فرماندار: عمده تجمعهای کارگری شهربابک مربوط به شرکت مس است
اجتماعي
بزرگنمايي:
کرمان رصد - ایرنا / فرماندار شهر بابک گفت: با توجه به اینکه 60 تا 70 شرکت مستقیم و غیرمستقیم در مجموعه معادن مس ما ( شرکت مس) کار میکنند، عمده تجمعهای کارگری نیز مربوط به همین شرکتها است.
سید کمال الدین نورالدینی، فرماندار شهر بابک اظهار داشت: در بدو ورود به شهر بابک با تجمعات مکرر و متعدد کارگری مواجه بودیم که یکی از دلایل آن اشراف ناکامل کارفرما و کارگر با حقوق و وظایف حیطه خود در حوزه قوانین، مقررات و فرایند پیگیری مطالبات است و گاهی شاهد ضایع شدن حقوق کارگران و کارفرما بودیم.
وی افزود: ما اداره کار را بیش از پیش فعال کردیم تا به صورت فعالانه و پیشگیرانه قبل از اینکه حقی ضایع شود، مطالبات پیگیری شود و تجمعات اعتراضی روال صنفی خود را طی کند به کف خیابان کشیده نشود.
فرماندار شهربابک تصریح کرد: پیشنهاد داریم اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شورای کارگری شهرستان راه اندازی کند و با برگزاری جلسات متعدد فصلی و ماهیانه مطالبات آنها شنیده و پیگیری شود.
وی ضمن تاکید بر آموزش و مهارت افزایی در بخش فنی و حرفهای شهرستان گفت: اولین مرکز آموزش فنی و حرفه ای هیات امنایی را در شهرستان راه اندازی کردیم و از مرکز آموزش فنی و حرفه ای و دانشگاه مهارت انتظار داریم در راستای مهارت افزایی و توانمندسازی افراد جویای کار برنامه منسجمی تدارک ببینند.
نورالدینی خاطرنشان کرد: امید که در سال 1404 شاهد راه اندازی کارگاه های تولید قطعات ماشین آلات صنعتی در شهرستان با توجه وجود ظرفیتهای نخبگی نیروی انسانی و جوانی باشیم.
وی با اشاره به اینکه افزون بر412 تعاونی غیرفعال در شهربابک داریم، افزود: با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری بر مشارکت مردم در اقتصاد، شرکت تعاونی عمران و توسعه در شهرستان راه اندازی شده است و دنبال این هستیم تا جامعه زیرپوشش بهزیستی و کمیته امداد با شرایط خاص سهامدار شوند.
نورالدینی بیان کرد: با توجه به نیاز بازار کار شهرستان به رشته های فنی و تخصصی متناسب با آن دوره های آموزشی و مهارتی برگزار و با ایجاد اشتغال، نیازهای مردم بهموقع پاسخ داده شود.
بازار ![]()
-
يکشنبه ۲۶ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۳:۰۸:۱۰
-
۸ بازديد
-

-
کرمان رصد
لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/706862/