کمبود اعتبارات چالشهای اصلی پروژههای نوسازی و بهسازی شهر اصفهان است
اجتماعي
بزرگنمايي:
کرمان رصد - رئیس مرکز ارتباطات مردمی شهرداری اصفهان گفت: در تماسهای امروز شهروندان این کلانشهر با سامانه 137 مهمترین مسائل تأمین نکردن اعتبارات کافی برای اجرای پروژههای سازمان نوسازی و بهسازی شهر اصفهان بود؛ این موضوع موجب میشود بعضی پروژهها آغاز نشوند یا بهدلیل کمبود منابع مالی در میانه کار متوقف شود.
به گزارش خبرگزاری ایمنا، محمدتقی رفیعی امروز _دوشنبه نهم مهر_ در حاشیه برنامه «گوش به زنگ» که با موضوع رسیدگی به مسائل شهروندان و پیگیری تماسها و درخواستهای پیشین آنها برگزار شد، اظهار کرد: سازمان نوسازی و بهسازی شهرداری اصفهان بهدلیل رسالت تخصصی خود و حوزههایی که بر عهده دارد، از جمله نهادهایی بود که منتظر حضور مسئولان آن در مرکز 137 بودیم.
وی افزود: مشکلات مربوط به این سازمان، به ویژه در بعضی مناطق همچون مناطق 1، 3 و 5 شهرداری اصفهان که دارای بافت تاریخی هستند، همواره بسیار پر مخاطب و پرپیام بوده است.
رئیس مرکز ارتباطات مردمی شهرداری اصفهان با بیان اینکه منطقه 3 شهرداری اصفهان بهدلیل وسعت بافت تاریخی خود، بیشترین پیامها و درخواستهای شهروندی را به خود اختصاص داده است، تصریح کرد: طی جلساتی که با مدیر منطقه 3 شهرداری اصفهان داشتیم، اغلب پروژههای سازمان نوسازی و بهسازی شهرداری اصفهان مربوط به بافت فرسوده و بافت تاریخی منطقه 3 شهرداری اصفهان است؛ اگرچه بسیاری از این موارد قبلاً نیز مطرح شده بود، اما امروز به شهروندان فرصت دادیم تا بهصورت مستقیم مسائل خود را بیان کنند.
رفیعی عنوان کرد: در تماسهای امروز شهروندان این کلانشهر با سامانه 137 مهمترین مسائل تأمین نکردن اعتبارات کافی برای اجرای پروژههای سازمان نوسازی و بهسازی شهر اصفهان بود؛ این موضوع موجب میشود بعضی پروژهها آغاز نشوند یا بهدلیل کمبود منابع مالی در میانه کار متوقف شود.
وی بیان کرد: در بسیاری از نقاط شهر، طرحهای مصوب منتظر اجرا است، اما بهدلیل کمبود بودجه اجرای آنها به تأخیر میافتد یا زمان اجرای آنها طولانی میشود.
رئیس مرکز ارتباطات مردمی شهرداری اصفهان افزود: مشکل دیگر مربوط به تعارضات میان سازمان نوسازی و شرکتهای خدماتی و سایر دستگاههای مرتبط، بهویژه در پروژههای سنگفرش بود؛ این پروژهها هزینهبر و زمانبر است و نیاز به هماهنگی دقیق میان سازمانهای مختلف دارد.
رفیعی ادامه داد: همکاری نکردن لازم از سوی بعضی شرکتهای خدماتی، موجب توقف یا تأخیر در اجرای پروژههای سنگفرش میشود؛ در بعضی موارد نادر نیز پس از اجرای پروژه، بهدلیل نبود هماهنگی مجدد با شرکتهای خدماتی، نیاز به بازسازی آنها به وجود آمده است که این موضوع موجب نارضایتی شهروندان شده است.
وی تاکید کرد: با توجه به اهمیت پروژههای نوسازی و بهسازی در مناطق دارای بافت تاریخی، تأمین اعتبارات کافی و بهبود همکاری میان سازمانهای مرتبط، از جمله شرکتهای خدماتی، بسیار ضروری است، همچنین باید تلاش شود تا شهروندان بهتر با رسالت تخصصی سازمان نوسازی و بهسازی شهر اصفهان آشنا شوند تا تماسها و درخواستهای آنها بهصورت هدفمندتر و دقیقتر مطرح شود.
کد خبر 795637
-
سه شنبه ۱۰ مهر ۱۴۰۳ - ۰۰:۳۴:۰۷
-
۱۶ بازديد
-
-
کرمان رصد
لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/659791/