کرمان رصد

آخرين مطالب

امضا تفاهم‌نامه همکاری بنیاد شهید و امور ایثارگران و دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی دانشگاه تهران بنیاد شهید و امور ایثارگران

امضا تفاهم‌نامه همکاری بنیاد شهید و امور ایثارگران و دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی دانشگاه تهران
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - مراسم امضا تفاهم‌نامه همکاری بنیاد شهید و امور ایثارگران و دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی دانشگاه تهران، روز سه‌شنبه 21 اسفندماه در سالن اجتماعات معاونت تعاون و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد.

به گزارش «ایثار»، فریده اولاد قباد، معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران در این مراسم، گفت: باتوجه به اینکه در آستانه برگزاری روز شهید قرار داریم، انعقاد این تفاهم‌نامه را به فال نیک می‌گیریم، زیرا در ایامی صورت می‌گیرد که مزین به نام شهید است و امیدواریم منشا خیر و برکت برای جامعه ایثارگری و همکاران ما در بنیاد شهید و امور ایثارگران باشد.
وی افزود: در سیاست‌های ملی نظام بر تعامل همه دستگاه‌ها با دانشگاه تاکید شده است و نباید دانشگاه را فراموش کنیم و از ظرفیت نخبگان و اساتید آن استفاده کنیم. اگر در سیاست گذاری‌ها از این اتاق فکر استفاده کنیم، می‌توانیم در برون رفت از مسائل و چالش‌های کشور و نیز پیشگیری از وقوع بسیاری از مشکلات اثرگذار باشیم.
معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به اینکه در حوزه سلامت روان، پیشگیری از وقوع آسیب‌های اجتماعی بسیار مهم است و در برنامه توسعه کشور نیز اجرایی شده است، تاکید کرد: این تفاهم‌نامه به توانمندسازی نیروهای مشاور و مددکار بنیاد شهید کمک خواهد کرد و در جهت ارائه خدمات بهتر به جامعه هدف و در حوزه های علمی، پژوهشی و موضوعات پایان‌نامه استفاده می‌شود.
اولاد قباد خاطرنشان کرد: جامعه ایثارگری ما امروز در دوران سالمندی قرار دارند و والدین، همسران و فرزندان شهدا نیازمند یک مددکار حرفه‌ای هستند تا در کنار مراقبت از آنان آموزش‌های لازم را نیز ارائه کند. ما در بنیاد شهید و امور ایثارگران با کمبود مددکار حرفه‌ای مواجه هستیم و با توجه به اینکه در این تفاهم‌نامه نیازسنجی صورت گرفته تا نیروهای متخصص جذب شوند، می‌توان موضوع پایان نامه دانشجویان ارشد و دکترا را در موضوعات مرتبط با بنیاد شهید و امور ایثارگران گنجاند تا موضوعات را متناسب با نیاز جامعه هدف مطرح کنیم.
در ادامه این مراسم، دکتر رضا پورحسین، رئیس دانشکده روان‌شناسی و علوم تربیتی دانشگاه تهران، اظهار کرد: دانشکده ما بضاعت خوبی در بحث سلامت روان دارد و می‌توانیم از لحاظ آموزشی، پژوهشی و خدماتی به بنیاد شهید و امور ایثارگران که موضوع خدمات آن ایثار است، همراهی کنیم.
وی افزود: جدا از بحث حرفه‌ای، موضوع ایثار و شهادت برای ما ارزش بالایی دارد و برای سلامت روان جامعه هدف بنیاد شهید و امور ایثارگران تلاش خواهیم کرد، اساتید دانشکده روانشناسی نیز جزو بهترین‌ها هستند و در حال حاضر حدود 65 عضو هیئت علمی داریم. خوشحالیم در ایامی که سالروز احداث بنیاد شهید است برای خانواده شهدا و ایثارگران بتوانیم کاری کنیم.
دکتر بهروز بزرگی، مدیرکل مددکاری و مشاوره بنیاد شهید و امور ایثارگران نیز در ابتدای این مراسم، گفت: امروز مددکاری نقش بسیار مهمی در زندگی مردم دارد و نیازمند این است تا مددکاران ما با رویکرد نوین و علمی با موضوعات خاصی که در جامعه وجود دارد، عجین شوند، لذا مستلزم این است که ما فرآیند تاثیرگذاری آن‌ها را تسریع بخشیم.
وی افزود: با توجه به اینکه در سالروز تاسیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با فرمان امام راحل(ره) قرار داریم و جامعه ایثارگری خاصی که ما با آنها سروکار داریم، رویکرد بنیاد شهید این بوده که از ظرفیت ایثارگران به نحو احسن استفاده کند. مددکاران نیز طی این سال‌ها ارتباط تنگاتنگی با خانواده شهدا و ایثارگران داشته و سعی شده تا از لحاظ عاطفی و حرفه‌ای مشکلات را پیگیری کنند.
دکتر بزرگی ادامه داد: مددکاران نقش حیاتی برای خانواده‌های ایثارگران داشته و پیگیر مسائل و مشکلات آن‌ها هستند. نگاه مسئله محور دارند، افتخار ما نیز داشتن چنین همکارانی است. البته در کنار این رویکرد باید موضوع مددکاری نوین و حرفه‌ای را مدنظر قرار دهیم تا دانش این عزیزان فزونی یابد و فرآیندی تدوین شود که با علم روز آشنا و فناوری‌های نوین علمی و شناختی را به کار گیرند.
وی افزود: تعامل با دانشکده‌ها و استفاده از ظرفیت‌های آنان جهت ارتقا سطح دانش مددکاران و همچنین استفاده از دانش اساتید، طی رایزنی‌های صورت گرفته با دانشگاه تهران به عنوان محور برای توسعه دانش، پژوهش و استفاده از ظرفیت‌های علمی که در مجموعه وجود دارد، مدنظر ما قرار دارد تا بحث مددکاری نوین را در این مجموعه جا بیندازیم.
در انتهای این مراسم تفاهم‌نامه همکاری به امضا طرفین رسید.

