کرمان رصد

آخرين مطالب

تحولات مورد انتظار هوش مصنوعی مولد در سال 2025 علمي

تحولات مورد انتظار هوش مصنوعی مولد در سال 2025
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - ایسنا /هوش مصنوعی مولد پیوسته در حال تغییر و تحول است، اما سال 2025 یک موج جدید از تحولات را برای آن نوید می‌دهد.
همان طور که کسب‌وکارها به سوی یک چشم‌انداز دیجیتالی روبه‌رشد حرکت می‌کنند، هوش مصنوعی مولد در حال تبدیل شدن به سنگ بنای برنامه‌های سازمانی است.
به نقل از فوربس، تحول هوش مصنوعی مولد، نویدبخش افزایش کارآیی عملیاتی، هدایت نوآوری و تغییر شکل نحوه تعامل سازمان‌ها با فناوری است. درک این تغییرات برای مدیران اجرایی و رهبران فناوری که قصد دارند در یک بازار به سرعت در حال توسعه رقابتی باقی بمانند، بسیار مهم است.
این گزارش به پنج تحول بزرگ پرداخته است که هوش مصنوعی مولد در سال 2025 با آنها روبه‌رو خواهد شد.
1. برنامه‌های هوش مصنوعی مولد
هوش مصنوعی مولد، شاخه‌ای از هوش مصنوعی است که محتوای جدیدی را ایجاد می‌کند و فراتر از یکپارچه‌سازی ساده در برنامه‌های موجود ظاهر می‌شود.
در سال 2024، ترکیب بسیاری از برنامه‌ها با هوش مصنوعی مولد به عنوان ویژگی‌های تکمیلی آغاز شد که از جمله آنها می‌توان به چت‌بات‌های تعبیه‌شده یا عوامل کمکی اشاره کرد. پیش‌بینی می‌شود که انتقال از هوش مصنوعی به اولین برنامه‌های کاربردی هوش مصنوعی در سال 2025 عمیق‌تر شود و یکپارچه‌سازی هوش مصنوعی در طراحی برنامه‌ها صورت بگیرد.
توسعه‌دهندگان، هوش مصنوعی را به عنوان یک بخش جدایی‌ناپذیر از برنامه در نظر می‌گیرند و برای گردش کار هوشمند به مدل‌های زبانی بزرگ متکی هستند. هوش مصنوعی مولد دیگر به چت‌بات‌ها یا دستیاران هوش مصنوعی که از چارچوب «RAG» برای پاسخ دادن به پرسش‌ها استفاده می‌کنند، محدود نخواهد شد و در عوض، یک ستون اساسی از برنامه‌های جدید خواهد بود.
نمونه‌ای از این روند، چگونگی تکامل دستیاران کدنویسی است. در حالی که دستیارهایی مانند «گیت‌هاب کوپایلت»(GitHub Copilot) و «تبناین»(Tabnine) به‌عنوان پلاگین و افزونه‌ها در دسترس بودند، اولین محیط‌های توسعه یکپارچه هوش مصنوعی مانند «Cursor» و «Windsurf» تولید کد را به شدت در جریان کار توسعه بومی ادغام کردند. این روند به‌کارگیری هوش مصنوعی مولد در نرم‌افزار، فراتر از برنامه‌های کدنویسی و محیط‌های توسعه یکپارچه گسترش خواهد یافت.
2. سرویس‌های هوش مصنوعی
مفهوم سرویس به عنوان نرم‌افزار یکی دیگر از پیشرفت‌های کلیدی است. به طور سنتی، نرم‌افزار با ارائه اطلاعات به کاربران قدرت می‌داد و اجرای وظایف را به کاربران تجاری واگذار می‌کرد. به عنوان مثال، سیستم‌های مدیریت ارتباط با مشتری، داده‌ها و تحلیل‌های ارزشمندی را ارائه می‌دهند، اما از کاربران می‌خواهند که با مشتریان مذاکره داشته باشند و پیشنهادات یا قراردادها را به صورت دستی سفارشی‌سازی کنند.
در مقابل، عوامل هوش مصنوعی در حال پیشرفت به پر کردن این شکاف با مدیریت فعالیت‌ها مایل هستند. این عوامل می‌توانند براساس اطلاعات ارائه‌شده توسط نرم‌افزار عمل کنند و وظایفی را که قبلا به مداخله انسانی وابسته بودند، به صورت خودکار درآورند. ادغام عوامل هوش مصنوعی با پلتفرم‌های نرم‌افزار به‌ عنوان سرویس، پارادایم جدیدی را ایجاد می‌کند که در آن خدمات از طریق نرم‌افزار ارائه می‌شوند و با افزایش خودکارسازی و کاهش نیاز به فرآیندهای دستی، تأثیر قابل‌توجهی را بر ارائه‌دهندگان سرویس‌های فناوری اطلاعات می‌گذارد.
نمونه اولیه این روند، پلتفرم «ایجنت‌فورس»(Agentforce) شرکت «سیلزفورس»(Salesforce) است. مشتریان در این پلتفرم می‌توانند عوامل هوش مصنوعی بسازند که براساس اطلاعات و هوشمندی پیشنهادشده توسط سیستم مدیریت ارتباط با مشتری اقدام کنند.

