کرمان رصد

آخرين مطالب

تبدیل کرانه باختری به غزه دوم مقالات

تبدیل کرانه باختری به غزه دوم
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - دنیای اقتصاد /متن پیش رو در دنیای اقتصاد منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست
طی روزهای اخیر اسرائیل عملیات سنگینی را در مناطقی از کرانه باختری آغاز کرده است. با مشاهده تصاویر ویرانی، تصور می‌شود که گویی غزه مورد حمله قرار گرفته است؛ اما این تصاویر ویرانی از غزه نیست، بلکه متعلق به کرانه باختری است. نیروهای اشغالگر در این منطقه یکی پس از دیگری بلوک‌های مسکونی را با خاک یکسان می‌کنند. این‌بار استان جنین در شمال کرانه باختری به سیبل حملات اسرائیل در دو هفته اخیر تبدیل شده است.
الجزیره در گزارشی می‌نویسد که از 23سال پیش تاکنون، این شدیدترین افزایش سطح تنش است. عملیات نظامی گسترده بدون محدوده زمانی که نام آن «دیوار آهنین» است. کابینه نتانیاهو می‌گوید هدف این عملیات خنثی کردن «فعالیت‌ها و تهدیدهای تروریستی در منطقه است» اگرچه نشانه‌های بعدی حاکی از آن است که اسرائیل این عملیات را برای هدفی بزرگ‌تر دنبال می‌کند: تغییر ریشه‌ای در واقعیت امنیتی در شهرهای شمال کرانه باختری یعنی در جنین، نابلس، طولکرم، طوباس و اردوگاه‌های آن. اینها شهرهایی بودند که پس از 7اکتبر2023 (15مهرماه1402) شاهد تحولی در عملیات مقاومت فلسطین بودند؛ خصوصا که راست افراطی اسرائیل دیگر طمع‌ورزی‌های خود درخصوص ایجاد تغییرات بافت جمعیتی اساسی در کرانه باختری را پنهان نمی‌کرد. آنها نام کرانه باختری را «یهودا» و «سامره» می‌گذارند.
نگاهی سریع به وقایع عملیات نظامی که ارتش اسرائیل در جنین به آنها پرداخته است حاکی از شبیه‌سازی و پیاده‌سازی بعضی از همان کارهایی است که در غزه انجام دادند که شامل انفجار خانه‌ها، آتشبار شدید به همه سمت، بمباران هوایی، ویرانی زیرساخت‌ها، با خاک یکسان کردن خیابان‌ها و شبکه‌های آب‌رسانی، محاصره بیمارستان‌ها و حمله به پرسنل اورژانس و عملیات گسترده بازداشت به موازات فرآیند مهاجرت اجباری هزاران تن از فلسطینیان از خانه‌هایشان به‌ویژه در اردوگاه جنین می‌شود.
الجزیره در گزارش خود می‌افزاید: برای دوری جستن از رویارویی‌های مستقیم در کوچه‌های این اردوگاه [جنین] یا روبه‌رو شدن با بمب‌های دستی، نیروهای اسرائیلی به تاکتیکی با عنوان «راه رفتن از میان دیوارها» پناه می‌برند و این امر برای تردد میان خانه‌های به هم چسبیده است؛ به این صورت که سربازان اقدام به ایجاد شکاف‌هایی در دیوارهای خانه‌ها می‌کنند تا از جایی به جای دیگر انتقال یابند، بدون اینکه نیاز به عبور از راه‌های باز داشته باشند که آنان را در معرض آتش تک‌تیراندازان مقاومت و کمین‌ها و مواد منفجره آنها قرار می‌دهد. در 26ژانویه عملیات نظامی اسرائیل در جنین به سرعت به شهر طولکرم و اردوگاه‌هایش امتداد یافت که شاهد نیروهای کمکی نظامی گسترده برای ارتش بود.
این امر باعث شد هزاران نفر از ساکنان این اردوگاه [جنین]، خانه‌های خود را ترک کنند و آواره شوند، زیرا خانه‌های آنها به پادگان‌های نظامی تبدیل شده بود . پس از آن هم در 2فوریه ماه جاری اردوگاه الفارعه و منطقه طمون در استان طوباس و اردوگاه البلاطه در استان نابلس را شامل شد. سازمان رادیو و تلویزیون اسرائیل هم از استفاده نیروهای اشغالگر از نفربرهای زرهی برای عملیاتش در آنجا پرده برداشت و این نشانه‌ای دیگر از تلاش‌های اسرائیل است که به نظر می‌رسد برای بازترسیم اردوگاه‌های شمال کرانه باختری و از بین بردن زیرساخت‌های مقاومت فلسطین در آنهاست.

لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/699392/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سایه سنگین بخشنامه خیلی محرمانه!

راز 22ساله سردار

ترامپ برهم زننده نظم جهانی

یک تحلیلگر: ترامپ در ارتباط با ایران در تله نتانیاهو نمی‌افتد

هم میهن نوشت: از تروریسم تا پراگماتیسم

شاخص کلیدی دولت اسلامی بهره‌گیری از آموزه‌های دینی است

رییس عقیدتی سیاسی گروه 44 نزاجا: راه و اندیشه حضرت امام خمینی(ره) راه و اندیشه ای اصیل و نجات بخش است

سیاهچاله ای بزرگتر از کهکشان آندرومدا

برگ‌ها الهام‌بخش پنل‌های خورشیدی آینده می‌شوند

چشم عینک AR را ببینید!

ادای احترام استاندار، مدیر کل بنیاد سمنان و مسئولان ارشد اجرائی نسبت به مقام شامخ شهدای مهدیشهر

مادر شهیدان والا مقام «محمدحسن و عباس گیوه‌کی» آسمانی شد

حضور جانبازان در مدیریت‌های کلان کشور مایه مباهات و افتخار است

لیگ برتر والیبال| اعلام نتایج و رده‌بندی هفته بیست‌وسوم و قطعی شدن حضور 4 تیم در پلی‌آف

برگزاری جشنواره تقدیر از دانشجویان برتر دانشگاه پیام نور استان کرمان

حضور 4 تیم دیگر در پلی‌آف قطعی شد

ارومیه تسلیم پیکان شد/ مهرگان به پلی‌آف رسید

جدال تیم پالایش نفت بندرعباس با مس کرمان در لیگ دسته اول فوتبال کشور

رتبه نخست کرمان در افتتاح پروژه های انرژی خورشیدی کشور

حضور 4 تیم در پلی‌آف لیگ برتر والیبال قطعی شد

ارائه کارت شناسایی برای تماشای بازی استقلال- مس الزامی است

کینه این قوم علیه ظریف عمیق است

چرا ترامپ رویای مالکیت غزه را در سر دارد؟

«ترامپی»؛ توهین روزنامه اصولگرا به ظریف

نشنال اینترست: آیا اسرائیل باید نگران شهر موشکی ایران باشد؟

زمزمه حذف تابعیت قهری در بهارستان

جراحی در جاده مخصوص

زیباترین تصاویر تلسکوپ جیمز وب

خوشه‌ی جذاب ستاره‌ای باز Westerlund 1

توسعه همکاری‌های مشترک بیمه دی و بانک دی

دیدار مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اردبیل با خانواده های معظم شهدا و ایثارگران

مقصد سفر جدید پزشکیان مشخص شد

دکتر مدرس خیابانی: رفسنجان می‌تواند به قطب تولید گلوله فولادی کشور تبدیل شود

ارسال لایحه به مجلس درباره همکاری ایران و روسیه

اکتفا به یک بیانیه کلی و تهدید به شکایت/ چرا مومنی پاسخ شجاعی را نمی‌دهد؟

تحلیل متفاوت روزنامه‌نگار صهیونیست به طرح کوچاندن فلسطینیان

دبل پیروزی فولاد سیرجان برابر تیم والیبال گیتی‌پسند

عطایی از یک شوک بزرگ فرار کرد

کارشناسی داوری دیدار آلومینیوم – مس رفسنجان

نارضایتی ورزشکاران قوچانی از قیمت‌گذاری اماکن ورزشی

خلاصه والیبال فولاد سیرجان 3 – گیتی پسند 2

صعود چهار تیم به پلی‌آف لیگ برتر والیبال قطعی شد

واگذاری غول بزرگ

تبدیل کرانه باختری به غزه دوم

یک تحلیلگر: همه چیز تغییر کرده از جمله ترامپ

گرافن کلید طلایی دستیابی به فناوری 6G است

تصویری خیره‌کننده از کاسیوپئا

تلسکوپ فضایی جیمز وب اولین جمعیت کوتوله قهوه‌ای احتمالی خارج از کهکشان ما را شناسایی کرده است !

مدیرعامل بیمه دی: کار تیمی نشانه بلوغ سازمانی است

سفر رییس جمهور به سیرجان / 20 بهمن ، اولین سفر پزشکیان به استان حاج قاسم