کرمان رصد


انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/705281/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

التعاون عربستان 2-2 تراکتور ایران؛ حذف تراکتور از لیگ قهرمانان در ضربات پنالتی

موسیقی کلاسیک با نوای ساز «ویولنسل»

دفاع «رجا نیوز» از «وزیر مجرم»!

یک گام بلند بشردوستانه برای حمایت از غیرنظامیان

آقای پزشیکان! باور داشته باشید که رئیس‌جمهور هستید

جنایت جنگی اسرائیل؛ غزه‌ی بدون برق بر لبه قحطی و تشنگی

«گزارش‌های پوچ و مهمل» در دولت رییسی

نفوذ خزنده آذربایجان به همسایه شرقی ایران

حذفی که اسرائیل را شادمان کرد

دامپزشکی کرمان کشف انبار گوشت نامتعارف را تکذیب کرد

کبوتران گنبکی به گنبد امام عشق رسیدند!

حواشی اولین نشست خبری احسان در قامت رئیس جدید فدراسیون دوومیدانی

10 حرکت برتر شب گذشته لیگ بسکتبال NBA

محمدرضا شایع: سیلی‌های زیادی در زندگی خورده‌ام

اجرای «خیال تو» از محسن یگانه در کنسرت بندرعباس

کاربران، «چت‌جی‌پی‌تی» را مضطرب کرده‌اند!

ماه‌گرفتگی پیش‌ رو بر کاوشگران قمر زمین چه تاثیری می‌گذارد؟

همکاری ربات‌های انسان‌نما با هوش مصنوعی Helix

نشست خبری مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اردبیل با رسانه‌ها به مناسبت هفته بزرگداشت شهدا

آیین رونمایی از دو محصول بانک دی با حضور مهندس اوحدی برگزار شد

علی‌نژاد سخنگوی کمیته ملی المپیک شد

علی‌نژاد: الناز رکابی همیشه مورد حمایت کمیته ملی المپیک بود

لحظه برنده شدن 400 میلیون تومانی شرکت کننده صداتو

صدای آخرین شرکت کننده برنامه «صداتو» همه رو شگفت زده کرد!

شایع: نام همسرم را در گوشی «دلگرمی» سیو کرده‌ام

سنگ‌اندازی‌ها تا زمین خوردن پزشکیان ادامه خواهد داشت

یورش به یک تذکر

زمینگیر کردن پزشکیان، حمله به قالیباف

دورزدن مقامات با گزارش‌های «پوچ و مهمل»

متفکر آمریکایی: چه اشتباهاتی درباره ترامپ 2 کردم؟

مهمل‏‌بافی ادامه‏‌دار پتروشیمی‌ها و سکوت فولادی‌ها

کشف موجودی ناشناخته با شکلی عجیب/ دانشمندان شگفت‌زده شدند

انتشار گازهای گلخانه‌ای، آینده مدار پایینی زمین را تهدید می‌کند

اضافه شدن موی تای به بازی‌های آسیایی جوانان

دادگاه قرن: این 7 نفر متهم به قتل مارادونا شدند!‏

قضاوت بانوی ایرانی در مسابقات جهانی روئینگ

صدرنشینی رئال در رده‌بندی فوتبال باشگاهی جهان؛ صعود ایرانی‌ها

آوازخوانی زیبای محمد علیزاده در برنامه صداتو

جشن تولد مهیار، خواننده رپ در برنامه باضیا

بلایی که گزارش‌های پوچ و مهمل بر سر ایران آورد

الجزیره قطر؛ سانسورچی جنایت جولانی

علیه اصلاح طلبان رادیکال

ناقوس مرگ ناتو

واضح‌ترین تصویر از سیاره زهره که توسط کاوشگر آکاتسوکی ژاپن گرفته شده

فناوری پلاسمای سرد برای کاهش آلاینده‌های صنعتی توسعه می یابد

پیش‌ بینی برگزاری 18برنامه شاخص برای گرامیداشت هفته شهید در مازندران

سرمربی تیم ملی اسکی آلپاین بانوان مشخص شد

شایع: امسال کم کار بودم و سال دیگر آلبوم می‌دهم

داستان قهر مهیار و شایع خوانندگان رپ در برنامه علی ضیا

ابداع نسل جدید سلول‌های ایمنی برای مبارزه با سرطان