اقدامات شرکت گهر انرژی سیرجان برای مدیریت مصرف برق
اجتماعي
بزرگنمايي:
کرمان رصد - به گزارش دنیای معدن، احسان موسی احمدی در حاشیه نمایشگاه نهضت تولید در معدن که از 19 لغایت 22 آبان ماه در مجموعه گهر پارک سیرجان برگزار شد، با اشاره به آن که شرکت گوهر انرژی با استراتژی که در منطقه گل گهر تعریف شده از سال 88 کار خود را شروع کرده است، گفت: این شرکت با سهامداری شرکت هایی که نیاز به مصرف برق نداشتند فعالیت خود را از ابتدا آغاز نمود.
وی افزود: با توجه به ناترازی مصرف انرژی، نزدیک به 700 مگاوات برق در این شرکت در حال تولید بوده و این در حالی است که مصرف کل استان کرمان بین 3 هزار تا 3300 مگاوات است.
موسی احمدی به مساله ناترازی انرژی اشاره کرد و گفت: مقوله ناترازی انرژی از سال 1400 شدت گرفت که نداشتن فرهنگ مناسب مصرف انرژِی این امر را تشدید کرده است و از همین رو باید اقدامات مفیدی انجام گیرد.
اصلاح مصرف انرژی در حال حاضر بسیار سخت است اما ما با اقداماتی که انجام دادیم توانستیم با آن ها قرارداد خود تامین منعقد کنیم. موفق شدیم که برق برخی نیروگاه ها به صورت خود تامین به شرکت گهر انرژی سرازیر شود تا انرژی منطقه تامین گردد.
وی یادآور شد: برای این که بتوانیم با سند چشم انداز منطقه گل گهر همگام شویم اقدامات خوبی انجام گرفته و برنامه های خوبی از جمله تاسیس نیروگاه سیکل ترکیبی در دست اقدام است.
وی با بیان آن که آینده برای ارگان هایی است که بتوانند انرژی تجدید پذیر داشته باشند، تصریح کرد: یکی از اقدامات خوب گل گهر تاسیس نیروگاه 40 مگاواتی است که در دست احداث است.
موسی احمدی با اشاره به آن که با اشاره به سند چشم انداز باید بتوانیم حداقل بین 300 تا 400 مگاوات نیروگاه خورشیدی در اختیار داشته باشیم، یادآور شد: پروژه های جانبی بسیار خوبی نظیر ذخیره سازی گاز نیز در دست اجرا و اقدام است.
وی اظهار داشت: در حال حاضر بین 380 تا 400 هزار متر مکعب در ساعت مصرف گاز در منطقه است که این رقم تا 4 سال آینده نزدیک به 3 برابر خواهد شد و برای این مساله باید استراتژی مطلوبی با کمک دولت تعیین کرد.
مصرف برق نیز بین 450 تا 500 مگاوات در سطح منطقه است که برای این امر نیز باید چاره اندیشی کرد.
مدیرعامل گوهر انرژی سیرجان در پاسخ به سوال شمانیوز درباره مصرف برق و چالش های آن گفت: در کل برای هر بیزیس نیروگاهی باید از انتها به اول مساله را بررسی کرد یعنی نوع انعقاد قرارداد بسیار مهم است. تجدید پذیرها در حال حاضر به سمت 3 تا 3 سال و نیم در حال انعقاد قرارداد است که اتفاق خوبی است.
وی افزود: نوع قرارداد و پیگیری آن در سوخت های فسیلی و تجدید پذیر بسیار مهم است که در حال حاضر چنین چالشی وجود ندارد اما باید در این راستا اقداماتی انجام داد که در نهایت فشاری به شبکه و نیز شرکت های تولیدی و صنعتی وارد نگردد.
-
چهارشنبه ۲۳ آبان ۱۴۰۳ - ۱۶:۰۶:۲۴
-
۱۱ بازديد
-
-
کرمان رصد
لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/673601/