مدیرعامل میدکو: برای فولاد سیرجان ایرانیان تامین برق پایدار خواهیم داشت/ دکتر ابراهیمی: در چالش آینده بر سر تامین سنگ، ما قرارداد تامین طولانی مدت داریم
اجتماعي
بزرگنمايي:
کرمان رصد - به گزارش میمتالز، در این جلسه صورتهای مالی شرکت برای سال منتهی به 1403/09/30 و گزارش فعالیت هیات مدیره مورد بررسی و تصویب مجمع قرار گرفت.
بر اساس مصوبات مجمع، سود (زیان) خالص 20،615،036 میلیون ریال و سود (زیان) قابل تخصیص 21،214،431 میلیون ریال میباشد، همچنین سود (زیان) خالص هر سهم 243 ریال و سود نقدی هر سهم 150 ریال تصویب شد.
در این جلسه به برنامههای شرکت برای آینده نیز اشاره شد. سیسکو برنامه دارد تا در سال آینده 650.000 تن شمش فولادی تولید کند.
همچنین برآورد شرکت برای تولید آهن اسفنجی در سال 1404 بالغ بر 780 هزار تن است.
علاوه بر آن شرکت فولاد سیرجان ایرانیان برنامه دارد در سال جدید، تولید سنگ دانهبندی را به 5 میلیون و 50 هزار تن، کنسانتره را به 3 میلیون و 600 هزار تن و تولید گندله را به 2 میلیون و 500 هزار تن برساند.
مدیرعامل میدکو به سوالات سهامداران پاسخ داد در ادامه پرسشهایی از طرف سهامداران حاضر در سالن مطرح شد که مدیران پاسخگوی حاضرین بودند.
از جمله پاسخدهندگان به سوالات فنی سهامداران دکتر «علیرضا ابراهیمی» مدیرعامل میدکو و رئیس هیات مدیره فولاد سیرجان ایرانیان بود که برخی از پاسخهای وی به سهامداران به شرح زیر بود.
دکتر ابراهیمی در پاسخ به سوال سهامداران تاکید کرد: شرکت فولاد سیرجان ایرانیان پروژه مگامدول توسعه احیای خود را با اتکای صد درصدی با توان داخلی گروه میدکو راهاندازی کرده است.
وی در ادامه گفت: یکی از حسنهای گروه میدکو کامل بودن زنجیره ارزش آن است. یعنی میدکو از معدن تا محصول نهایی و خدمات لازم را در خود گروه توسعه داده است. در واقع میدکو برای تاسیس یک واحد مگامدول نیاز به گرفتن پیمانکار EPC ندارد و شرکتهای درون گروه کل پروژه را انجام میدهند و در نتیجه با نازلترین قیمت کار انجام میپذیرد.
مدیرعامل میدکو با تشریح قرارداد تامین بلندمدت سنگ آهن با ایمیدرو گفت: سهامداران میدکو زنجیره فولاد را به صورت یک کسبوکار بلندمدت ببینند. نسبت سودآوری اجزای زنجیره در طول سالها در حال تغییر است. به این معنا که در برههای از زمان استخراج سنگ آهن سودآوری بیشتری دارد، در برههای تولید کنسانتره، در برههای تولید گندله در برههای تولید آهن اسفنجی و نهایتا در برههای تولید شمش و در نتیجه ممکن است در هر برهه بر روی بخشی از زنجیره تمرکز ایجاد شود.
وی در ادامه تصریح کرد: در کسبوکاری مانند کسبوکار میدکو و فولاد سیرجان ایرانیان مدیری در بلندمدت موفق است که نگاه بلندمدت داشته باشد. اولین و مهمترین اصلی که باید در صنعت فولاد رعایت کرد پایداری در تامین سنگ است. شاید در صورت عدم دسترسی شما به معدن امروز بتوانید از بازار سنگ مقرون به صرفه تامین نمایید ولی فردا ممکن است نتوانید دیگر سنگ تامین کنید.
رییس هیات مدیره فولاد سیرجان ایرانیان ادامه داد: قراردادی که با ایمیدرو داریم قراردادی پایداری و بلندمدت است. این قرارداد حدود هشت سال است که آغاز شده است. ممکن است در مقطعی کوتاه هزینه تامین سنگ ما کمی بالاتر رود ولی باید این مساله را در بلندمدت دید. ما قرارداد بلندمدت بستهایم و منافع بلند است که اهمیت و ترجیح دارد به منافع کوتاهمدت.
ابراهیمی در نهایت افزود: چالش فردا در این صنعت تامین پایدار سنگ است و با این قرارداد پایدار بلندمدت ذینفعان میدکو و فولاد سیرجان ایرانیان در آینده از این بابت منتفع خواهند شد.
همچنین دکتر ابراهیمی در خصوص یکی از دغدغههای اساسی سهامداران و فعالین این صنعت که ناترازی انرژی است گفت: 200 مگاوات تولید سیکل گازی نیروگاه بوتیا، از شرکتهای میدکو، اکنون در مدار است و امیدواریم تا پایان اردیبهشت 170 مگاوات سیکل ترکیبی این نیروگاه نیز وارد مدار شود.
وی ادامه داد: امیدواریم تا پایان اردیبهشتماه برق تولیدی در نیروگاه فولاد بوتیا از شرکتهای مجموعه میدکو را به فولاد سیرجان برسانیم و از آن پس در مجموعه فولاد سیرجان ایرانیان تامین برق پایدار داشته باشیم.
منبع: میدکو
-
سه شنبه ۲ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۴:۵۱:۴۸
-
۱۲ بازديد
-

-
کرمان رصد
لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/717243/