کرمان رصد

آخرين مطالب

با حرکت دادن دست در هوا دستگاه‌ها را کنترل کنید! علمي

با حرکت دادن دست در هوا دستگاه‌ها را کنترل کنید!
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - ایسنا / اگر از استفاده از یک کنترل از راه دور برای کنترل دستگاه‌های خود خسته شده‌اید، شاید از کن‌واچ (CenWatch) خوشتان بیاید. این یک ساعت هوشمند است که قسمت زیرین دست کاربر را اسکن می‌کند و به او این امکان را می‌دهد که با حرکت ساده‌ی دست در هوا، چندین فرمان صادر کند.
کن‌واچ که توسط یک استارت‌آپ هنگ‌کنگی ساخته شده است دارای صفحه نمایش AMOLED 368 x 448 است که زمان و تاریخ را به همراه میزان شارژ باتری نمایش می‌دهد. با این حال، آن چه که این دستگاه را خاص می‌کند، اسکنر لیدار (LiDAR) آن است.
به نقل از نیواطلس، این گجت که در قسمت زیرین مچ دست کاربر قرار می‌گیرد، از لیزرهای نزدیک به مادون قرمز برای سنجش موقعیت فضایی سه بُعدی هر پنج انگشت نسبت به مچ دست، استفاده می‌کند. از انگشتان دست برای انجام حرکات از پیش تعریف‌شده‌ برای صدور فرمان‌های مختلف استفاده می‌شود. طبق گزارشات، دقت آن تا رزولوشن 1 میلی‌متر است.
همچنین یک واحد اندازه گیری اینرسی (IMU) وجود دارد که موقعیت فضایی سه بُعدی مچ دست را نسبت به بدن اندازه‌گیری می‌کند.
برای فعال کردن کن‌واچ، کافی است بازوی خود را با زاویه 90 درجه در مقابل بدن خود نگه دارید به طوری که گویی می‌خواهید ببینید ساعت چند است. از آنجا، یک پردازنده هشت هسته‌ای HelioG99 پردازش داده‌های لیدار و IMU را در لحظه آغاز می‌کند و تعیین می‌کند که کاربر کدام دستور را صادر می‌کند.

کرمان رصد


این دستورات از طریق بلوتوث به دستگاه جفت شده اندروید، iOS، ویندوز، مک یا لینوکس منتقل می‌شوند و بُرد موثر آنها 60 متر است. سایر دستگاه‌ها مانند تلویزیون‌های هوشمند را نیز می‌توان از طریق فناوری اتوماسیون IFTTT (معروف به IF This then That) کنترل کرد.
طراحان به این نکته اشاره کردند که CenWatch به طور خاص برای استفاده با عینک‌های واقعیت افزوده یا واقعیت مجازی مناسب است، زیرا به کاربران اجازه می‌دهد تا از طریق ژست‌های حرکتی سه‌بُعدی اقداماتی را در دنیای سه‌بُعدی انجام دهند. علاوه بر این، با انتقال سخت‌افزار کنترل دستگاه‌ها از عینک به ساعت، ‌می‌توان این امکان را فراهم کرد که چنین عینک‌هایی در آینده بسیار زیباتر و کم مصرف‌تر شوند.
کاربران می‌توانند تمام کارهای یک رابط معمولی مانند ضربه زدن، کلیک کردن، کشیدن انگشت، پیمایش و حتی تایپ کردن روی صفحه کلید مجازی را انجام دهند. ادعا می‌شود که کل وزن این دستگاه 92 گرم است که با یک بار شارژ، باتری لیتیوم یونی 1700 میلی آمپر ساعتی آن برای حداکثر 10 ساعت کارکرد پشتیبانی ارائه می‌دهد.

لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/703553/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ساخت موتور موشکی که فضاپیما را در 30 روز به مریخ می‌رساند

درمان اختلال عضلانی ژنتیکی یک جنین در رحم مادر برای اولین بار

واشنگتن-مسکو-پکن؛ آیا نیکسون معکوس در پیش است؟

کاهش خطر برخورد سیارک «قاتل شهر» به زمین

رزمایش پیامبر اعظم در کرمان؛ 50 هزار بسیجی به میدان آ‌مدند

تحلیلگر اسرائیلی: ترامپ از نجات سیاسی نتانیاهو چه منفعتی می‌برد؟

سرمایه‌گذاری 20 میلیون دلاری برای حفاری سیارک‌ها

مناسبت روز/ جمعه، 3 اسفندماه

اینفوگرافی/ آمارهایی درباره زبان مادری به بهانه روز جهانی زبان مادر

تولید زخم‌پوش زیستی برای بیماران دیابتی توسط رویان

روبیو در خاورمیانه؛ پاکسازی یا باج‌گیری؟

کارت‌ برنده بن‌سلمان در مذاکره با تهران چیست؟

دیدار مدیرکل بنیاد مازندران و رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح با والدین معزز شهید مدافع امنیت مصطفی نوروزی

حضور فعال جزیره کیش در سومین نمایشگاه بین المللی اوراسیا

کالابرگ می‌‏دهند که عذاب وجدان‏شان کم شود

مالک تراکتور در جلسه مهم دولت چه می‌کرد؟

جولانی با سوریه چه می‌کند؟

ترامپ پایان جنگ سرد را کلید زد؟

جدال بر سر جانشینیِ امپراتوری رسانه ای خانوادگی

از مردم هم حمایت کنید آقای رئیس‌جمهور!

استراتژیست آمریکایی مطرح کرد: چرا عربستان؟

ژاپن چگونه ژاپن شد؟

نیم نگاه نانولوله‌های کربنی به صنعت باتری‌؛ جایگاه باتری لیتیم یون متزلزل می‌شود

فرودگرِ جالب blue ghost

زمین از نگاه ایستگاه فضایی در شب

توقیف 40 دستگاه خودرو شوتی توسط پلیس کرمان

سفر نایب‌رئیس مجلس به جیرفت

تیشه به ریشه قمار

تاریخ تلخ تهران در کی‌یف تکرار شد

خروج کوپنی ذخایر از صندوق توسعه

10 فرمان دفاعی برای قاره سبز

ویدیویی واقعی از فرود کاوشگر perseverance بر سطح سیاره ی بهرام

تلسکوپ فضایی اقلیدس را ببینید

عربستان فاقد ظرفیت لازم برای نقش‌آفرینی احتمالی میان ایران و امریکاست

اصرار بهارستان بر اولین استیضاح

تکاپوی کشورهای عربی برای نقش‌آفرینی ایران در مهار اسرائیل

پرونده «سوریه» در سعدآباد

پیام جدید؟

تمرین فضانوردان ناسا برای بازگشت به ماه

نگاه تلسکوپ فضایی جیمز وب به کهکشان کلاه مکزیکی

غبارروبی گلزار شهدای علی بن جعفر (ع) به مناسبت سالروز تأسیس بیمه دی

اختتامیه هجدهمین دوره مسابقات فوتسال دسته یک جانبازان سالم‌تن کشور برگزار شد

نحوه کار کردن منظومه شمسی

سرمقاله سازندگی/ ختم منازعات

بازگشت جهان به عصر «یالتا»

هوش مصنوعی «گروک 3» رایگان شد

ویدئوی «شبح آبی» از سطح ماه

سرمقاله شرق/ نمایشگاه پیشرفت نمایشگاه پس‌رفت

سرمقاله جوان/ غزه کابوس ابدی غرب

سرمقاله وطن امروز/ کامبک مقاومت، از نوکمپ تا غزه