کرمان رصد

آخرين مطالب

نشست تخصصی تحلیل مبانی اندیشه نظامی شهید سپهبد علی صیاد شیرازی برگزار شد فرهنگي

نشست تخصصی تحلیل مبانی اندیشه نظامی شهید سپهبد علی صیاد شیرازی برگزار شد
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - به گزارش گروه دفاعی امنیتی دفاع‌پرس، نشست تخصصی سالانه تحلیل مبانی اندیشه نظامی شهید سپهبد علی صیاد شیرازی با حضور امیر سرتیپ «حسین ولی‌وند زمانی» فرمانده دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش، امیر سرتیپ دوم «مسعود بختیاری» و امیر سرتیپ دوم «احمد اسدی»، از پیشکسوتان دفاع مقدس و همرزمان آن شهید گرامی، «ابوالفضل حسن بیگی» از پیشکسوتان جهاد سازندگی در 8 سال دفاع مقدس، اساتید دانشگاه فرماندهی و ستاد و دانشجویان در سالن شهید فلاحی این دانشگاه برگزار شد.
در این مراسم امیر سرتیپ حسین ولی‌وند زمانی با اشاره به رشادت‌ها و نبوغ نظامی شهید صیاد شیرازی اظهار داشت: یکی از علت‌های مهمی که باعث از بین رفتن غائله کردستان شد نبوغ شهید صیاد شیرازی بود.
وی ادامه داد: نیروی زمینی ارتش در طول هشت سال دفاع مقدس با هدایت و تدابیر شهید صیاد شیرازی توانست فتوحات بزرگی را به دست آورده و دشمن را در بسیاری از مواقع زمین‌گیر کند.
در ادامه امیر سرتیپ دوم مسعود بختیاری ضمن اشاره به راهبرد‌های حاصله از اندیشه شهید صیاد شیرازی گفت: شهید صیاد شیرازی ترکیب مقدس انگیزه و تخصص رزمندگان را عامل پیروزی می‌دانست و معتقد بود که اهداف راهبردی سازمان‌های نظامی می‌بایست در راستای اهداف سیاسی باشد.
وی منشاء نبوغ نظامی شهید صیاد را آموزش‌ها و تجارب نظامی مؤثر وی دانست و خاطر نشان کرد: اقدامات این شهید در سطح راهبرد و همچنین تجارب در حوزه نیروی انسانی، اطلاعات، حوزه آموزش، حوزه عملیات، حوزه پشتیبانی، جنگ و رعایت اصول و قواعد رزم از موارد مهم در بوجود آمدن نبوغ نظامی وی بود.
در ادامه امیر سرتیپ دوم احمد اسدی، از فرماندهان نیرو مخصوص ارتش در دفاع مقدس به نقش شهید صیاد شیرازی در غرب کشور اشاره کرد و گفت: نقش اثر گذار این شهید بزرگوار پس از پیروزی انقلاب اسلامی به ویژه در غائله ضد انقلاب در کردستان انکارناپذیر است.
وی ادامه داد این شهید بزرگوار در طرح‌ریزی و هدایت جنگ‌های نامنظم در آن منطقه مدیریت بسیار خوبی انجام داد و قبل از اجرای عملیات‌های نظامی بررسی کامل انجام و نظر جمع را جویا می‌شد و تا لحظه پایانی عملیات‌ها و آزادسازی مناطق خودی در محور و مرکز عملیات بود.
ابوالفضل حسن بیگی از پیشکسوتان جهاد سازندگی در 8 سال دفاع مقدس نیز گفت: شهید صیاد شیرازی از فرماندهانی بود که تخصص برایش بسیار با اهمیت بود و در هر منطقه‌ای که قدم می‌گذاشت به دنبال افراد متخصص بدون در نظر گرفتن سن و سال بود.
وی ادامه داد: برای مثال قبل از عملیات طریق القدس، جلسه‌ای با موضوع بررسی عملیات انجام شد و در آن جلسه من که دانشجوی سال اول دانشگاه و به عنوان نماینده جهاد سازندگی حضور داشتم، طرح ساخت جاده بر روی زمین‌های رملی را خدمت ایشان عرض کردم و ایشان با روی باز استقبال کردند و دستور دادند همکاری لازم را با بنده بکنند و خودشان شخصا نظارت کردند.
این نشست به همت پژوهشکده دفاع مقدس دافوس برگزار و در پایان از کتاب مجموعه مقالات همایش اندیشه نظامی شهید صیاد شیرازی رونمایی شد.
انتهای پیام/ 271
مطالب مرتبط شهید صیاد شیرازی؛ فرمانده‌ای که عقب‌گرد نداشت ناگفته‌های معاون تربیت و آموزش ارتش از شهید صیاد شیرازی شهید «شیرازی» نقش برجسته‌ای در انسجام و وحدت نیروهای مسلح داشت امیر «شیخ»: شهید «صیاد شیرازی» عامل اصلی پیوند ارتش و سپاه بود

لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/713158/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

استاندار کرمان: مدیران نباید پاسخ منفی به سرمایه‌گذاران در استان بدهند

افزایش دمای هوا در استان کرمان، از فردا؛ پیش‌بینی رگبار باران از اواسط هفته

نماینده کرمان برای تحقق شعار سال خواستار عبور از شعار و ورود به میدان عمل شد

انتخاب کشتی‌گیران جهانی پس از مسابقات آسیایی

معرفی نفرات منتخب تیم ملی کانوپولو اعزامی به بازی‌های جهانی

اولین پیروزی شاگردان پیاتزا در پلی‌آف پنجمی سری A

هادی ساعی رئیس کمیته سرمایه‌گذاری در اقتصاد ورزش شد

اعزام تیم ملی گلف به مسابقات رنکینگ جهانی بنگلادش

سرشاخ مدعیان برای رسیدن به دوبنده ملی آمریکا

برگزاری اردوی تیم ملی کشتی آزاد جوانان در گرگان

خیز گرگ پارسی برای شکار بزرگترین جایزه دلاری مستر المپیا

علی کفاشیان در کمیته ملی پارالمپیک پست گرفت

پیش‌بینی قهرمان لیگ ایران توسط هوش مصنوعی

تکاپوی مدیران استقلال برای انتخاب سرمربی جدید در سفر اروپایی

اورونوف؛ استخوان چند میلیون دلاری در گلوی پرسپولیس

آهنگ جدید/ «کی می دونه» با صدای مجید رضوی

سرمقاله اعتماد/ برای دانشگاه

هشدار متفکر آمریکایی: ایران را به جنگ نکشانید!

دیپلماسی در سایه بی‌اعتمادی

اولین رآکتور هسته‌ای نمک مذاب توریم جهان در چین شروع به کار کرد

نقاشی فضاپیمای ناسا از سیاره مشتری

میدان مغناطیسی زمین یکبار فروپاشیده و انسان‌ها جان سالم به در برده‌اند؛ اما چگونه؟

بلوک هبلکس اردکان و سود آوری بیشتر در پروژه‌ های ساختمانی

زمین به خانواده‌های معلولان واگذار می‌شود

ساکت در نساجی ماندنی شد

تحقق شعار سال اولویت مدیران استان کرمان قرار گیرد

امضای تفاهم نامه اجرای برنامه های حوزه تربیت بدنی و سلامت

نفس راه‌های روستایی رفسنجان تازه می‌شود

محمد رهبری: جذب مربی خارجی شمشیربازی پیشنهاد من بود

عطایی: تیم قدرتمندی بودیم که از عملکردمان دفاع کردیم

کارتال از سرمربی اخراجی پرسپولیس جا ماند!

تشویق رحمت و شری سریال «پایتخت» در کنسرت علیرضا طلیسچی

حمید حامی: در سال 88 صدای خودم رو از دست دادم و دوباره بعد از 5 سال تونستم بخونم

سرمقاله آرمان ملی/ انگیزه شرقی‌ها از مذاکرات

گروسی دنبال پُست است، اروپا دنبال «نقش»

انسان‌ها 41 هزار سال پیش از ضد آفتاب استفاده می‌کردند!

افتتاح تالار احسان در سفر رئیس سازمان اوقاف به کرمان

صادق: واگذاری زمین و تکمیل واحد‌های مسکونی سرعت می‌یابد

شناسایی 45 هزار پلاک تاریخی در اصفهان

وعده وزیر راه بر تسریع روند واگذاری زمین و تکمیل واحدهای مسکونی

واگذاری زمین به خانواده‌های معلولان؛ تحویل 230 واحد در آستانه تابستان

امام جمعه کیش: ارتش و سپاه در امنیت کشور نقشی بی‌بدیل دارند

تاریخ جمهوری اسلامی ایران سرشار از رشادت‌های شهدای عالی‌قدر است

دبیر فدراسیون: IOC وزنه‌برداری را محدود می‌کند

پارسا فلاح به تیم بسکتبال کالج اوکلاهما استیت پیوست

برنامه مبارزات جودوکاران ایران در مسابقات قهرمانی آسیا مشخص شد

حکمی برای «تتلو» که ممکن است فراتر از مرزها صدا کند!

سرمقاله سازندگی/ تبعات خودتحریمی

سرمقاله جام جم/ ارتش در خدمت ملت و امنیت

سرمقاله هم میهن/ سیاستِ پویا