کهنوج قطب معدنی جنوب کرمان است
اجتماعي
بزرگنمايي:
کرمان رصد - محمدعلی طالبی امروز سوم بهمن ماه در سفر به شهرستان کهنوج با حضور در گلزار شهدا، به مقام شامخ شهیدان ادای احترام کرد.
وی سپس در شورای اداری کهنوج و معارفه سرپرست جدید فرمانداری گفت: کهنوج را به عنوان یک شهرستان کشاورزی میشناسند، همراه با استعدادهای بسیار زیاد در تولید محصولات استراتژیک که هر کدام از آنها در اقتصاد استان و کشور میتواند بسیار موثر باشد.
طالبی این شهرستان را سرشار از استعداد در حوزههای مختلف اقتصادی دانست و گفت: شهرستان کهنوج قطب معدنی جنوب استان کرمان است و انشاءالله به عنوان قطب صنایع معدنی در این منطقه خواهد شد.
وی افزود: شهرستان کهنوج دارای معادن بسیار غنی کرومیت، تیتانیوم، آهن، مس، طلا، منگنز و معادنی است که هر کدام میتواند پیشران توسعه در یک منطقه باشد.
طالبی بیان کرد: موقعیت بسیار حساس جغرافیایی و استراتژیکی منطقه، نقطه تلاقی استانهای کرمان، هرمزگان و سیستان و بلوچستان و نزدیکی به دریا و موضوع پس کرانههای مکران است که به عنوان یکی از مناطق استراتژیک کشور باید توسعه پیدا کند و میتواند به اقتصاد کشور و همچنین رشد و توسعه و پیشرفت منطقه و ارتقاء معیشت مردم کمک کند.
استاندار کرمان همچنین گفت: در حوزه گردشگری، استعدادها و ظرفیتهای خوبی در کهنوج وجود دارد که اگر زیرساخت پذیرش گردشگر به خوبی فراهم شود، در کنار دیگر ظرفیتهایی که در اطراف شهرستان وجود دارد، میتوانیم منطقه را به عنوان یکی از کانونهای جذب گردشگر در نظر بگیریم.
طالبی، تقویت زیرساختها را به عنوان مهمترین محورهای توسعه کهنوج در پیشرفت آن مطرح کرد و گفت: جاده و خطوط ریلی جزء برنامههای ما برای کهنوج است که مورد پیگیری قرار خواهد گرفت.
وی این منطقه را در بحث صنایع تبدیلی و فرآوری محصولات کشاورزی یکی از قطبهای مهم جذب سرمایهگذاری دانست و افزود: این مزیت، اشتغال مولدی را در شهرستان به وجود میآورد و ما برای این موضوع هم برنامه خواهیم داشت.
طالبی در حوزه آموزش و پرورش گفت: باید به صورت ویژه شهرستان کهنوج دیده شود، مخصوصاً در حوزه آموزشهای فنی و حرفهای که مورد نیازمان است.
استاندار کرمان با تاکید بر اینکه ما به شدت با خامفروشی در استان مخالف هستیم، گفت: بهرهبرداری از معادنی را که امروز بنا داریم به صورت جدی وارد شویم، به تعهد بهرهبرداران به ایجاد واحدهای فراوری در شهرستان مکلف کردهایم.
وی در ادامه بیان کرد: در دوره جدید مدیریتی استان، فرمانداری را از یک سازمان اداری به یک دستگاه راهبر توسعه و پیشرفت شهرستان ارتقا دادیم. یعنی مهمترین انتظاری که امروز از فرمانداران دارم، پشت میز نشستن و اداره امور و پاسخگویی به ادارات و ارباب رجوع نیست.
استاندار کرمان افزود: در درجه اول آن چیزی که من از فرمانداران سوال خواهم کرد، عملکردشان برای پیشرفت شهرستان و اینکه چشماندازشان برای این شهرستان چیست و قرار است این شهرستان را به کجا برسانند. بر همین اساس فرمانداری و به تبع آن همه دستگاهها و نهادهای اداری شهرستان باید حرکت کنند و پیشرفت را در همه ابعاد اقتصادی، اجتماعی فرهنگی رقم بزنند.
طالبی، بهترین تعامل و ارتباط با مردم، در میدان بودن، از نزدیک شنیدن حرف مردم و بیان مشکلاتشان را ویژگی دیگر برای انتخاب فرمانداران دانست و گفت: ارتباط خوب منطقی و سیستماتیک با مجموعه ادارات و سازمانهای شهرستان، هدفمند کردن کار و فعالیت این سازمانها در راستای خدمت به مردم و پیشرفت شهرستان، یعنی ایجاد یک جو پویا و زنده در فعالیتها و مسائل اجرایی شهرستان و جذب سرمایهگذار مدنظر است.
وی افزود: باید جذب سرمایهگذار به عنوان یک رویکرد بسیار خوب، توسعه عدالت محور و نگاه عدالت محورانه را در گستره جغرافیایی شهرستان پیاده کنیم.
استاندار کرمان در پایان توجه به جایگاه اقوام، طوایف و عشایر در مجموعه شهرستان کهنوج که سرمایههای منطقه هستند را مهم دانست و افزود: آنها دین خود را نسبت به نظام و انقلاب ادا کردند، امروز اقوام، طوایف و عشایر در اجرای بسیاری از سیاستها و برنامههای دولت بهترین کمک را میتوانند به ما داشته باشند.
بنابراین گزارش، در این مراسم محسن ایزدی به عنوان سرپرست فرمانداری کهنوج معرفی و از خدمات علی شعبانی فرماندار پیشین تقدیر شد.
-
چهارشنبه ۳ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۷:۱۸:۰۳
-
۷ بازديد
-
-
کرمان رصد
لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/695376/