کرمان رصد

آخرين مطالب

تقویت امید در طلاب با ترویج اندیشه امامین انقلاب فرهنگي

تقویت امید در طلاب با ترویج اندیشه امامین انقلاب
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - به گزارش خبرنگار مهر، آیت‌الله عبدالله کیوانی صبح یک شنبه در نشست شورای معاونین حوزه علمیه چهارمحال و بختیاری در شهرکرد با اشاره به اینکه حوزه علمیه چهارمحال و بختیاری اوایل انقلاب در قالب یک مدرسه یعنی مدرسه علمیه امامیه فعالیت داشت، اظهار کرد: امروز اما شاهد فعالیت یک تشکیلات و یک نهاد هستیم که فعالیت‌های آن روز به روز عمیق‌تر و گسترده‌تر می‌شود.
نماینده مردم چهارمحال و بختیاری در مجلس خبرگان رهبری تربیت مدیر را بسیار مهم و ضروری دانست و ادامه داد: تشکیلات عظیم حوزه درواقع خیمه‌ای است که به فضل الهی خلأ مدیران باکیفیت را پر خواهد کرد.
آیت‌الله کیوانی با تأکید بر عظمت کار حوزویان و با طرح این پرسش که حوزه علمیه امروز چه رسالتی دارد، گفت: حوزه از دیرباز مروج علم بوده و وظیفه عالم‌پروری را بر عهده داشته است. روحانیونی که جایگاه مدیریت هم دارند، شاگردان امام خمینی (ره) و علامه طباطبایی هستند.
هدف حوزه تربیت انسان مهذب است
این استاد حوزه علمیه با تأکید بر اینکه هدف حوزه تربیت انسان مهذب است، توضیح داد: امام خمینی (ره) اما هدفی والاتر برای حوزه تعریف کردند چرا که جامعه نیازمند انسان‌های مهذب و مجاهد است، مجاهد کسی است که هم عالم و هم عاقل است و هم برای اقامه حاکمیت امامت و امت آستین بالا زده است.
آیت‌الله کیوانی با تأکید بر اینکه شیعه در عالم هیچ‌گاه اقتدار امروز را نداشته است، اظهار کرد: ما دنبال این هستیم که نام اهل بیت (ع) و علی (ع) و فاطمه (س) در عالم با نام اسلام شناخته شود که این مهم با مقاومت، محقق شده است.
وی حوزه علمیه را زادگاه انقلاب اسلامی دانست و افزود: اما این نهاد باید کارش را تکمیل کند و طلاب و فضلا و مجتهدانی در حوزه تربیت شوند که نه تنها با جهل مبارزه کنند بلکه با جاهلیت نیز مبارزه و بر تداوم راه امامت و ولایت استقامت کنند.
نماینده مردم چهارمحال و بختیاری در مجلس خبرگان رهبری اظهار کرد: معتقدم اگر طلبه درس نمی‌خواند یا مأیوس و مردد است و شجاعت ندارد، علت آن است که عظمت انقلاب اسلامی را نمی‌شناسد و با ثمرات و دستاوردهای آن آشنایی ندارد. لذا احساس امید نمی‌کند و به دنبال تهذیب و تعلیم نمی‌رود.
امیدآفرینی در بین طلاب و اساتید حوزه
آیت‌الله کیوانی ترویج اندیشه امامین انقلاب و کارآمدی نظام اسلامی در حوزه علمیه را باعث امیدآفرینی و توجه به تحصیل و تهذیب در طلاب برشمرد و افزود: طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن و انسان 250 ساله از کتاب‌های مقام معظم رهبری معجزه می‌کنند، شرح چهل حدیث و نظریه ولایت فقیه امام (ره) با تبیین کارآمدی نظام اسلامی امیدآفرین است. بنابراین معاونت‌های آموزش، پژوهش و تبلیغ باید نسبت به روحیه امیدآفرینی در بدنه حوزه اهتمام داشته باشند.
وی با یادآوری اینکه دشمن دیگر هیچ آورده اجتماعی و نظامی برای تقابل با جمهوری اسلامی ندارد، توضیح داد: آمریکا جرئت درگیری با ما را ندارد زیرا قدرت دفاعی و نظامی ایران بالاست. دشمن همچنین در جریان جنبش زن، زندگی، آزادی تمام سرمایه اجتماعی خود را از دست داد و بخشش مقام معظم رهبری نسبت به جوانان فریب‌خورده یک اقدام بی‌نظیر بود.
