ای از آن نرم افزاری بوده و در فضای ذهنی رخ داده است. ضمن آنکه غربی‌ها می‌دانند مشکل اصلی آنها در گذشته نیز عدم همراهی مردم با آشوبگران بوده و برای کشاندن مردم به خیابان باید ذهن و فکر آنها را تصاحب تا از رفتار و کنش آنها به نفع خویش بهره گیرند. از همین رو، با تمام توان تلاش می‌کنند تا با تولید داده‌های حساب شده برای هر یک از اقشار جامعه، جوانان را نومید از آینده، مردم را دچار بدترین شرایط، دولت را در وضعیت بحرانی و استیصال نشان داده و انگیزه بخش نخبگانی در دفاع از انقلاب را به دلیل مقصر‌سازی یکدیگر دچار اختلاف و چنددستگی نشان دهند. 
یکی از علل بی‌تاثیر بودن تهدیدات نرم دشمنان ملت ایران در گذشته استمرار آثار تحولی انقلاب اسلامی است که به صورت دائمی، تکاملی و پیشرونده ادامه دارد و بر محیط درونی و پیرامونی خویش تاثیر می‌گذارد. از همین رو، حضور مردم در راهپیمایی 22 بهمن هر سال پرشورتر از سال قبل برگزار می‌شود که به تعبیر رهبر معظم انقلاب اسلامی نشانه ناکامی دشمن در تهدیدات نرم تاکنون است. چنانچه فرمودند: «به فضل الهی، تا امروز موفق نشده‌اند؛ تا امروز وسوسه دشمن نتوانسته دل مردم ما را تکان بدهد، جوانان ما را از عزم و از حرکت باز بدارد. نمونه‌اش همین راه‌پیمایی عظیم روز بیست‌ودوم بهمن؛ کجای دنیا چنین چیزی وجود دارد؟ حرف من این است که نگذارید این حیله دشمن که همچنان ادامه دارد، در آینده هم اثر کند.» لذا اقشار مختلف به ویژه جوانان را به مقابله با دشمن در همان نقطه‌ای که دست می‌گذارد فراخوانده و فرمودند: امروز این [کار]از دفاع سخت‌افزاری مهم‌تر است. در دفاع سخت‌افزاری اگر نقصی ایجاد بشود، با حرکت نرم‌افزاری می‌شود آن نقص را جبران کرد، آن ضعف را برطرف کرد ــ که بار‌ها این کار انجام گرفته ــ، امّا اگر چنانچه در دفاع نرم‌افزاری مشکل داشته باشیم، مشکل را ابزار‌های سخت‌افزاری برطرف نمی‌کنند؛ به این توجه باید کرد.

لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/703500/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اولین جلسه میز تخصصی دیپلماسی فرهنگی در شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد

فدرالیسم و بحران بی‌دولتی

ایلان ماسک برای نابودی ایستگاه فضایی بین‌المللی عجله دارد!

ویدئویی ترسناک از یک ربات انسان‌نما با شباهت بی‌نظیر به انسان

در عربستان چه خبر بود؟

ضعیف نیستیم

یک ژن، عامل پیدایش زبان گفتاری است

بومی‌سازی فناوری تولید فیلامنت‌ چاپگرهای سه‌بعدی در ایران

گاردین: چرا «هنر معامله» ترامپ روی ایران جواب نمی‌دهد؟

هوش مصنوعی به کمک کشاورزان می‌آید

چت جی‌پی‌تی هر هفته میزبان 400 میلیون کاربر است

بازدید مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گلستان از بنیاد شهرستان رامیان

کاخ سفید استراتژی اوباما را تکرار خواهد کرد؟

روش بسیار حساس برای شناسایی هاگ‌های باکتریایی

چگونه کلان‌شهرها می‌توانند انرژی مصرفی خود را تامین کنند؟

وام 650 میلیون تومانی نهضت ملی مسکن فردا ابلاغ می‌شود

روایت رسانه فرانسوی از «تنهایی زلنسکی»

هوش مصنوعی، لهجه اپراتورهای تلفنی را عوض می‌کند

به صلابت گردان «کاپشن صورتی»

ساخت موتور موشکی که فضاپیما را در 30 روز به مریخ می‌رساند

درمان اختلال عضلانی ژنتیکی یک جنین در رحم مادر برای اولین بار

واشنگتن-مسکو-پکن؛ آیا نیکسون معکوس در پیش است؟

کاهش خطر برخورد سیارک «قاتل شهر» به زمین

رزمایش پیامبر اعظم در کرمان؛ 50 هزار بسیجی به میدان آ‌مدند

تحلیلگر اسرائیلی: ترامپ از نجات سیاسی نتانیاهو چه منفعتی می‌برد؟

سرمایه‌گذاری 20 میلیون دلاری برای حفاری سیارک‌ها

مناسبت روز/ جمعه، 3 اسفندماه

اینفوگرافی/ آمارهایی درباره زبان مادری به بهانه روز جهانی زبان مادر

تولید زخم‌پوش زیستی برای بیماران دیابتی توسط رویان

روبیو در خاورمیانه؛ پاکسازی یا باج‌گیری؟

کارت‌ برنده بن‌سلمان در مذاکره با تهران چیست؟

دیدار مدیرکل بنیاد مازندران و رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح با والدین معزز شهید مدافع امنیت مصطفی نوروزی

حضور فعال جزیره کیش در سومین نمایشگاه بین المللی اوراسیا

کالابرگ می‌‏دهند که عذاب وجدان‏شان کم شود

مالک تراکتور در جلسه مهم دولت چه می‌کرد؟

جولانی با سوریه چه می‌کند؟

ترامپ پایان جنگ سرد را کلید زد؟

جدال بر سر جانشینیِ امپراتوری رسانه ای خانوادگی

از مردم هم حمایت کنید آقای رئیس‌جمهور!

استراتژیست آمریکایی مطرح کرد: چرا عربستان؟

ژاپن چگونه ژاپن شد؟

نیم نگاه نانولوله‌های کربنی به صنعت باتری‌؛ جایگاه باتری لیتیم یون متزلزل می‌شود

فرودگرِ جالب blue ghost

زمین از نگاه ایستگاه فضایی در شب

توقیف 40 دستگاه خودرو شوتی توسط پلیس کرمان

سفر نایب‌رئیس مجلس به جیرفت

تیشه به ریشه قمار

تاریخ تلخ تهران در کی‌یف تکرار شد

خروج کوپنی ذخایر از صندوق توسعه

10 فرمان دفاعی برای قاره سبز