برنامهریزی 7 دوره دو سالانه کنگره جهانی حضرت رضا(ع) تا سال 1415 / کرامت و حقوق انسان؛ موضوع کنگره ششم
فرهنگي
بزرگنمايي:
کرمان رصد - دکتر عبدالحمید طالبی در اختتامیه پنجمین کنگره بین المللی امام رضا(ع)، به پیشینه برگزاری این کنگره اشاره و عنوان کرد: این کنگره در سال 62 باهدف آغاز یک حرکت علمی و تحقیقاتی در زمینه شناساندن سیره ائمه اطهار(ع) به ویژه امام هشتم(ع) آغاز به کار کرد و تا 72 چهار کنگره برگزار شده است که در تداوم این کنگره ها، با تاکید تولیت محترم آستان قدس رضوی، احیای کنگره بارویکرد نوین و اندیشههای تمدن ساز امام رضا(ع) درسطح ملی و جهانی دردستور کار قرار گرفت.
وی اهداف کلان کنگره در حرکت پیش رو را، تحکیم اندیشه تمدنی، تقویت فرهنگ مقاومت اسلامی، خوانش جدید از اندیشه امام رضا(ع)، ایجاد فضای فرهنگی و ارتباط جهانی، ایجاد مفاهمه در خصوص عدالت از جمله کرامت، رفع تبعیض در جهان، دستیابی به راه حلهای فرهنگی، اجتماعی، آموزشی، حوزه تمدنی، اخلاقی و معرفتی در دنیا دانست.
وی با بیان این که درسال 1401 دبیرخانه کنگره، فعال و با حکم تولیت محترم دکتر سعید رضا عاملی به دبیری آن انتخاب شد، از موضوع عدالت برای همه و ظلم به هیچ کس به عنوان چراغ راه دوره پنجم یاد کرد.
وی با اشاره به پیام تصویری رهبر فرزانه انقلاب اسلامی در جمع اعضای کمیته علمی کنگره، اظهارداشت: حضرت آقا فرمودند: وظیفه ما معرفی امام رضا (ع) به دنیا با جنبه قداست ائمه، درسها و سیاست است و بخش سیاست خیلی مهم است، چون ایجاد جامعه اسلامی بدون ایجاد حکومت اسلامی امکان پذیر نیست.
رئیس سازمان علمی و فرهنگی آستان قدس رضوی، در ادامه استخراج، تلخیص و انتشار پیامهای مناسب را خواسته دیگر مقام معظم رهبری ذکر کرد.
رئیس سازمان فرهنگی آستانقدس رضوی با سپاسگزاری از همکاری موسسات، دانشگاه ها و اندیشمندان در ایران و سایر کشورها از برگزاری 50 پیش نشست در 24 کشور در جریان این گنگره خبرداد و با بیان این که کنگره پنجم، سبز و بدون کاغذ برگزار شد، گفت: طی دو روز برگزاری رسمی کنگره پنجم(24 و 25 اردیبهشت) 92 استاد و صاحب نظر از ایران و 35 کشور این اجلاسیه را در 20نشست تخصصی همراهی کردند که در همین راستا دبیرخانه، دو جلد مجموعه مقالات به زبانهای انگلیسی، فارسی و عربی، 200مقاله را به زیور طبع آراسته است که دراین مراسم توسط ریاست محترم جمهوری و تولیت آستان قدس رونمایی و در دسترس علاقمندان مکتب اهل بیت(ع) قرارمیگیرد.
طالبی در پایان با قدرشناسی از تمامی کسانی که در مسیر اجرایی شدن کنگره پنجم همکاری کردهاند، اعلام کرد: ششمین کنگره جهانی حضرت رضا(ع)، باعنوان اندیشه تمدنی امام رضا(ع)، کرامت و حقوق انسان به زودی فعالیت خود را آغاز می کند.
منبع: آستان نیوز
-
چهارشنبه ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۰۱:۰۳:۳۷
-
۲۵ بازديد
-
![](/images/komen.png)
-
کرمان رصد
لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/626452/