کرمان رصد

آخرين مطالب

استقلال به احکام شبانه کمیته انضباطی معترض شد ورزشي

استقلال به احکام شبانه کمیته انضباطی معترض شد
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - ورزش 3 /باشگاه استقلال با انتشار مصاحبه‌ای از نظری جویباری، نسبت به احکام منتشره کمیته انضباطی اعتراض کرد.
شب گذشته احکام کمیته انضباطی درخصوص مسائل مختلف منتشر گردید که طی آن، آبی‌ها به پرداخت 30 میلیون تومان محکوم شدند. اما نه این حکم بلکه آراء صادر شده دیگر از سوی این کمیته درخصوص سایر باشگاه‌ها باعث شده تا مدیرعامل آبی‌ها آن را با احکامی که درخصوص استقلال صادر گردیده، مقایسه کرده و به تصمیمات دوگانه کمیته‌های اجرایی فدراسیون اعتراض کند.
در واقع باشگاه استقلال احکام جنجالی که شب گذشته صادر شده است را با احکامی که پیش از این درخصوص آبی‌ها منتشر گردیده را مقایسه کرده و آن را نوعی تبعیض و تفاوت در تصمیم‌گیری عنوان کرده است.
مدیرعامل باشگاه استقلال با اعتراض به آرای اخیر صادرشده از سوی کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال، خواستار پایان دادن به برخوردهای تبعیض‌آمیز و غیرمنصفانه با این باشگاه شد.
علی نظری جویباری، مدیرعامل استقلال، در گفت‌وگو با رسانه رسمی باشگاه، از رئیس فدراسیون فوتبال خواست با ورود مستقیم به این موضوع، زمینه اجرای عدالت و شفاف‌سازی در روند تصمیم‌گیری ارکان قضایی فدراسیون را فراهم کند.
در ماه‌های گذشته شاهد رفتارهای دوگانه‌ای از سوی کمیته انضباطی بوده‌ایم
بازار
وی در بخش نخست صحبت‌های خود بیان کرد: «باشگاه استقلال همواره بر رعایت قانون، احترام به ساختارهای رسمی فوتبال کشور و حفظ نظم در مناسبات ورزشی تأکید داشته و در تمامی دوره‌های مدیریتی، اصول اخلاقی را سرلوحه رفتار خود قرار داده است. اما متأسفانه در ماه‌های گذشته شاهد رفتارهای دوگانه‌ای از سوی کمیته انضباطی بوده‌ایم که نه‌تنها با روح عدالت سازگار نیست، بلکه اعتماد عمومی هواداران را نیز خدشه‌دار کرده است.»
این تبعیض در اعمال قانون، برای هواداران میلیونی استقلال قابل درک نیست
مدیرعامل استقلال با اشاره به برخی احکام صادره، تصریح کرد: «در ماه‌های اخیر، احکامی نظیر: محرومیت طولانی‌مدت مهرداد محمدی، جریمه میلیاردی بابت یک اشتباه نرم‌افزاری در طراحی پوستر، محرومیت دو ماهه مدیر رسانه‌ای باشگاه با وجود عذرخواهی رسمی و جریمه نقدی برای تأخیر یک دقیقه‌ای در آغاز مسابقه، همگی در شرایطی علیه استقلال صادر شده‌اند که موارد مشابه برای دیگر باشگاه‌ها، با نگاهی کاملاً متفاوت و ارفاق‌آمیز بررسی شده است.»
وی در ادامه افزود: «در مواردی مشابه، برخی باشگاه‌ها که بارها با هجمه‌، شایعه‌پراکنی، بی‌احترامی به ارکان فدراسیون و تشویش فضای عمومی فوتبال کشور همراه بوده‌اند، نه‌تنها مشمول مجازات سنگین نشده‌اند، بلکه صرفاً با محرومیت‌های تعلیقی یا تذکرات شفاهی مواجه شده‌اند. این تبعیض در اعمال قانون، برای هواداران میلیونی استقلال قابل درک و پذیرش نیست.»
استقلال همیشه تلاش کرده تا مسیر چهره‌هایی مثل پورحیدری ادامه یابد ولی
نظری جویباری خاطرنشان کرد: «استقلال همواره تلاش کرده در انتخاب مدیران، افرادی آرام، قانون‌مدار و پایبند به اصول اخلاقی را به کار گیرد تا مسیر چهره‌هایی چون مرحوم منصور پورحیدری ادامه یابد. اما به‌نظر می‌رسد که در فضای فعلی فوتبال، این پایبندی به اخلاق نه‌تنها پاداشی ندارد، بلکه با فشار و سخت‌گیری بیشتری همراه شده است. سوال هواداران امروز این است که چرا در شرایطی که قانون‌گریزی تشویق می‌شود، ما باید همچنان پرچم‌دار احترام به قانون باقی بمانیم؟»
آقای تاج آیا این شیوه اجرای عدالت است؟
مدیرعامل باشگاه استقلال در پایان خطاب به رئیس فدراسیون فوتبال گفت: «امیدواریم شخصاً نسبت به این روند ناعادلانه و آرای اخیر کمیته انضباطی ورود کنید. سکوت در برابر این اتفاقات، باعث گسترش قانون‌گریزی و بی‌اعتمادی بیشتر خواهد شد. برای حفظ اعتبار فدراسیون، احترام به باشگاه‌های قانون‌مدار و اجرای عدالت، لازم است همین امروز جلوی این رویه ناعادلانه گرفته شود. متأسفانه تناقض در احکام کمیته انضباطی به یکی از سوالات جدی هواداران ما تبدیل شده است. از شما انتظار می‌رود با صراحت پاسخ دهید که چرا تخلف برخی افراد با احکام سبک و گذرا مواجه می‌شود، اما در مورد باشگاه استقلال، رویکردی سخت‌گیرانه و بعضاً افراطی در پیش گرفته می‌شود؟ آیا این شیوه اجرای عدالت است؟»

لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/714349/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

فاجعه‌ای تازه در استقلال| تساوی ناامیدکننده برابر گل‌گهر

ببینید | خلاصه بازی گل‌گهر سیرجان 1

تهدید مدیرعامل استقلالی: برای آخرین بار هشدار می دهم!

ادعای جالب سرمربی تیم در آستانه سقوط

معاونت راهبردی پزشکیان پَر!

اختلافات داخلی در کاخ سفید بر سر مذاکرات ایران

مدیرعامل استقلالی اخراجی های حاشیه ساز را تهدید کرد؛ برای آخرین بار هشدار می دهم!

نوازندگی دیدنی از پیانیست معروف چینی؛ لانگ لانگ

اعتماد گزارش داد: 12 وکیل محکوم در مشهد

ضربه جدید نظامی ترامپ به اروپا

احمد اقتداری؛ دلداده خلیج‌ فارس

اشتباه کردیم برجام را از دست دادیم

زندگی در کمپر به سبک ارسطو

روزنامه اصلاح‌طلب: برکناری استاندار اصفهان ضروری است

FATF؛ گام آخر، دیوار آخر

ریزگردها و مرگِ بی‏صدا

درخشش اندیشه‌ها و اشعار عطار نیشابوری در دنیای ادب و عرفان

خلاصه بازی استقلال 1-1 گل گهر سیرجان – آفتاب نو | اخبار ورزشی

جدول لیگ بعد از تساوی استقلال مقابل گل‌گهر؛ خیال استقلالی ها از سقوط نکردن راحت شد

جدال استقلال با کمک داور ویدیویی؛ هوادار به سقوط سوق داده شد! + جدول

جدال استقلال با کمک داور ویدیویی؛ خطر سقوط به رده سیزدهم در کمین استقلال + جدول

مومنی: اخلاق سرلوحه زندگی من است

ادعای میودراگ بوژوویچ در کنفرانس سیرجان

گلایه مهروز ساعی، مربی تیم ملی تکواندوی بانوان از انتخاب مهدی طارمی به عنوان مرد سال ورزش ایران

آهنگ زیبای «این هوا می طلبد» با صدای هوراد

تصویر روز ناسا؛ هاله مرموز در اطراف سحابی چشم گربه

شبیه ساز هلیوسفر!

پسری که به حامد لک تقلب رساند!

کارشناس داوری: پنالتی استقلال درست بود/ ماشاریپوف خطا کرد

فیلم: گل رامین رضاییان به گل گهر سیرجان

کارشناسی داوری صحنه های مشکوک بازی استقلال گل گهر سیرجان

جدول لیگ برتر با پایان بازی استقلال و گل گهر

هفته بیست‌وهفتم لیگ برتر / استقلال از شکست فرار کرد

ماجرای جمع کردن پرچم فلسطین در ورزشگاه سیرجان چه بود؟ | اخبار ورزشی

مهدی تارتار: استقلال با صرف این همه بودجه هیچ حرفی برای گفتن نداشت!

ستاره مصدوم مس به دیدار حساس مقابل پرسپولیس می‌رسد؟

حامد لک دیوار بتنی مس؛ دو مهار پنالتی تماشایی!

گل‌گهر 1 - استقلال 1

اجرای زیبایی از ساز «ویولن» را تماشا کنید

آهنگ «سرمست» با صدای حسین توکلی

خداحافظی با بازرسان آژانس؟

«جوچه» به سبک روسی

چرا چشم‌انداز مذاکرات مثبت است؟

رفتار آمریکا تغییر کرده است؟

تصویری حیرت انگیز از یک جریانِ پلاسما در سطح خورشید

گل گهر یک - استقلال یک/ گزارش زنده؛ مهاجم استقلال به تیم خودش گل زد/ رامین رضاییان و کاپیتان حسینی مانع آبروریزی بیشتر در سیرجان!

حسین حسینی یک استقلالی را در سیرجان ناکام گذاشت +فیلم

گل گهر یک – استقلال یک/ گزارش زنده؛ مهاجم استقلال به تیم خودش گل زد/ رامین رضاییان و کاپیتان حسینی مانع آبروریزی بیشتر در سیرجان!

بازگشت رویایی استقلال برابر گل گهر کامل نش؛ VAR کام آبی‌ها را تلخ کرد

استقلال یک، گل گهر یک ؛ فاجعه‌ای به نام استقلال بوژوویچ! | آبی محبوب ایران همچنان در منطقه سقوط