رونمایی دو کتاب در هفته هنر انقلاب اسلامی در کرمان
اجتماعي
بزرگنمايي:
کرمان رصد - به گزارش خبرنگار دفاعپرس از کرمان، «مجتبی اسدی» رئیس حوزه هنری انقلاب اسلامی استان کرمان صبح امروز در نشست خبری هفته هنر انقلاب اسلامی اظهار داشت: رویکرد و فعالیت حوزه هنر انقلاب اسلامی استان کرمان و تولید آثار این نهاد، توجه به موضوعات انقلاب اسلامی در عرصه ملی، بینالمللی همانند موضوع غزه و مسائل اجتماعی در حوزه عدالت، محرومیت و غیره است.
تلاش داریم تا نسل جدید به خود افتخار کنند که در کرمان زندگی میکنند
رئیس حوزه هنری انقلاب اسلامی استان کرمان با تاکید بر اینکه تلاش کردهایم به فرهنگ، اصالت و قدمت کرمان بیشتر بپردازیم، عنوان کرد: با تولید آثار متعدد سعی شده و تلاش داریم تا نسل جدید و جوانان به خود افتخار کنند که در کرمان زندگی میکنند.
وی با اشاره به اینکه حوزه هنر انقلاب اسلامی استان کرمان در طول سالهای 1402 و 1403 احیاء اصالت و فرهنگ غنی کرمان را مدنظر داشته و دارد، عنوان کرد: فعالیت حوزه هنری در عرصههای مختلفی از جمله معماری است.
اسدی افزود: بر همین اساس شهرداری کرمان که در نظر داشت یادمان شهدای حادثه سیزدهم دیماه را انجام دهد، حوزه هنری انقلاب اسلامی استان کرمان با همکاری مرکز معماری اسلامی تهران، جشنوارهای برگزار کرد و با توجه به فراخوان ارائه شده، اثر مطلوب یادمان شهدای حادثه تروریستی سیزدهم دیماه را انتخاب و البته اعضای برگزیده این جشنواره تقدیر شدند.
رئیس حوزه هنری انقلاب اسلامی استان کرمان با بیان اینکه حوزه هنری انقلاب اسلامی استان کرمان در حوزه تولید کتاب در عرصه ادبیات پایداری نیز فعالیت دارد، تصریح کرد: توانستهایم سه کتاب به عناوین «مثل یک فرمانده لشکر»، «مهمان حبیب» و «در مسیر آفتاب» را تولید کنیم که دو کتاب «مهمان حبیب» و «در مسیر آفتاب» در هفته هنر انقلاب اسلامی رونمایی خواهند شد.
وی درباره محتوای این دو اثر گفت: کتاب «مهمان حبیب» روایتی از حماسه مردمی کرمان در سالگرد شهادت سردار سلیمانی و همچنین حادثه تروریستی 13 دیماه است. کتاب در «مسیر آفتاب» نیز خاطرات «ابوالفضل کارآمد» از دوران دفاع مقدس را در برمیگیرد. هر دو اثر در حوزه روایت و خاطرهنگاری جایگاه ارزشمندی دارند و از جمله دستاوردهای حوزه هنری در سال جاری محسوب میشوند.
وی با تأکید بر اینکه با نگاه هویت کرمان، فضای جدیدی را ایجاد کردهایم، اظهار کرد: برگزاری جشنواره تئاتر مسجد و محلهای کرمان از جمله اقدامات و فعالیتهای این عرصه است که گفتنی است این جشنواره با همکاری ادارهکل فرهنگ و ارشاد اسلامی و شهرداری برگزار شد و البته مورد استقبال قرار گرفت.
اسدی با بیان اینکه در حوزه تصویری نیز با تولید سریال «دمِ زندگی» توانستیم اتفاقات خوبی در این عرصه رقم بزنیم، عنوان کرد: برای تولید این سریال پنج قسمتی نهادهای مختلفی پای کار آمدند و بنا به گفته مسئولان مربوطه این سریال مورد استقبال مردمی قرار گرفت و ما تلاش کردیم در این سریال روایت حماسهگونه و نجیبانهای از مردم کرمان را بیان کنیم و گفتنی است بیش از 90 درصد عوامل فیلم، بومی کرمان بودند.
