کرمان رصد

آخرين مطالب

دنیامالی: مدال‌آوری نابینایان برای ورزش کشور بااهمیت است ورزشي

دنیامالی: مدال‌آوری نابینایان برای ورزش کشور بااهمیت است
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - تسنیم / نشست کارشناسی فدراسیون ورزش‌های نابینایان برای حضور در بازی‌های پاراآسیایی 2026 ناگویا صبح امروز، سه شنبه 21 اسفند ماه به ریاست وزیر ورزش و جوانان در محل این وزارتخانه برگزار شد.
 چهل و دومین جلسه کمیسیون تخصصی فدراسیون‌های ورزشی برای شرکت در بازی‌های آسیایی و پاراآسیایی 2026 ناگویا به فدراسیون ورزش‌های نابینایان و کم بینایان اختصاص داشت. در این جلسه وضعیت رشته‌های جودو، گلبال و فوتبال در فاصله 587 روز تا بازی‌های ناگویا به صورت ویژه بررسی و مقرر شد آنالیز سایر رشته در نشست‌های آتی انجام شود.
اصلی ترین موضوعی که در این نشست از سوی مسئولان فدراسیون ورزش‌های نابینایان و کم بینایان مطرح شد، بحث کمبود زیرساخت‌های لازم برای رشته‌های تحت پوشش این فدراسیون بود که وزیر ورزش و جوانان در واکنش به آن گفت: یکی از مشکلاتی که ورزش کشور طی دو دهه گذشته با آن مواجه بوده، نبود فضای استاندارد برای ورزشکاران نابینا و کم بینا است. ما هم به این موضوع واقف هستیم که باید متناسب با شرایط جسمانی این ورزشکاران برای آنها سالن و زمین مسابقه احداث شود. با توجه به این که در آستانه بازی‌های پاراآسیایی 2026 ناگویا هستیم و مدال آوری در این رویداد از اهمیت بسیار بالایی برای کشور برخوردار است، تلاش می‌کنیم که فعلاً به طور موقت سالنی را برای این فدراسیون درنظر بگیریم که تمرینات و اردوهای ملی پوشان در آن برگزار شود.
احمد دنیامالی در ادامه این مطلب به احداث کمپ تمرینی اختصاصی برای ورزش نابینایان و کم بینایان نیز اشاره کرد: شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی کشور قرار است به زودی در مجموعه ورزشی آزادی، فضاهایی را به تعدادی از فدراسیون‌ها اختصاص دهد که برای خود کمپ تمرینی مجزا احداث کنند. ما می‌توانیم چنین فضایی را هم در اختیار فدراسیون نابینایان و کم بینایان هم قرار دهیم. البته چون شرایط ورزشکاران این حوزه خاص است، ساخت کمپ اختصاصی برای آنها نیاز به مطالعات دقیق دارد و باید مکان یابی در این مورد با دقت انجام شد.
وزیر ورزش با اشاره به این که اهمیت ورزش نابینایان و کم بینایان نزد وزارت ورزش و جوانان کمتر از ورزش معلولان و ناشنوایان نیست، تصریح کرد: ما سعی کردیم ورزش اقشار خاص جامعه را به یک چشم نگاه کنیم. هر طور که از ورزش معلولین و ناشنوایان را حمایت کنیم، به همان اندازه به ورزش نابینایان و کم بینایان هم توجه خواهیم کرد. بنابراین در تفاهم نامه همکاری که قرار است با سازمان بهزیستی کشور انجام دهیم، حتما توسعه ورزش نابینایان را هم لحاظ خواهیم کرد و از آنها هم کمک می‌گیریم. ضمن اینکه بودجه سال جدید این فدراسیون را هم ارتقا می‌دهیم.
دنیامالی در پایان تاکید کرد که فدراسیون ورزش نابینایان و کم بینایان باید فعالیت بیشتری در گسترش ورزش همگانی و بانوان انجام بدهد: آماری که از جمعیت ورزش زنان در حوزه نابینایان و کم بینایان داریم خیلی درخورتوجه نیست. بانوان عضو اثرگذار جامعه هستند و باید به آنها توجه ویژه شود. به خصوص این که اگر نابینا هم باشند. بنابراین انتظار داریم در این بخش بیشتر به ظهور و بروز استعداد ها کمک کنید. ضمن این که در توسعه ورزش همگانی هم باید قدم‌های بهتری بردارید چرا که آمار این بخش هم چشمگیر نیست.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/705259/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

التعاون عربستان 2-2 تراکتور ایران؛ حذف تراکتور از لیگ قهرمانان در ضربات پنالتی

موسیقی کلاسیک با نوای ساز «ویولنسل»

دفاع «رجا نیوز» از «وزیر مجرم»!

