کرمان رصد

آخرين مطالب

حجت‌الاسلام هراتی‌مطلق: انتقال فرهنگ شهادت به نسل‌های آینده اولویت اصلی کنگره شهدا است اجتماعي

حجت‌الاسلام هراتی‌مطلق: انتقال فرهنگ شهادت به نسل‌های آینده اولویت اصلی کنگره شهدا است
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - به گزارش دفاع‌پرس از خراسان رضوی، حجت‌الاسلام‌والمسلمین «علیرضا هراتی‌مطلق» امام جمعه قوچان در آیین تکریم و معارفه مسئول دفتر نمایندگی حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس این شهرستان که در سالن شهدای دولت برگزار شد با اشاره به اقدامات انجام‌شده در راستای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در شهرستان قوچان اظهار داشت: رهبر معظم انقلاب اسلامی همواره بر اهمیت انتقال این فرهنگ به نسل‌های جدید تأکید داشته‌اند و بر این باور هستند که رسانه‌ها نقش بی‌بدیلی در این مسیر دارند.
وی افزود: استفاده از تمامی ابزار‌های رسانه‌ای برای معرفی ارزش‌های ایثار و شهادت به نسل جوان، یک ضرورت است که باید بیش‌ازپیش مورد توجه قرار گیرد.
امام جمعه قوچان در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اقدامات صورت گرفته در راستای برگزاری کنگره ملی شهدای قوچان، تصریح کرد: در ابتدا 737 شهید برای قوچان ثبت شده بود، اما با پیگیریی که بر اساس سه شاخصه کد ملی، محل دفن و محل صدور شناسنامه صورت گرفت این آمار به یک هزار و 60 شهید افزایش پیدا کرد که این اقدام مهم‌ترین گام در جهت ارائه هویت قوچان برداشته شده است.
حجت‌الاسلام هراتی‌مطلق یکی دیگر از اقدامات شهرستان را در این راستا دیدار با خانواده شهدا خواند و گفت: با هماهنگی انجام شده 150 دیدار با خانواده شهدا شهرستان به‌صورت هفتگی انجام شد و سایر مسئولین هم به مناسبت‌های مختلف این برنامه را اجرایی کرده‌اند.
امام جمعه قوچان با اشاره به اینکه 12 یادواره شهدا در این شهرستان برگزارشده است که سه یادواره مربوط به امیران و سرداران این شهرستان بوده است، گفت: این شهرستان برای پیروزی انقلاب 12 شهید را تقدیم کرده است که مردم تصور می‌کردند تنها 2 شهید بوده، اما در یادواره‌های 30 دی شهرستان در راستای معرفی تمام شهدای انقلاب برگزار شده است.
حجت‌الاسلام هراتی‌مطلق برگزاری همایش چهار هزار نفری سال گذشته را اولین همایش و گردهم‌آوری رزمندگان هشت سال دفاع مقدس در قوچان خواند و خاطرنشان کرد: این همایش همزمان با سالروز شهادت امام حسن مجتبی (ع) در مصلی قوچان برگزار شد و رزمندگان دفاع مقدس که بین یک ماه تا هشت سال در جبهه حضور داشتند و یا در اسارت به سر برده بودند دورهم جمع شدند.
وی بابیان اینکه تاکنون 800 قطعه عکس دفاع مقدس در حاشیه مصاحبه با رزمندگان جمع‌آوری‌شده است، بیان داشت: گلزار شهدای شهرستان یا مشکلات متعددی رو‌به‌رو است که امسال در حرکتی مردمی سقف این گلزار در حال مرمت است.
امام جمعه قوچان خاطرنشان کرد: مرمت گلزار شهدای قوچان نیازمند هزینه‌ای بالغ بر 320 میلیون است که کار‌های اولیه در دست اقدام بوده و در آینده گلزار شهدا قوچان به حسینیه تبدیل خواهد شد.
حجت‌الاسلام هراتی‌مطلق تأکید کرد: برای برگزاری کنگره شهدای این شهرستان باید گلزار شهدا در روستا‌ها و شهرستان بازسازی شود، اما تنها 10 روستا در این زمینه اقدام کرده‌اند.
انتهای پیام/
مطالب مرتبط هدف از برگزاری کنگره شهدا، جریان سازی و ایجاد گفتمان شهدا در جامعه است سردار قاسمی: کنگره 18 هزار شهید خراسان رضوی با محوریت مردم برگزار می‌شود

لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/713710/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

وضعیت مصدومان استقلال؛ مصدومیت عجیب علیرضا کوشکی

کشف ردپای دایناسور در زرند کرمان

ابوالفضل جلالی به بازی استقلال می‌رسد؟

مانور آمادگی و مدیریت بحران بافت قدیم بوشهر برگزار می شود

تبرئه شهباززاده و استقلال خوزستان از شکایت مس رفسنجان

قلعه 6 هزار ساله در کرمان

شکایت مس رفسنجان از استقلال خوزستان رد شد

تکاپوی کرمانشاه برای شکستن طلسم 21 ساله تله‌کابین طاق‌بستان

از اقدامات نمایشی تا توسعه اکتشافات؛ لزوم مطالبه‌گری در بخش معادن کرمان

حرکت در مسیر عقلانیت؛ یک سال پس از وعده صادق1

دیپلمات پیشین: شرایط برای توافق ایران و آمریکا مهیاست

سخنگوی دولت اصلاحات: از ترس شکست نباید مذاکرات را متوقف کرد

خیز بن‌سلمان برای هسته‌ای شدن؟

زنی متوهم که تاثیر وحشتناکی بر ترامپ دارد

شوخی جالب عطایی با ستاره‌اش: همیشه خسته!

وصول 68 هزار میلیارد تومان مالیات درکرمان

اجتماع مردم امین شهر انار درحمایت از مردم مظلوم غزه

ایلام تعطیل شد

یک امتیاز از چادرملو کسر شد!

قطعه «رقص چوبی» با نوای طربناک ساز کلارینت

نماهنگ ترانه «ابر بهار» با صدای بیژن بیژنی

کمانچه و آواز استاد هابیل علی اف و استاد شجریان

تقویت ریال با مذاکره

هسته سخت نظام علیه نظام؟

رویداد مسقط از پس ژرفای تاریخ

مبنای شالوده‌شکنی افروغ شناخت مسئله بود

بلبل شعر فارسی در آینه‌ی بهار

شطرنجی از خلاقیت و اندیشه در کانون شهید مطهری

تصویر روز ناسا؛ نمایی از مرکز کهکشان راه شیری در فرکانس رادیویی

این کهکشان مارپیچ چشم نواز را ببینید!

بازگشت غیرمنتظره ابوالفضل جلالی به ترکیب استقلال در سیرجان!

جدول خاموشی برق کرمان فردا سه‌شنبه 26 فروردین 1404 اعلام شد | ساعات قطعی برق کرمان سه‌شنبه 26 فروردین 1404 | اپلیکیشن برق من چیست؟ + لینک دانلود

در چه صورتی استقلال سقوط می‌کند؟

ظرفیت‌های مغفول سرمایه‌گذاری در بافت‌های تاریخی شهرها شناسایی می‌شود

برنامه‌های کرمان برای «روز دختر»

خوزستان تعطیل شد

تغیییر جهانی قانون جنجال‌ساز فینال والیبال ایران

مربی ایران قربانی جدال یک‌طرفه در روسیه

21 امتیاز بردیا سعادت سوخت!

قرعه امیدهای بوکس ایران در تورنمنت ارمنستان مشخص شد

پایان فصل عادی NBA/ اعلام برنامه پلی‌آف

دارنده سه مدال طلای المپیک دانش آموزی: مدال‌هایم را به مادران ورزشکاران تقدیم می‌کنم

24 ساعت سرنوشت‌ساز پیش‌روی شمشیربازی

قرعه امیدهای ایران مشخص شد؛ 3 بوکسور فردا مبارزه می‌کنند

آهنگ «دیوونگی» با صدای سیروان خسروی

کلیپ «تاسیان» با صدای علیرضا قربانی/ «خدا رو چه دیدی شاید پر گرفتیم»

اولین فرصت رفع تمام تحریم‌ها

منتقد مؤمن، روشنفکر اخلاق‌گرا

طبل میان‌تهی مخالفان مذاکره

خط تخریب مذاکرات از تهران تا واشنگتن