کرمان رصد

آخرين مطالب

تندروها امنیت کشور را هدف قرار داده‌اند مقالات

تندروها امنیت کشور را هدف قرار داده‌اند
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - اعتماد /متن پیش رو در اعتماد منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست
اسماعیل گرامی‌مقدم فعال سیاسی اصلاح‌طلب در گفت‌وگو با اعتماد در خصوص برائت جستن چهره‌های اصولگرا از جریان پایداری و حاشیه‌هایی که این طیف علی‌رغم مصوبه شعام در خصوص حجاب ایجاد کرده‌اند می‌گوید: « گروه پایداری یا جریانات تندی که از جریان راست کشور منشعب شده، به دلیل نگاه متحجرانه‌ای که به مساله حکومت و حکمرانی دارند، اساسا بقای خود را در تداوم شرایط غیرعادی و بحرانی می‌بینند. اینها در مسائل اجتماعی قایل به این مساله‌اند که باید مقابل مردم ایستاد، مردم را ناراضی کرد و وقتی اکثریت مردم حتی افراد با حجاب، حجاب اجباری را توهین به عقاید خود می‌دانند، این جریان تلاش می‌کند قانون را به زور و اجبار و به قیمت ظهور بحران‌های عظیم اجتماعی و امنیتی اجرایی کند.»
گرامی مقدم ادامه می‌دهد: « به همین دلیل است که علی‌رغم مصوبه روشن شورای عالی امنیت ملی، هر روز طرفداران این طیف روبه روی مجلس تحصن کرده و به روسای قوای سه‌گانه و مسوولان تصمیم‌ساز کشور توهین می‌کنند. هر روز هم یکی از چهره‌های پایداری‌چی در جمع آنان حاضر شده و با توهین به بزرگان و روسای قوا و حتی جعل صحبت‌های رهبری برای کشور حاشیه‌سازی می‌کنند. برای این طیف دیدگاه‌های اکثریت مردم فاقد موضوعیت و اهمیت است و معتقدند نظر اقلیت تندرو و‌لو اینکه غیرمنطقی باشد باید مد نظر قرار گیرد. بنیان حضور این طیف در ساختارهای سیاسی به حذف رقبا گره خورده است. آنها با تکیه بر نظارت استصوابی و با حداقل آرا راهی مجلس شده‌اند و از این ساختار در برابر مطالبات مردم می‌ایستند.»
این فعال اصلاح‌طلب با تاکید بر اینکه مردم در انتخابات ریاست‌جمهوری 1403 به این جریان و این گروه رای منفی دادند، می‌گوید: « مردم به جای تنش‌زایی، تنش‌زدایی، به جای انزوا توسعه مناسبات با کشورهای جهان، به جای فقر، توسعه و به جای محدودیت آزادی و شفافیت را برگزیدند. گفتمان رییس‌جمهور پزشکیان، گفتمانی بود که مورد توجه مردم قرار گرفت و به آن رای مثبت دادند. مردم به پزشکیانی رای دادند که از ابتدا خواستار تنش‌زدایی، مذاکره و گفت‌وگو با جهان و زمینه‌سازی برای توسعه کشور بود..»
او می‌گوید: «تندروها و جریان پایداری اما پس از انتخابات هم تلاش کردند از مردم به خاطر رای به پزشکیان انتقام بگیرند. در وهله نخست تلاش کردند رای اعتماد به کلیت کابینه را مختل کنند و زمانی که با رای اکثریت مجلس به کلیت کابینه مواجه شدند، تحرکات پشت پرده‌شان را برای حذف معاونان و وزرای کارآمد کابینه آغاز کردند. آنها در مرحله بعد ظریف را سیبل انتقادات و تخریب‌های خود قرار دادند و علی‌رغم اعلام نظر رهبری درباره حل مساله تابعیت قهری، لایحه دولت را در کمیسیون اجتماعی مسکوت باقی گذاردند.»