رئیس حوزه هنری انقلاب اسلامی استان کرمان در خصوص برنامههای هفته هنر انقلاب در کرمان ابراز کرد: اصلیترین برنامه ما برنامه گرامیداشت هفته هنر انقلاب اسلامی و شهید «سید مرتضی آوینی» است که در این برنامه چهره انقلاب اسلامی استان کرمان در سال 1403 و البته 10 نفر از پرکارترین هنرمندان با موضوع انقلاب اسلامی استان کرمان معرفی خواهند شد.
دیدار با خانواده شهید «عادل رضایی» در هفته هنر انقلاب
وی با بیان اینکه تجدید میثاق با شهدا، دیدار با خانواده شهید «عادل رضایی»، دیدار جمعی از هنرمندان با نماینده ولی فقیه از دیگر برنامههای حوزه هنری انقلاب اسلامی استان کرمان در هفته هنر انقلاب اسلامی است، تأکید کرد: رویکرد ما در سال 1404 احیای هویت مردم کرمان و کرمانی است و از هنر برای به کارگیری این امر استفاده خواهیم کرد.
اسدی با تأکید بر اینکه سعی کردهایم سفره هنر انقلاب را در سطح استان باز کنیم و در این زمینه استقبال هنرمندان زیاد بوده در خصوص چالشهای عرصه هنر و هنر انقلاب اسلامی در سطح استان اظهار کرد: یکی از چالشهای ما زیرساختهاست.
رئیس حوزه هنری انقلاب اسلامی استان کرمان ادامه داد: به عنوان مثال ما سعی داشتیم تا ساختمان سابق فرمانداری که دارای فضا و معماری زیبایی است را برای حوزه هنری انقلاب اسلامی استان کرمان و هنرمندان برای انجام کارها و فعالیتها بگیریم ولی در حال حاضر این ساختمان برای امور دیگر در نظر گرفته شده است.
وی تصریح کرد: از دیگر چالشها میتوان به ضعیف بودن زیرساختهای حوزه فرهنگ در سطح استان اشاره داشت. به عنوان مثال سینماهای ما مربوط به 60 سال گذشته هستند و یا گالری بزرگ در شان هنرمندان نداریم و هنرمندان باید برای ارائه کار خود به گالریهای خصوصی بروند.
اسدی با اشاره به اینکه ما برای احیا و مرمت خانه شهر به استاندار پیشنهاد دادهایم، خاطرنشان کرد: کرمان در لبه توسعه است اما به عرصههای فرهنگی توجه نمیشود.
رویکرد ما در سال 1404 احیای هویت واقعی مردم کرمان
اسدی گفت: رویکرد ما در سال 1404 احیای هویت واقعی مردم کرمان و کرمانیت از طریق هنر است. میخواهیم از ظرفیت هنر برای بازخوانی و بازنمایی این هویت استفاده کنیم.
رئیس حوزه هنری استان کرمان به یکی از اقدامات فرهنگی اشاره کرد و گفت: یک مجموعه پوستر کارتونی با عنوان کرمان سربلند، ایران سرفراز طراحی و تولید شده که هر سال 10 تصویر کارتونی از مشاهیر و مفاخر کرمان در آن گنجانده شده است. با این حال، هنوز نتوانستهایم این هویت را برای کودکان و نوجوانان جا بیندازیم و در رساندن این آثار به مخاطب عام کمکاری شده است. تنها در چند مرحله رونمایی انجام شده در حالی که این تصاویر میتوانند روی دیوارههای شهر کرمان مانند پارک مشاهیر، خیابان خواجوی کرمانی، پروین اعتصامی، مولوی و سایر خیابانهای نامگذاریشده به نام بزرگان استان نصب و معرفی شوند.
وی ادامه داد: متأسفانه در برخی خیابانها فقط نام مشاهیر ثبت شده و هیچ تصویری از آنها دیده نمیشود در حالی که چهرههایی مثل باستانی پاریزی، پرویز شهریاری یا هوشنگ مرادی کرمانی نیاز به معرفی تصویری و فرهنگی دارند. تولید این پوسترها یکی از اتفاقات مهم سال 1404 است که با قدرت بیشتری دنبال خواهد شد.
رئیس حوزه هنری استان کرمان مطرح کرد: امیدوارم با همراهی هنرمندان استان و در مسیر تحقق شعار کرمان بر فراز که از سوی استاندار مطرح شده بتوانیم جایگاه هنر استان را در سطح ملی و منطقهای ارتقا دهیم.
انتهای پیام/
-
چهارشنبه ۲۰ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۳:۲۵:۳۳
-
۱۷ بازديد
-

-
کرمان رصد
لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/712556/