کرمان رصد


3. گفتار و تعامل در لحظه
تعامل بی‌درنگ و ادغام گفتار قرار است تجربیات کاربر را درباره اپلیکیشن‌های سازمانی متحول کنند. معرفی قابلیت‌های گفتار در فناوری‌هایی مانند «چت‌جی‌پی‌تی»(ChatGPT)، پتانسیل تعاملات طبیعی‌تر و شهودی‌تر کاربر را نشان داده است. عوامل هوش مصنوعی تا سال 2025 زبان گفتاری را درک خواهند کرد و به تولید در لحظه محتوای صوتی خواهند پرداخت. این پیشرفت، اتکا به مهندسی سریع را به حداقل می‌رساند و به کاربران امکان می‌دهد تا زمانی که به نتیجه دلخواه برسند، با عوامل هوش مصنوعی تعامل داشته باشند.
به عنوان مثال، یک نماینده فروش می‌تواند به صورت شفاهی به یک عامل هوش مصنوعی دستور دهد تا یک پیشنهاد فروش سفارشی‌سازی‌شده را ایجاد کند. این سطح از تعامل، قابلیت استفاده و دسترسی را افزایش می‌دهد و کمک می‌کند تا برنامه‌های سازمانی بیشتر به نیازهای کاربر پاسخ ‌دهند.
4. هدایت تجربه کاربری نسل بعدی با کمک رابط‌های کاربری مولد
ظهور رابط‌های کاربری مولد، نشان‌دهنده پیشرفت قابل توجهی در نحوه تعامل کاربران با اپلیکیشن‌هاست. از لحاظ تاریخی، رابط‌های اولیه برای هوش مصنوعی مولد، چت مبتنی بر متن یا تعاملات گفتاری بوده است. در سال 2025، اپلیکیشن‌ها به طور فزاینده‌ای از رابط‌های کاربری پویا استفاده می‌کنند که براساس تعاملات کاربر و جریان‌های کاری منطقی سازگار می‌شوند. رابط «Generative UI»، اپلیکیشن‌ها را قادر می‌سازد تا عناصر رابط را متناسب با نیازها و اقدامات خاص کاربر به‌ طور خودکار تولید کنند.
شرکت‌هایی مانند «ورسل»(Vercel) و «بولت.نیو»(Bolt.new) در خط مقدم این حرکت هستند و پلتفرم‌هایی را توسعه می‌دهند که امکان ایجاد تجربیات کاربری بسیار سازگار و شخصی‌سازی‌شده را فراهم می‌کنند. این تغییر، تعامل کاربر را افزایش می‌دهد و با ارائه رابط‌هایی که در لحظه برای برآورده کردن نیازهای متغیر تکامل می‌یابند، جریان‌های کاری را ساده می‌کند.
5. یکپارچه‌سازی عامل سازمانی
ادغام عامل‌های هوش مصنوعی در جریان‌های کاری سازمانی به ‌عنوان رویکرد غالب برای تقویت مدل‌های زبانی بزرگ، جایگزین روش تولید تقویت‌شده با بازیابی است. در حالی که تولید تقویت شده با بازیابی بر ارائه زمینه برای کاهش عدم دقت در مدل‌های زبانی تمرکز دارد، تاکید سال 2025 به سمت جا دادن عوامل مستقیما در اپلیکیشن‌های سازمانی تغییر می‌کند. این ادغام به عوامل امکان می‌دهد تا وظایف خاصی را در محیط نرم‌افزار انجام دهند و از داده‌های سازمانی و گردش کار برای ارائه نتایج دقیق‌تر و مرتبط‌تر استفاده کنند.
به عنوان مثال، یک عامل هوش مصنوعی که در یک سیستم برنامه‌ریزی مالی ادغام شده است، می‌تواند به داده‌های بازار دسترسی داشته باشد، معاملات را بر اساس راهبردهای از پیش تعریف‌شده انجام دهد و یک راه‌ حل یکپارچه‌تر و مؤثرتر را نسبت به دستیارهای سنتی ارائه کند. این تکامل بر اهمیت یکپارچگی عمیق بین عوامل هوش مصنوعی و سیستم‌های سازمانی برای هدایت نتایج تجاری تأکید می‌کند.
روندهای پیش‌بینی‌شده هوش مصنوعی مولد برای سال 2025 فرصت‌ها و چالش‌های تجاری را نشان می‌دهند. ادغام هوش مصنوعی در طراحی برنامه اصلی و ارائه خدمات می‌تواند کارآیی، صرفه‌جویی در هزینه و بهبود تجربیات کاربر را افزایش دهد. با وجود این، سازمان‌ها باید به چالش‌های احتمالی از جمله پیچیدگی‌های یکپارچه‌سازی، نگرانی‌های امنیتی و نیاز به ارتقای مهارت کارکنان برای کار کردن در کنار فناوری‌های هوش مصنوعی رسیدگی کنند.
پیشرفت‌های هوش مصنوعی مولد، یک تأثیر دگرگون‌کننده را بر جنبه‌های گوناگون فناوری و عملیات تجاری دارند. سازمان‌ها با استفاده فعالانه از این روندها می‌توانند خود را برای استفاده از پتانسیل هوش مصنوعی و هدایت مؤثر چالش‌های مرتبط آماده ‌کنند.

لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/692860/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سرمقاله ایران/ دیپلماسی عمومی؛ دیپلماسی انسانی

سخنان پزشکیان خسته‌کننده است یا مشورت‌های ضد کارشناسی شما؟

ننگ تاریخی برای سینه‌چاکان FATF و بزک‌کنندگان مذاکره با ترامپ

سرمقاله کیهان/ با «وفاق» کدام گره باز می‌شود؟

طوفا‌ن‌الاقصی‌ثمره اندیشه‌ای بود که مقاومت‌40سال پیش‌بناکرد

ایران در آستانه تثبیت مدار لئو با پرتابگرهای قائم100 و سیمرغ

زمان قطعی برق مشهد امروز دوشنبه 24 دی (خاموشی برق)

فرشید اسماعیلی در آستانه جدایی از مس رفسنجان

تاکید بر مطالبه‌گری فیلم‌سازان جوان در جشنواره فیلم «شهر نما» رفسنجان

یک استقلالی در آستانه جدایی

ضربه ای که گران تمام شد؛‌جدایی هافبک حاشیه‌ساز

نشست تخصصی معاون علمی ریاست‌جمهوری با شرکت‌های دانش‌بنیان کیش: حمایت، توسعه و نوآوری

سرمقاله جوان/ گزارش اطلاعاتی سپاه از یک رزمایش

بزرگ‌ترین رزمایش‌ نظامی ایران در دهه‌های اخیر

گره‌گشایی از مشکلات اقتصادی برنامه می‌خواهد نه FATF

سرمقاله اعتماد/ علی(علیه‌السلام) حقیقت جاودانه

اگر فضانوردی روی ماه بمیرد، چه اتفاقی برای جسدش می‌افتد؟

حرفه مددکاری اجتماعی سبب ایجاد تغییرات در بین افراد اجتماع می‌شود

دانشجویان در جهت تبیین فرهنگ ایثار و شهادت رسالت خطیری بردوش دارند

قیمت خودرو + جدول قیمت محصولات کرمان موتور امروز دوشنبه 24 دی ماه 1403

افزایش پروازهای «ماهان» به کرمانشاه و افتتاح بیواتانول

حوزه گزینش نیاز به بهره‌گیری از فناوری‌های نو و تدوین قوانین جدید دارد

سه بانک مطرح کشور خواستار همکاری های گسترده با سازمان منطقه آزاد کیش شدند

باز زنده‌سازی بافت سفین قدیم با دستور کبیری

سرمقاله دنیای اقتصاد/ مصائب تحدید تجارت آزاد

تحولات مورد انتظار هوش مصنوعی مولد در سال 2025

جرایم مالی در صدر جرایم سایبری استان کرمان قرار دارند

احیای مصوبه جابه‌جایی 10 هزار منزل در بافت فرسوده مسجدسلیمان

توجه ویژه فراجا به ارتقای امنیت مناطق کویری کشور

کشف سلول‌های «حبابی» جدید در غضروف

سرمقاله خراسان/ فرهنگستان را «نقد» کنیم، نه «ریشخند»!

برگزاری اختتامیه جشنواره فیلم شهرنما در رفسنجان

هنرمند گلستانی جایزه ویژه هیئت داوران دومین جشنواره ملی فیلم «شهرنما» را از آن خود کرد

تشکر آلومینیوم از بازیکن جدا شده

ارائه بسته تشویقی ساخت و ساز در اهر

تخلیه پسماند نفتی در رودبار/ جریمه 350 میلیون تومانی برای متخلف

جهان فولاد سیرجان در صدر تأمین‌کنندگان میلگرد ساختمانی در ایران

شریان؛ تندروتر از پایداری؟

راز مهره مار

سناریوهای ایران و آمریکا

حمایت از رنانی

کمین شگفت‌انگیز مقاومت در شمال غزه

زندانیان به خط مقدم فرستاده شدند

سیاست و قمار اسد

روشنفکر بی‌ادعا

سهمیه‏‌بندی خاموش ؟

یمن، پدیده ناشناخته برای اسرائیل

رادیکال‌ها؛ هم «وهم» هم «وهن»!

سگ‌های رباتیک حالا می‌توانند با الهام از سُم گوزن‌ها در گل‌ولای راه بروند

ضرب‌الاجل 72 ساعته برای اتصال مشاورین املاک رفسنجان به سامانه کاتب