گرامی‌مقدم در پایان می‌گوید: «آنها با ظریف مخالفند چون می‌تواند با تکیه بر سیاست تنش‌زدایی باعث سرازیر شدن سرمایه‌های خارجی به کشور شود و زمینه کاهش یا رفع تحریم‌ها را فراهم سازد. اساسا جبهه پایداری با هر جنبه از حکمرانی که به نفع مرد باشد، مخالفت می‌کنند. در هر شرایطی که این طیف بر سر کار بودند، هرگز اقدام مناسبی که به نفع مردم باشد، مشاهده نشده است. معتقدم اینها برای رسیدن به مطالبات خود حتی حاضر هستند امنیت کشور را هم تضعیف کنند. برای تندروها مهم نیست در شرایط حساس فعلی که ترامپ برای مذاکره تهدید می‌کند، شرط و شروط می‌گذارد و بر شکاف‌های داخلی تکیه می‌کند تندروها به جای پاسخ مثبت دادن به ایده وفاق پزشکیان، در مسیر فعالیت‌های ایشان مانع‌تراشی کرده و سعی می‌کنند اهداف دولت چهاردهم در راستای منافع ملی کشور محقق نشود. جریان پایداری که این روزها مقابل مجلس بست‌نشینی کرده، آینده و منافع خود را در حاشیه‌سازی و آشوب آفرینی می‌بیند.»
بازار
محمدتقی فاضل‌میبدی: تندروها برای کل حاکمیت مشکل تراشی می‌کنند
عضو مجمع محققین و مدرسین حوزه علمیه قم و استاد دانشکده مفید قم از زاویه دیگری به این بحث ورود کرده و امتداد تحرکات تندروها را از دوران اصلاحات مخرب ارزیابی می‌کند.محمد تقی فاضل میبدی در گفت‌وگو با اعتماد می‌گوید: « تحرکات و تخریب‌های جریان پایداری در ایران، موضوع جدیدی نیست و مسبوق به سابقه است. سال‌هاست که ایران از رفتارهای این طیف‌ها آسیب می‌بیند اما برخوردی با آنها نمی‌شود. از زمان دولت خاتمی تشکیل گروه‌های به اصطلاح خودسر برای اینکه هرگونه اصلاحات، سازندگی و توسعه مسدود شود، آغاز شد. البته من بر این باورم که اینها خودشان به تنهایی اثرگذار نیستند و از برخی افراد و گروه‌ها و جریانات حمایت می‌شوند.»
فاضل میبدی می‌گوید: «هر اندازه دلسوزان کشور بیشتر تذکار دادند که این طیف‌های تندرو مانند چاقویی هستند که در ادامه دست به وجود آوردندگانشان را نیز می‌برند و کشور را به آشوب می‌کشند، کسی توجه نکرد. یک زمانی اینها سخنرانی‌های چهره‌های اصلاح‌طلب را به هم می‌زدند، بعد آرام آرام دامنه برخوردهای آنها حتی به چهره‌هایی چون روحانی و لاریجانی و... هم رسید. اینها هرچند در ظاهر خودسرند اما حتما از جایی دستور، بودجه و امکانات گرفته و راهبری می‌شوند. اگر نیروهای امنیتی بخواهند با اینها برخورد کرده و آنها را شناسایی کنند، می‌توانند، اینکه چرا تا به امروز یک چنین برخوردهایی صورت نگرفته؟ جای سوال است. اینها نه تنها در کار دولت اخلال می‌کنند، بلکه برای کلیت حاکمیت در حال مشکل‌تراشی هستند. »
عضو مجمع محققین و مدرسین حوزه علمیه قم می‌گوید: «از زمانی که مساله برجام در دوران روحانی و ظریف آغاز شد، آنها تخریب‌های خود را آغاز کردند و تا به امروز این روند را ادامه داده‌اند. این جریان قصد دارد در برابر هر نوع توسعه، اصلاحات و بهبودی را سد کند. هر دولتی که روی کار می‌آید اگر سکان هدایت خود را به دست این جریان ندهد، آنها تخریب و توهین و اخلال را آغاز می‌کنند. باید از اینها پرسید چرا تا به امروز در برابر مفاسد اقتصادی بزرگ مثل اختلاس 3.7میلیارد دلاری سکوت کرده و از وزرای متخلف دولت قبل حمایت کرده‌اند.»
فاضل میبدی در پاسخ به این پرسش که هدف نهایی این طیف رادیکال چیست؟ می‌گوید: «اینها می‌خواهند هر دولتی که منافع آنها را تامین نمی‌کند، تخریب کنند. پایداری‌چی‌ها گروهی هستند که اگر امروز جلوی آنها گرفته نشود برای فردا خطرات بیشتری خلق می‌کنند. همین که این افراد کشور را نا‌امن کنند، مصوبات نهادهای بالادستی را بی‌اثر جلوه دهند، جنگ روانی در داخل تشکیل دهند و اقتصاد کشور را خراب کنند، از ترور خطرناک‌تر است. در داخل کشور ترور شخصیتی دلسوزان به اندازه حذف فیزیکی آنها دارای اهمیت است. وقتی چهره کارآمدی مثل ظریف تخریب می‌شود و برای او حاشیه‌سازی می‌شود، مانند ترور فیزیکی مخرب است و منافع ایران را خدشه‌دار می‌سازد.»

لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/706898/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مدیرعامل شرکت ملی مس از مراحل ساخت بیمارستان شهربابک بازدید کرد

بازگشت تراکتور به صدر جدول لیگ برتر

آغاز فروش اقساطی خودرو پیکاپ کی ام سی T8 + قیمت، شرایط و جدول

کاظمی مهاجم جوان گل‌گهر سیرجان، از درخشش مقابل پرسپولیس تا تقابل با بیرانوند

سورپرایز ترامپ؛ بساط رسانه‌های برون مرزی آمریکا جمع شد

بازی بزرگ فرانسه به کام میلیونرها؛ پیروزی PSG بر مارسی

اینتر،آتالانتا را برد،از ناپولی فاصله گرفت/ حضور کوتاه طارمی

بازگشت تراکتور به صدر جدول لیگ برتر؛ بهار برای سرخ‌های تبریز خجسته شد – آفتاب نو | اخبار ورزشی

نماینده سابق: بسیاری از مقابله کنندگان با ظریف کاسبان تحریم هستند

پیوند تبعیض و نگرانی؛ وضعیت مهاجران پس از روی کار آمدن ترامپ

تندروها امنیت کشور را هدف قرار داده‌اند

زنگ خطر تروریسم جدایی‌‏طلبانه در همسایگی ایران

‌معاویه در عصر هوش مصنوعی

پایان قمار جسورانه نظامی اوکراین در خاک روسیه

برگزاری ششمین جشنواره قرآن و عترت با محور سوره مبارکه لقمان

پرواز چابهار – تهران به مقصد نرسید/ماجرا چه بود؟

جدول لیگ برتر پس از پایان بازی تراکتور و استقلال / عیدی تی‌تی‌ها به هواداران +عکس | اخبار ورزشی

گلایه فرماندار جیرفت از آماده نشدن سد برای بازدید گردشگران

کلنگ احداث مهد آدینه در کرمان به زمین خورد

بم قطب خودروسازی بخش خصوصی در کشور است

فرود اضطراری هواپیما در کرمان

خلاصه دیدار تراکتور و گل گهر سیرجان + فیلم

آهنگ زیبای «مهمونی بهار» از مهدی یغمایی

هارمونی «تار» و «کمانچه» با این اجرای زیبا

لحظاتی با شور موسیقی استاد حسین علیزاده

آمریکا در حمایت از اسرائیل وارد جنگ با یمن شد

سه کشور جدیدی که ترامپ می‌خواهد اهالی غزه را به آنجا بفرستد

تصویر روز ناسا؛ گذر زهره از مقابل خورشید

لحظه اتصال موشک اسپیس ایکس به ایستگاه فضایی

قیمت محصولات کرمان موتور امروز 26 اسفند 1403 + جدول

هفته بیست‌وسوم لیگ برتر / استقلال برابر ذوب‌آهن متوقف شد

فرود اضطراری پرواز چابهار - تهران/ علت چیست؟

ادای احترام به بانوی شعر ایران؛ گل‌گهر سیرجان با یاد پروین به مصاف تیم فوتبال تراکتور می‌رود

بازگشت تراکتور به صدر جدول لیگ برتر؛ بهار برای سرخ های تبریز خجسته شد

جدول لیگ برتر پس از پایان بازی تراکتور و استقلال / عیدی تی‌تی‌ها به هواداران +عکس

کامبک دراماتیک تراکتور برابر شاگردان تارتار / فیلم

فرود اضطراری پرواز چابهار- تهران در کرمان

تجلیل مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس مازندران از شاعر برگزیده جشنواره «اشک انار» + تصاویر

خلاصه بازی تراکتور مقابل گلگهر سیرجان لیگ برتر ایران 1403/04+ ویدیو

سلام دوباره تراکتور به صدر

فرماندار: عمده تجمع‌های کارگری شهربابک مربوط به شرکت مس است

پایان 1029 روز صدرنشینی مکس فرستاپن در جدول رانندگان!

نماهنگ شاد و زیبای «شاخه گل» با صدای کسری زاهدی

«بهار دلکش» با آوای ملکوتیِ استاد شجریان

نوای عشق و دلتنگی؛ موسیقی متن فیلم "در حال و هوای عشق"

فلوت نوازی جذاب و تماشایی با حال و هوای بهاری

ماجرای افزایش توجه جهانی به طلا

نیم‌قرن اختلاف ساعت

سال سخت ایران!

دیوارِ تَرَک‌خورده اصولگرایان