یک گام بلند بشردوستانه برای حمایت از غیرنظامیان

آقای پزشیکان! باور داشته باشید که رئیس‌جمهور هستید

جنایت جنگی اسرائیل؛ غزه‌ی بدون برق بر لبه قحطی و تشنگی

«گزارش‌های پوچ و مهمل» در دولت رییسی

نفوذ خزنده آذربایجان به همسایه شرقی ایران

حذفی که اسرائیل را شادمان کرد

دامپزشکی کرمان کشف انبار گوشت نامتعارف را تکذیب کرد

کبوتران گنبکی به گنبد امام عشق رسیدند!

حواشی اولین نشست خبری احسان در قامت رئیس جدید فدراسیون دوومیدانی

10 حرکت برتر شب گذشته لیگ بسکتبال NBA

محمدرضا شایع: سیلی‌های زیادی در زندگی خورده‌ام

اجرای «خیال تو» از محسن یگانه در کنسرت بندرعباس

کاربران، «چت‌جی‌پی‌تی» را مضطرب کرده‌اند!

ماه‌گرفتگی پیش‌ رو بر کاوشگران قمر زمین چه تاثیری می‌گذارد؟

همکاری ربات‌های انسان‌نما با هوش مصنوعی Helix

نشست خبری مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اردبیل با رسانه‌ها به مناسبت هفته بزرگداشت شهدا

آیین رونمایی از دو محصول بانک دی با حضور مهندس اوحدی برگزار شد

علی‌نژاد سخنگوی کمیته ملی المپیک شد

علی‌نژاد: الناز رکابی همیشه مورد حمایت کمیته ملی المپیک بود

لحظه برنده شدن 400 میلیون تومانی شرکت کننده صداتو

صدای آخرین شرکت کننده برنامه «صداتو» همه رو شگفت زده کرد!

شایع: نام همسرم را در گوشی «دلگرمی» سیو کرده‌ام

سنگ‌اندازی‌ها تا زمین خوردن پزشکیان ادامه خواهد داشت

یورش به یک تذکر

زمینگیر کردن پزشکیان، حمله به قالیباف

دورزدن مقامات با گزارش‌های «پوچ و مهمل»

متفکر آمریکایی: چه اشتباهاتی درباره ترامپ 2 کردم؟

مهمل‏‌بافی ادامه‏‌دار پتروشیمی‌ها و سکوت فولادی‌ها

کشف موجودی ناشناخته با شکلی عجیب/ دانشمندان شگفت‌زده شدند

انتشار گازهای گلخانه‌ای، آینده مدار پایینی زمین را تهدید می‌کند

اضافه شدن موی تای به بازی‌های آسیایی جوانان

دادگاه قرن: این 7 نفر متهم به قتل مارادونا شدند!‏

قضاوت بانوی ایرانی در مسابقات جهانی روئینگ

صدرنشینی رئال در رده‌بندی فوتبال باشگاهی جهان؛ صعود ایرانی‌ها

آوازخوانی زیبای محمد علیزاده در برنامه صداتو

جشن تولد مهیار، خواننده رپ در برنامه باضیا

بلایی که گزارش‌های پوچ و مهمل بر سر ایران آورد

الجزیره قطر؛ سانسورچی جنایت جولانی

علیه اصلاح طلبان رادیکال

ناقوس مرگ ناتو

واضح‌ترین تصویر از سیاره زهره که توسط کاوشگر آکاتسوکی ژاپن گرفته شده

فناوری پلاسمای سرد برای کاهش آلاینده‌های صنعتی توسعه می یابد

پیش‌ بینی برگزاری 18برنامه شاخص برای گرامیداشت هفته شهید در مازندران

سرمربی تیم ملی اسکی آلپاین بانوان مشخص شد

شایع: امسال کم کار بودم و سال دیگر آلبوم می‌دهم

داستان قهر مهیار و شایع خوانندگان رپ در برنامه علی ضیا

ابداع نسل جدید سلول‌های ایمنی برای مبارزه با سرطان