نشتیابی بیش از 800 کیلومتر از شبکه توزیع آب شرب در گیلان
اجتماعي
بزرگنمايي:
کرمان رصد - علیرضا غیاثی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: طی سالی که گذشت در راستای شناسایی نشت های پنهان و کاهش هدر رفت واقعی آب، قراردادهای جدید نشتیابی در شهرهای انزلی، رشت، سنگر، سیاهکل، کیاشهر، لاهیجان، رودبار و ماسال منعقد شد.
مدیرعامل و رئیس هیئت مدیره شرکت افزود: نشتیابی با استفاده از مدرن ترین تجهیزات همچون کوریلیتور، ژئوفون و لیک پن انجام میشود.
غیاثی تصریح کرد: عملیات نشتیابی بیش از 800 کیلومتر از شبکه توزیع آب شرب در شهرستانهای انزلی، رشت، سیاهکل، کیاشهر، لاهیجان، رودبار و ماسال طی مدت مذکور انجام که منجر به شناسایی 236 مورد نشت پنهان و از هدر رفت آب به میزان 124 لیتر بر ثانیه جلوگیری شد.
وی گفت: این عملیات علاوه بر افزایش فشار شبکه توزیع، منجر به بهبود کیفیت و کمیت آب شرب و در نتیجه، خدمت رسانی مناسبتر به مشترکین عزیز گیلانی شد.
کد خبر 6449573
-
دوشنبه ۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۰:۳۹
-
۷ بازديد
-

-
کرمان رصد
لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/719048/