مذاکرات هستهای براساس منویات رهبری است
اجتماعي
بزرگنمايي:
کرمان رصد - نماینده مردم سیرجان و بردسیر در مجلس شورای اسلامی با اشاره به هماهنگی دولت و مجلس در مذاکرات گفت: درخصوص بحث مذاکرات هسته ای آنچه در حال انجام است ریز به ریز براساس منویات رهبر معظم انقلاب پیش میرود.

بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
همگرایی دولت و مجلس
وی با بیان اینکه کارها پیش میرود تصریح کرد: هم دولت هم مجلس در کنار هم بر پایه منویات مقام معظم رهبری پیش میرویم.

نماینده مردم سیرجان و بردسیر در مجلس شورای اسلامی گفت: چیزهایی که بعضیها میگویند،( را ما نمی گوییم) حقیقتا درخصوص بحث مذاکرات آنچه در حال انجام است ریز به ریز بر اساس منویات مقام معظم رهبری پیش میرود.
وی افزود: رییس جمهور، دولت و مجلس کاملا هماهنگ هستند؛ ما هم کمک میکنیم که این مذاکرات آورده خوبی را برای مردم داشته باشد.
معتمدی زاده گفت: میدانید که محور مذاکرات، بحث هسته ای است و مطالبه جدی ما بوده که فقط بر پایه بحث هسته ای اگر قرار است محدودیتی ایجاد کنیم فقط موضوع هسته ای است و برداشتن تحریمها که مشکل اقتصادی مردم است.
وی افزود: سالیان سال از سوی دشمنان ترور اقتصادی میشویم و اگر این مساله نخواهد حل شود عملا برای ما مذاکره معنا ندارد.
معتمدی زاده ادامه داد: تا الان هم خدا را شکر میکنیم با صلابت، مذاکرات آنچه خواسته مردم و هم خواسته مقام معظم رهبری بوده به صورت غیرمستقیم پیش رفتیم، خدا کمک کند که عزت کشور رو به روز افزوده شود و استقلال و حاکمیت و دوام نظام جمهوری اسلامی ایران به کمک مردم حفظ شود.
نماینده مردم سیرجان و بردسیر در مجلس شورای اسلامی گفت: مردم همیشه پای نظام ایستادند و شما مسئولان هم کمک کنید به استاندار که استان بلند شود( توسعه یابد)، ما نمایندگان نیز همگی با هم در یک جهت حرکت میکنیم و پشت استاندار هستیم تا اتفاقات خوبی بیفتد.
وی افزود: در مورد جابهجاییهای مدیران هم که صورت میگیرد همه ما پشت میزهایی هستیم و فرصتی برای خدمت پیش میآید چ؛ این میز هیچ موقع ماندگار نیست، انشاءالله این فرصتی که( ما مدیران داریم) چند باقیات صالحات برای این دنیا و آخرت به جا بگذاریم.
این نماینده مجلس در ادامه خواستار حل مشکلات تامین زمین برای تهیه مسکن نیز شد و از گرانی مسکن و اجاره ها ، همچنین فاصله طبقاتی بالا در سیرجان انتقاد کرد.
-
شنبه ۶ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۰:۰۷:۴۸
-
۱۲ بازديد
-

-
کرمان رصد
لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/718377/