کرمان رصد

آخرين مطالب

بمب لاپورتا؛ بارسلونا با فلیک تمام کرد ورزشي

بمب لاپورتا؛ بارسلونا با فلیک تمام کرد
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - ورزش 3/ با اعلام مارکا، هانسی فلیک، سرمربی بارسلونا، قرارداد خود را تا سال 2027 تمدید خواهد کرد.
 توافق بین فلیک و باشگاه برای تمدید یک‌ساله قرارداد پس از مذاکرات اخیر نهایی شده، هرچند این تمدید تا پایان فصل جاری رسماً اعلام نخواهد شد.
این تصمیم به دو دلیل اصلی گرفته شده است: نخست، تمرکز کامل تیم روی کسب سه‌گانه (لالیگا، جام حذفی و لیگ قهرمانان) در مقطع حساس کنونی فصل، و دوم، مشکلات مالی بارسلونا که مانع از انجام اقدامات رسمی در حال حاضر است.
بارسلونا در حال حاضر با محدودیت‌های فرپلی مالی لالیگا مواجه است و نمی‌تواند نه بازیکن جدیدی بخرد و نه قرارداد هیچ‌کس را تمدید کند. چند هفته پیش، لالیگا به بارسلونا اطلاع داد که فروش جایگاه‌های ویژه (VIP) نوکمپ، که خوان لاپورتا، رئیس باشگاه، در پایان سال گذشته انجام داده بود، مورد تأیید قرار نگرفته است.
این جایگاه‌ها هنوز توسط شرکت ترکیه‌ای لیماک تکمیل نشده‌اند و تا زمانی که این پروژه تا پایان می آماده نشود، بارسلونا از نظر مالی برای لالیگا مجاز به فعالیت نخواهد بود. مدیران باشگاه مطمئن‌اند که این جایگاه‌ها تا 30 ژوئن (9 تیر)، زمان بستن تراز مالی، آماده خواهند شد.
به همین دلایل، تمدید قرارداد فلیک تا پایان فصل به تعویق افتاده، اما همه‌چیز بین طرفین نهایی شده است. فلیک، که ترجیح می‌دهد قراردادهای بلندمدت نداشته باشد، با تمدید یک‌ساله موافقت کرده است.
او پیش‌تر در کنفرانس خبری گفته بود: «من مربی‌ای نیستم که بخواهم قرارداد سه‌ساله ببندم و فکر کنم آینده‌ام تضمین شده است. من ذهنیت خاص خودم را دارم. عاشق کار برای بارسلونا، بهترین باشگاه دنیا، هستم و قدر شرایط فعلی را می‌دانم. وضعیت باشگاه آسان نیست. حالا یک سال تمدید می‌کنم و بعد می‌بینیم چه می‌شود؛ قدم‌به‌قدم، سال‌به‌سال. اگر همه راضی باشیم، یک سال دیگر ادامه می‌دهم. دوست دارم کارم را با نمره خوبی به پایان برسانم.

کرمان رصد

با این حال بارسلونا می‌خواهد پیش از شروع فصل آینده، قرارداد فلیک را برای دو سال تمدید کند تا پروژه او ثبات داشته باشد و از گمانه‌زنی‌های مداوم درباره آینده‌اش جلوگیری شود. این تمدید دوساله تضمین می‌کند که حتی اگر لاپورتا در انتخابات بعدی رئیس باقی نماند، فلیک یک سال دیگر با رئیس جدید قرارداد داشته باشد. با توجه به عملکرد درخشان فلیک در این فصل، بعید است هیچ‌یک از نامزدهای احتمالی ریاست با ادامه کار این مربی آلمانی مخالفت کنند.
فلیک با مدیریت موفق تیم در شرایط دشوار و هدایت بارسا به سمت سه‌گانه، جایگاه خود را به‌عنوان یکی از بهترین مربیان حال حاضر تثبیت کرده است.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/717930/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

با این سه تار نوازی دلنشین همراه شوید

آب و تهران بی‌مرز

روایت قوچانی از «شگفتی اردیبهشت»: توافق در دسترس است

چرا مذاکرات فنی ایران و آمریکا به تعویق افتاد؟

آیا سرنوشت وزیر دفاع آمریکا به ایران گره خورده است؟

لبخند ماه در آسمان ایران هم قابل مشاهده است؟

لیندا کیانی: با بهرام رادان بیشتر رفیقم، اما گلزار خوشگل‌تره + فیلم

چگونه با چاقی خداحافظی کنیم؟

مرکز انتقال خون خواجو شهر اصفهان در سالروز شهادت امام صادق (ع) فعال است

آهنگ «زمستون» با صدای پویا بیاتی

آهنگ «الهی الهی دلت به غم نبازه» از عرفان طهماسبی

روایت اقتصادی از فروش پنهان پلاسمای خون

ماموران رفتند

پنتاگون در مرز جنون

سخنگوی صنعت آب کشور: نگران تهران هستیم

دیپلمات پیشین: مدیریت صلح و جنگ در اختیار ایران است

به لطف یک پروتئین، داروهای تزریقی را می‌توان به شکل خوراکی مصرف کرد

مدل های سه بعدی ابرنواخترها

اعضای کمیسیون عمران مجلس به کرمان می آیند/ بررسی میدانی وضعیت نامطلوب جاده ها

جزییات حادثه وحشتناک از حمله خرس به یک چوپان در قلعه گنج

رسمی: شوک سید به عطایی و نماینده ایران در آسیا

اختراع اسپری ضدعفونی‌کننده‌ برای زخم های دیابتی ها!

ورود مارهای عظیم‌الجثه به عنبرآباد دردسرساز شد

بوژوویچ بدون برد برکنار شد؛ مجتبی جباری سرمربی جدید آبی‌ها

سرمایه‌گذاری در استان باید با نگاه صادرات صورت گیرد

آوازی زیبا از مجتبی عسگری در باغ ارم شیراز

سقوط دلار و صعود نرخ‌های دولتی

ماموریت عراقچی در پکن

درد شهر را دوا کنید؛ درباره شعار ضد آمریکایی در صحن شورای شهر تهران

عارضه اجاره‌نشینی وخیم شد

این برچسب می‌تواند احساسات واقعی شما را از طریق پوست‌تان درک کند

گردشگر لهستانی در سیرجان به دین اسلام گروید

خسارت 80 درصدی نوسانات دمایی به محصول پسته انار

مدرسه باید به کانون تربیت انسان کار آفرین و ثروت ساز تبدیل شود

دومین شکست شهسواری در تنیس روی میز کانتندر تونس

نقل و انتقالات فوتسال؛ بمب اول ترکید

حرف‌های جنجالی روزبه چشمی؛ استقلال را کشتید!

واکنش سریع پرسپولیس به لیست مازاد!

بمب لاپورتا؛ بارسلونا با فلیک تمام کرد

سرمربی استقلال برکنار شد!

آهنگ «دریای بی‌پایان» با صدای علیرضا قربانی

آهنگ احساسی «ناراحتم» با صدای سینا شعبانخانی

مذاکرات در ایستگاه فنی عمان

پیشنهاد همکاری هسته‌ای ایران به آمریکا

زندگی خاکستری خوزستانی‌ها

دیپلمات پیشین: با آمریکا منافع مشترک داریم

یک دریا رویافروشی؛ پروژه انتقال آب از دریای عمان تا تهران

توافق پایدار تر از برجام در راه است؟

هشدار مهم یک پژوهشگر: سیاست‌های آبی کشور مانند رمّالی شده است

آماده توافق هستیم