کرمان نیازمند نگاهی نو در حوزه زنان بازرگان است
اجتماعي
بزرگنمايي:
کرمان رصد - سرپرست دفتر امور بانوان و خانواده استانداری کرمان گفت: امیدواریم کانون زنان بازرگان کرمان فعالتر شده است و کرمان به صورت ویژه مورد توجه قرار گیرد تا بتوانیم گامهای مؤثری برای بانوان استان برداریم.
به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمان و به نقل از روابط عمومی استانداری کرمان، ندا نظامی در دومین نشست از سلسله نشستهای «دیدار» به همت کمیسیونهای توسعه صادرات و واردات و تجارت داخلی اتاق کرمان با حضور رئیس کانون زنان بازرگان ایران اظهار کرد: شایستگی و لیاقت میتواند فارغ از سن و جنسیت افراد، پیشران بوده و حرکت کند.
وی با بیان اینکه نیازمند نگاهی نو در حوزه زنان بازرگان هستیم، افزود: امیدواریم کانون زنان بازرگان کرمان فعالتر شده و کرمان به صورت ویژه مورد توجه قرار گیرد تا بتوانیم گامهای مؤثری برای بانوان استان برداریم.
در این نشست همچنین تفاهمنامه همکاری مشترک دفتر امور زنان و خانواده استانداری کرمان با کانون زنان بازرگان ایران نیز در راستای توانمندسازی علمی، فناورانه و اجتماعی بانوان استان امضا شد.
کد خبر 836663
-
سه شنبه ۱۶ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۶:۲۴:۳۸
-
۲ بازديد
-
-
کرمان رصد
لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/699047/