نوسازی بافت فرسوده تسهیل شود
اجتماعي
بزرگنمايي:
کرمان رصد - : علیاصغر کمالیزاده در جریان این بازدید، ضمن بررسی بخشهای مختلف پروژه باغراه حضرت زهرا (س)، بر تسریع روند پیشرفت پروژه و ضرورت حفظ و نگهداری مستمر این مجموعه تأکید کرد.
وی همچنین دستوراتی را در خصوص تجهیز و آمادهسازی پروژه باغراه جهت بهرهبرداری هرچه بهتر صادر کرد.
در حاشیه این بازدید، پیمانکاران پروژه نیز به بیان دیدگاهها، موانع و پیشنهادهای خود پرداختند و گزارشی از آخرین وضعیت اجرایی طرح ارائه دادند.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
سرپرست سازمان نوسازی شهر تهران در ادامه، با حضور در محله نفرآباد با احمد علوی عضو شورای اسلامی شهر تهران و همچنین رضا شنگی شهردار منطقه 20 تهران دیدار و روند پیشرفت پروژههای در دست اقدام از جمله احداث مهدکودک و مرکز توانمندسازی بانوان را مورد بررسی قرار داد.
کمالی زاده بر ضرورت توجه ویژه به مناطق کمبرخوردار پایتخت و تسهیل روند نوسازی برای شهروندان ساکن در بافت های فرسوده تأکید کرد.
کد خبر 938449 منبع: همشهری آنلاین برچسبها نوسازی شهرداری شهردارى تهران سازمان نوسازی شهر تهران تهران
-
پنجشنبه ۲۸ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۹:۵۷:۱۶
-
۱۶ بازديد
-

-
کرمان رصد
لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/715927/