آیت‌الله کیوانی با استناد به کلام مقام معظم رهبری و تلاش دشمن برای ایجاد یأس، تردید و ترس، تصریح کرد: دشمن امروز امیدوار است با جنگ شناختی و ادراکی بتواند بر افکار مسئولان ما تأثیر بگذارد تا احساس بازندگی کنند، مردد شوند، بترسند و مأیوس گردند.
وی تعبیر جهاد کبیر در قرآن کریم را یادآور شد و افزود: جهاد کبیر یعنی جهاد اجتماعی، فرهنگی و سیاسی و اینکه در زمین دشمن بازی نکنیم. جامعه اسلامی و مردم اگر به این تحلیل برسند، هیچگاه در زمین دشمن بازی نمی‌کنند و در طراحی دشمن مشارکت نمی‌کنند.
آیت‌الله کیوانی پاسخگویی به سوالات و شبهه‌های جامعه را وظیفه حوزویان دانست و توضیح داد: علامه جوادی آملی نوع چهارمی از جهاد را با عنوان به تعبیر بنده «جهاد اعظم» تعریف می‌کند با این توضیح که آیات قرآن از ما حوزویان انتظار دارد استادپرور و فرمانده‌پرور باشیم یا لااقل خودمان فرمانده باشیم. علامه قائل است که هدف اصلی جهاد اعظم «وَاجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِینَ إِمَامًا» (فرقان/74) است.
پیشرفت‌های حوزه علمیه چهارمحال و بختیاری
در ادامه، حجت‌الاسلام والمسلمین اسحاق سعیدی، مدیر حوزه علمیه چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه حوزه استان رتبه‌های درخشانی در عرصه‌های مختلف کسب کرده است، اظهار کرد: طلاب ما در المپیاد علمی حوزه‌های علمیه حائز یک رتبه اول کشور شدند که ارزشمند و حائز اهمیت است.
وی با ذکر اینکه کارگاه‌های متعددی در همه عرصه‌ها برگزار می‌شود، ادامه داد: سطح کیفی این کارگاه‌ها به حدی است که شرکت‌کنندگانی از دیگر استان‌ها همچون کهکیلویه و بویراحمد داریم.
سعیدی بیان کرد: در دوره‌های تربیت مربیان پژوهشی در عرصه‌های مقاله نویسی، پیش‌نویسی، پایان‌نامه‌ها نویسی و … از چند استان شرکت‌کننده داشتیم که در سه دوره در این کارگاه‌ها شرکت کردند و خوشبختانه توانستیم اعتماد حوزه کشور را در میزبانی از کارگاه‌ها کسب کنیم.
مدیر حوزه علمیه چهارمحال و بختیاری با تصریح اینکه باوجود رویش‌ها و برخورداری از نیروهای بانشاط علمی نیاز به پویایی بیشتر حوزه داریم، توضیح داد: این مهم با حضور مستمر اساتید محقق خواهد شد که امروز نیز میزبان آیت‌الله کیوانی هستیم. حوزه علمیه این آمادگی را دارد که اساتید استانی و ملی را به مدارس علمیه شهرستان‌ها دعوت کند تا ساعاتی در کنار طلاب باشند. این مهم، در ارتقای روحیه طلاب جوان بسیار تأثیرگذار است.
سعیدی با اشاره به رویکرد قرآنی در مدارس علمیه استان، اظهار کرد: مدرسه علمیه بروجن در عرصه حفظ فعالیت‌های پررنگی دارد و طلاب حافظ جزءهای متفاوت را تربیت کرده است؛ طلاب در این مدرسه روزانه حداقل یک آیه را به همراه تدبر و تفسیر باید یاد بگیرند.
وی تصریح کرد: سطح حوزه علمیه چهارمحال و بختیاری هم در عرصه تبلیغ و هم تدریس ارتقا یافته است و نیروها و اساتید با دقت مصاحبه و گزینش می‌شوند و از سطح علمی بالا برخوردارند.
مدیر حوزه علمیه چهارمحال و بختیاری از فعالیت مراکز زیرمجموعه حوزه در استان خبر داد و افزود: مرکز تخصصی شیخ مفید (ره) در چندین رشته، مرکز مشاوره سماح، مرکز علمی کاربردی، مرکز فرق و ادیان و مرکز هنر و رسانه از جمله این مراکز هستند که مرکز هنر و رسانه به‌زودی فعالیت خود را آغاز می‌کند.
کد خبر 6409207

لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/706540/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تصنیف «بر لبِ بحرِ تو مقیمم، مقیم» با اجرای محمدرضا ابراهیمی

لزوم تدبیر ملی برای کاهش آمار اعدام

سرمقاله خراسان/ سالِ تصمیم‌های سخت اما اجتناب ناپذیر!

کیهان نوشت: عملیات فریب جدید برای تصویب لوایح خسارت بار FATF

سرمقاله دنیای اقتصاد/ مقصران همیشگی

کشف بیش از 40 هزار نوع میکروب جدید روده در مردم آفریقا

بم از 38 کشور دنیا بزرگتر است

عطایی: غلط است که فکر می‌کنیم ایران، تیم نخست آسیاست

برگزاری همایش فرزندان شهدای فرهنگی به مناسبت بزرگداشت 22 اسفند

شهدا همواره به‌روز و نسبت به مسائل مختلف همیشه پیشگام بودند

از همه پژوهشگران درخواست دارم به بنیاد شهید کمک کنند/برنامه‌ریزی‌ها در بنیاد شهید باید بر اساس پژوهش باشد

تکذیب ارائه کمک مالی به اسرای سابق جنگ ایران و عراق از سوی دفتر نمایندگی کمیته بین‌المللی صلیب سرخ

نجات نارنجی‌ها در ثانیه آخر بازی (عکس)

مناسبت روز/ دوشنبه، 27 اسفندماه

عکس/ نجات نارنجی‌ها در ثانیه آخر بازی

مجالس حسینی می توانند جامعه‌ای آگاه و مسئولیت‌پذیر بسازند

آموزش و پرورش برای پرورش استعدادها برنامه مشخص و مدون داشته باشد

بزرگترین موزه شمال کشور در گنبد کاووس احداث می شود

بازدید مدیرعامل شرکت ملی مس از معدن، کارخانه تغلیظ و پروژه احداث فاز 2 و 3 تغلیظ مس میدوک

بازدید مدیرعامل شرکت ملی مس از پروژه احداث کارخانه فلوتاسیون سرباره خاتون‌آباد/ دیدار با مدیران مجتمع مس شهربابک

مدیرعامل شرکت ملی مس از مراحل ساخت بیمارستان شهربابک بازدید کرد

بازگشت تراکتور به صدر جدول لیگ برتر

آغاز فروش اقساطی خودرو پیکاپ کی ام سی T8 + قیمت، شرایط و جدول

کاظمی مهاجم جوان گل‌گهر سیرجان، از درخشش مقابل پرسپولیس تا تقابل با بیرانوند

سورپرایز ترامپ؛ بساط رسانه‌های برون مرزی آمریکا جمع شد

بازی بزرگ فرانسه به کام میلیونرها؛ پیروزی PSG بر مارسی

اینتر،آتالانتا را برد،از ناپولی فاصله گرفت/ حضور کوتاه طارمی

بازگشت تراکتور به صدر جدول لیگ برتر؛ بهار برای سرخ‌های تبریز خجسته شد – آفتاب نو | اخبار ورزشی

نماینده سابق: بسیاری از مقابله کنندگان با ظریف کاسبان تحریم هستند

پیوند تبعیض و نگرانی؛ وضعیت مهاجران پس از روی کار آمدن ترامپ

تندروها امنیت کشور را هدف قرار داده‌اند

زنگ خطر تروریسم جدایی‌‏طلبانه در همسایگی ایران

‌معاویه در عصر هوش مصنوعی

پایان قمار جسورانه نظامی اوکراین در خاک روسیه

برگزاری ششمین جشنواره قرآن و عترت با محور سوره مبارکه لقمان

پرواز چابهار – تهران به مقصد نرسید/ماجرا چه بود؟

جدول لیگ برتر پس از پایان بازی تراکتور و استقلال / عیدی تی‌تی‌ها به هواداران +عکس | اخبار ورزشی

گلایه فرماندار جیرفت از آماده نشدن سد برای بازدید گردشگران

کلنگ احداث مهد آدینه در کرمان به زمین خورد

بم قطب خودروسازی بخش خصوصی در کشور است

فرود اضطراری هواپیما در کرمان

خلاصه دیدار تراکتور و گل گهر سیرجان + فیلم

آهنگ زیبای «مهمونی بهار» از مهدی یغمایی

هارمونی «تار» و «کمانچه» با این اجرای زیبا

لحظاتی با شور موسیقی استاد حسین علیزاده

آمریکا در حمایت از اسرائیل وارد جنگ با یمن شد

سه کشور جدیدی که ترامپ می‌خواهد اهالی غزه را به آنجا بفرستد

تصویر روز ناسا؛ گذر زهره از مقابل خورشید

لحظه اتصال موشک اسپیس ایکس به ایستگاه فضایی

قیمت محصولات کرمان موتور امروز 26 اسفند 1403 + جدول