کارخانجات تغلیظ درهزار مجتمع مس سرچشمه؛ فصلی تازه در سال جهش تولید
اجتماعي
بزرگنمايي:
کرمان رصد - به گزارش دنیای معدن از پایگاه خبری مس پرس و به نقل از روابط عمومی مجتمع مس سرچشمه رفسنجان، وحید امیری با اعلام این موضوع اظهار کرد: به حول و قوهالهی و تلاش مدبرانه و خالصانه کارکنان تلاشگر و متخصص امور تغلیظ درهزار، مفتخریم که با وجود تمامی موانع و چالشهای موجود توانستهایم تاکنون تولیدی مطابق برنامه پیشبینیشده و حتی بالاتر از آن در کارنامه درخشان مجتمع به ثبت برسانیم.
وی افزود: کارخانجات تغلیظ مس درهزار، فرآوری سنگ معدن سولفید مس پورفیری را برعهده دارد. این امور با دو بخش کارخانه خردایش و کارخانه فلوتاسیون با فاصله حدود 8 کیلومتر از یکدیگر احداث شده است. مواد معدنی بعد از فرآیند خردایش اولیه، از معدن درهزار توسط دو نوار نقاله به طول 4474 متر وارد انبار خاک کارخانه خردایش تغلیظ مس درهزار با ظرفیت ذخیره 91000 تن میشود. تناژ خاک ورودی کارخانه در سال حدود 10.7 میلیون تن سنگ سولفوری مس با عیار متوسط 0.38 درصد است.
امیری ادامه داد: انبار خاک کارخانه خردایش با چهار دستگاه خوراکدهنده لرزان و چهار دستگاه اپرون فیدر، وظیفه خوراکدهی به یک دستگاه آسیای نیمهخودشکن و سه دستگاه آسیای گلولهای در کارخانه خردایش برای نرمکنی با دانهبندی 80درصد زیر 75میکرون را برعهده دارد که محصول خردایش به صورت دوغاب از خط لوله 8کیلومتری دفنی عبور کرده و برای استحصال مس به کارخانه فلوتاسیون وارد میشود.
وی افزود: کارخانه فلوتاسیون تغلیظ مس درهزار، از سلولهای متعددی چون رافر، کلینر، کلینر مجدد، اسکاونجر، کلینر نهایی، آسیای ریگراند، تیکنر نهایی و فیلترپرس تشکیل شده است. در این کارخانه، طی فرآیند فرآوری سنگ معدن مس، در حال حاضر کنسانترهای با عیار مس 21درصد و بازیابی 75درصد تولید میشود.
مدیر امور تغلیظ مس درهزار تصریح کرد: از ابتدای بهرهبرداری و تولید تاکنون شاهد کارکرد کارخانه به مدت 82 روز و فرآوری 1،560،169 تن کانسنگ مس با عیار متوسط 0.50 درصد و تولید 26،134 تن کنسانتره مرطوب و 23،992 تن کنسانتره خشک با عیار متوسط 21درصد بودهایم.
وی خاطرنشان کرد: به امید خداوند بزرگ و با همت و کوشش کارکنان توانمند و پرتلاش کارخانجات امور تغلیظ مس درهزار و بهرهجستن از رهنمودهای سازنده معاونت محترم بهرهبرداری، شاهد تولید هرچه بیشتر و باکیفیت و بهرهوری مطلوب برای تحقق تولید و شکوفایی اقتصادی که از اهداف متعالی شرکت ملی صنایع مس ایران است، خواهیم بود.
امیری در پایان، از تعامل و همکاری امورهای مختلف همکار، کارکنان متخصص بهرهبردار، معاونتهای بهرهبرداری، مهندسی و منابع انسانی، امور نظارت، امور ایمنی و واحدهای تابعه، شرکتهای مرتبط پیمانکاری واقع در مجتمع مس سرچشمه رفسنجان برای تحقق این اهداف مهم، قدردانی کرد.
-
سه شنبه ۲ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۸:۴۶
-
۷ بازديد
-
-
کرمان رصد
لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/694918/