کرمان رصد

آخرين مطالب

بلا استفاده ماندن ظرفیت‌های معدنی برخی مناطق استان کرمان اجتماعي

بلا استفاده ماندن ظرفیت‌های معدنی برخی مناطق استان کرمان
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - مهر / استاندار کرمان گفت: ظرفیت‌های معدنی در بعضی از مناطق این استان بلا استفاده مانده‌اند.
محمدعلی طالبی، استاندار کرمان عنوان کرد: عزم جدی داریم که با اسارت معادن استان در دست تعدادی از دلال‌ها و احتکار معادن استان در دست بعضی از شرکت‌های بزرگ مقابله کنیم.
وی افزود: جهت‌گیری‌های سرمایه‌گذاری استان کرمان در حوزه صنعت و معدن مشخص بوده و در حوزه معدن نگاه ما استفاده از ظرفیت‌های بسیار خوب در نقطه به نقطه استان است.
وی با بیان اینکه ظرفیت‌های معدنی در بعضی از مناطق استان بلااستفاده مانده‌اند، گفت: عزم جدی داریم که با اسارت معادن استان در دست تعدادی از دلال‌ها و احتکار معادن استان در دست بعضی از شرکت‌های بزرگ مقابله کنیم.
طالبی تصریح کرد: برخی از معادن استان سال‌ها در اختیار افرادی است که هیچ سرمایه‌گذاری انجام نمی‌دهند و همچنان این ظرفیت‌هایی که می‌تواند موجب تحول در استان شود و اشتغال، ارزش افزوده و گردش اقتصادی ایجاد کنند، بلااستفاده مانده باشد.
استاندار کرمان اظهار داشت: جهت‌گیری شفاف ما، خلع ید از معادنی بوده که در اختیار افرادی است که سال‌ها هیچ گونه اقدامی بر روی آنها انجام نداده‌اند و خط قرمزی هم در این موضوع نداریم.
وی ادامه داد: اگر بهره‌برداران سرمایه برای فعال‌سازی معدن را ندارند، می‌توانند به صورت مشارکتی کار کنند، کما اینکه معادنی را در چند ماه گذشته فعال کردیم که به صورت مشارکتی بوده است.
طالبی گفت: مطمئناً با این جهت‌گیری اتفاق مبارکی در استان کرمان به ویژه در مناطق کمتر برخوردار اتفاق خواهد افتاد.
استاندار کرمان، اجرای کارخانه فرآوری در منطقه معدنی را از شرایط مزایده معادن عنوان و بیان کرد: توان افرادی که در مزایده‌ها شرکت می‌کنند باید ثابت شده باشد تا وارد فاز دلالی در مبحث معدن نشویم.
طالبی تاکید کرد: اجرای کارخانه فرآوری در منطقه معدنی؛ شرط لازم است، مگر در مواردی که کارخانه توجیه اقتصادی ندارد. اما مواردی که توجیه اقتصادی، نیاز استان، امکانات و ظرفیت‌های لازم برای ارائه سرویس به سرمایه‌گذار وجود دارد، نباید ماده معدنی خام از منطقه و استان خارج شود.
استاندار کرمان با اشاره به جز 4 بند الف، ماده 43 قانون برنامه ششم توسعه مبنی بر انتقال حساب و گردش مالی شرکت‌های بزرگ معدنی به استان عنوان کرد: ما الان اطلاع دقیقی نداریم که چه میزان از این حساب‌ها به داخل استان منتقل و چه میزان مانده است، لذا کارگروهی به ریاست معاونت اقتصادی استانداری و با حضور دادستانی، سازمان بازرسی، اقتصاد دارایی و شورای هماهنگی بانک‌های استان این مسئله را مشخص می‌کنند.
طالبی افزود: حساب‌های مفتوح با موجودی در بانک‌ها مشخص است و مواردی نیز که انتقال پیدا نکرده باید دلیل آن مشخص گردد.
وی گفت: بعد از مشخص شدن دلایل و توضیحات شرکت‌ها از عدم انتقال حساب‌هایشان در این کارگروه، در صورتی که دلایل پذیرفتنی نباشد، برخورد لازم برای اعمال قانون صورت می‌گیرد.
طالبی، افزود: با ژئوفیزیک هوایی در استان کرمان مخالفتی نداریم، اما هیچ پروژه‌ای برای بهره‌برداری از معادن این استان را نباید متوقف کند.

لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/712378/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تتلو در برزخ؛ «حکم اعدام او برای «سب‏‌النبی» است»

ضرورت پیگیری اولویت‌های اقتصادی بدون شرطی‌سازی جامعه به مذاکرات

سرمقاله آرمان ملی/ اهمیت سفر گروسی به ایران

سگ زرد برادر شغاله یعنی همین سخنان جان کری!

تکمیل واحدهای صنعتی نیمه تمام رویکرد استان یزد در تحقق شعار سال

پایان تخلیه محموله تانکر واژگون شده در کرمان/جاده شهربابک- انار بازگشایی شد

لزوم افزایش رضایتمندی مراجعین از خدمات دستگاه‌های اجرایی استان کرمان

عزم و انگیزه جدی در استان کرمان به منظور تحقق اهداف دولت چهاردهم در راستای مدرسه سازی و رفع کمبود فضای آموزشی

آزادی 2 کودک از چنگال آدم‌ربایان در کهنوج

مرد سال آسیا به آغاز فصل جدید لیگ برتر می‌رسد

ترانه گیلکی «رعنا» ماجرای یک عاشقانه واقعی است

سرمقاله آرمان امروز/ راه‌های تضمین مذاکره

از ایجاد معاونت بلاتکلیف تا ادغام آن در معاونتی بی‌ربط

هوش مصنوعی، یاور جدید چشم‌پزشکان برای کنترل آب‌مروارید

برنامه امضای تفاهم‌نامه مشترک با دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل توسط بنیاد مازندران

«زنی که رویاهایش را می‌بافت» به گالری دیدار آمد

پایان منابع معدنی تا 25سال آینده؛ زنگ خطر برای اقتصاد کرمان

آیا ترامپ می‌تواند از سد مخالفان توافق با ایران عبور کند؟

سرمقاله هم میهن/ درباره یک انتصاب؛ راهبرد و کارگزار

مادر شهیدان والامقام «رخشانی» از مازندران آسمانی شد

کیش باید تبدیل به مقصد گردشگری فرهنگی و هنری شود

نهضت توسعه فضاهای آموزشی ائتلافی برای اعتلای آموزش و پرورش و ارتقای کشور است

برگزاری جشن بزرگ ورزش زورخانه‌ای در کرمان + تصاویر

توسعه سامانه‌های کنترل و فرماندهی در مواقع بحران

سرپرست بخشداری اسماعیلی معرفی شد

تسهیل در پرداخت تسهیلات بانکی و حمایت از صنایع و سرمایه‌گذاری

لزوم عدم خام فروشی در معادن استان

«کوچه» دیگر مردمی نیست! اینجا همه چیز لاکچری می‌شود

سرمقاله سازندگی/ ناترازی سیاسی

عضلات، تمرین‌های ورزشی را به خاطر می‌سپارند!

توسعه عدالت در فضاهای آموزشی از اولویت های اصلی دولت چهاردهم و از دغدغه های مهم رئیس جمهور است

مناسبت روز/ پنج‌شنبه، 28 فروردین‌ماه

سومین همایش جهانی کشاورزی و محیط‌زیست در جیرفت

سرمقاله دنیای اقتصاد/ هوش مصنوعی؛ چالش‌ها و فرصت‌ها

قالیباف به استان کرمان می آید

سرمقاله خراسان/ کلید اصلی موفقیت مذاکرات!

نوآوری جالب ژاپنی‌ها؛ خانه‌هایی که هنگام زلزله با فشار هوا از زمین جدا می‌شوند

مصرف این نوشیدنی بافت لثه را ضعیف می‌کند

فاجعه‌ای تازه در استقلال| تساوی ناامیدکننده برابر گل‌گهر

ببینید | خلاصه بازی گل‌گهر سیرجان 1

تهدید مدیرعامل استقلالی: برای آخرین بار هشدار می دهم!

ادعای جالب سرمربی تیم در آستانه سقوط

معاونت راهبردی پزشکیان پَر!

اختلافات داخلی در کاخ سفید بر سر مذاکرات ایران

مدیرعامل استقلالی اخراجی های حاشیه ساز را تهدید کرد؛ برای آخرین بار هشدار می دهم!

نوازندگی دیدنی از پیانیست معروف چینی؛ لانگ لانگ

اعتماد گزارش داد: 12 وکیل محکوم در مشهد

ضربه جدید نظامی ترامپ به اروپا

احمد اقتداری؛ دلداده خلیج‌ فارس

اشتباه کردیم برجام را از دست دادیم