برای شب یلدا یک دسر خاص درست کن / طرز تهیه چیز کیک انار ویژه شب یلدا
اجتماعي
بزرگنمايي:
کرمان رصد - به گزارش شمانیوز :چیز کیک انار با ترکیب طعم شیرین پنیر خامهای و تازگی دانههای انار، یک دسر مجلل و خوشمزه است که طعمهای بینظیری را به ارمغان میآورد.این دسر با پایهای از بیسکوییت خرد شده و کره تهیه میشود که بر روی آن لایههای پنیر خامهای و ژلهی انار قرار میگیرد. چیز کیک انار به دلیل ظاهر جذاب و طعم منحصر به فردش، گزینهای عالی برای مهمانیها و مناسبتهای ویژه است و میتواند توجه همه را به خود جلب کند.
مواد لازم
بیسکوییت پتی بور: 2 بسته یا 200 گرم
کره: 200 گرم
خامه صبحانه: یک بسته یا 200 گرم
پنیر خامهای: 200 گرم
پودر قند: سهچهارم پیمانه
پودر ژلاتین: 2 قاشق چایخوری
آب جوش یا شیر: یکچهارم پیمانه
انار: یک پیمانه
ژله انار: یک بسته
وانیل: یکچهارم قاشق چایخوری
طرز تهیه
مرحله اول
ابتدا باید بیسکوییت را حسابی خرد کنیم؛ بهطوری که هیچ دانه درشتی نداشته باشد. سپس کره آب شده را با آن مخلوط میکنیم و با قاشق خوب هم میزنیم. در کف قالب کمربندی یک نایلون فریزر قرار میدهیم و مخلوط بیسکوییت و کره را در کف قالب میریزیم و با یک قاشق یا گوشکوب مخلوط را حسابی فشرده و منسجم میکنیم. سپس قالب را حدود یک ساعت در یخچال قرار میدهیم.
مرحله دوم
در این مرحله 2قاشق چای خوری پودر ژلاتین را با یکچهارم پیمانه شیر یا آب جوش حل میکنیم و روی بخار کتری قرار میدهیم تا بن ماری شود.
مرحله سوم
200 پنیر خامهای ماسکارپونه یا ویلی را با 200گرم و سهچهارم پودر قند با دور کند همزن برقی یا همزن دستی مخلوط میکنیم. دقت کنید برای درست کردن چیزکیک باید حتما از پنیری استفاده کنید که نمک نداشته باشد یا خیلی کم نمک باشد. سپس پودر ژلاتین بن ماری شده را هم به مواد پنیری اپافه میکنیم و هم میزنیم. قالب را از یخچال بیرون میآوریم و این مواد را به لایه بیسکوییت و کره اضافه میکنیم.
با استفاده از یک لیسک یا قاشق سطح آن را صاف و یکدست میکنیم و دوباره قالب را حدود یک تا 2 ساعت در یخچال قرار میدهیم تا چیز کیک به اصطلاح استراحت کند یا ببندد.
مرحله چهارم
یک بسته ژله انار را درون ظرف مناسب میریزیم. به آن یک پیمانه آب جوش و نصف پیمانه آب سرد اضافه میکنیم. همچنین یک چهارم قاشق چای خوری وانیل را هم به ژله اضافه میکنیم و اجازه میدهیم روی بخار کتری خوب بن ماری شود. با این روش ذرات پودر ژله حسابی در آب جوش مخلوط میشود. بعد از این کار اجازه میدهیم ژله کمی خنک شود.
مرحله پنجم
قالب چیز کیک را از یخچال بیرون میآوریم. نصف ژله را همراه یک پیمانه انار روی چیز کیک میریزیم. قالب را دوباره در یخچال قرار میدهیم تا ژله هم ببندد. وقتی نصف ژله را میریزید دانههای انار بالای چیز کیک نمیآید و شکل آن را به هم نمیریزد. سپس قالب را از یخچال بیرون میآوریم و نصف دیگر ژله را هم اضافه میکنیم و میگذاریم چیزکیک برای چند ساعت در یخچال بماند.
-
پنجشنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۵:۳۴ PM
-
۹ بازديد
-
-
کرمان رصد
لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/685051/