کرمان رصد

آخرين مطالب

کرمان در صدر مرگ‌ومیر جاده‌ای اجتماعي

کرمان در صدر مرگ‌ومیر جاده‌ای
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - به گزارش تابناک به نقل از مهر؛ سردار سید تیمور حسینی، رئیس پلیس راهور فراجا، درباره وضعیت ترافیکی نوروز 1404 اعلام کرد: از آغاز طرح نوروزی ترافیکی از 25 اسفند 1403، شاهد افزایش چشمگیر سفرها و ترددهای جاده‌ای بوده‌ایم. به گفته سردار حسینی، سفرهای نوروزی معمولاً به دو دسته تقسیم می‌شوند؛ گروه اول افرادی هستند که از 25 و 26 اسفند سفر خود را آغاز کرده و تا 4 فروردین به محل سکونت بازمی‌گردند و گروه دوم از 4 یا 5 فروردین سفر خود را آغاز کرده و تا 13 یا 14 فروردین در اوج سفرهای نوروزی به سر می‌برند.
در حال حاضر، یعنی در تاریخ 4 فروردین، دو موج تردد در جاده‌ها مشاهده می‌شود؛ موج بازگشت مسافران به خانه و موج آغاز سفر گروه دوم. وی افزود: بر اساس اطلاعات سامانه‌های تردد شمار جاده‌ای، از تاریخ 25 اسفند 1403 تا سوم فروردین 1404، حدود 216 میلیون وسیله نقلیه در سطح جاده‌های کشور تردد کرده‌اند. استان‌های تهران، البرز، گیلان، فارس، خراسان رضوی، مازندران، آذربایجان شرقی و خوزستان بیشترین حجم تردد وسایل نقلیه را داشته‌اند. همچنین استان‌های تهران، البرز، اصفهان، خراسان رضوی و آذربایجان شرقی بیشترین خروجی مسافر را داشته و استان‌های تهران، البرز، مازندران، خراسان رضوی، گیلان، اصفهان، فارس، خوزستان و هرمزگان بیشترین تعداد مسافران ورودی را پذیرش کرده‌اند.
سردار حسینی گفت: در مورد تصادفات 24 ساعت گذشته، یعنی در سوم فروردین، 2126 فقره تصادف در سراسر کشور به ثبت رسیده که در نتیجه آن 24 نفر جان خود را از دست داده و 681 نفر مجروح شده‌اند. از این تعداد، 1377 فقره تصادف درون‌شهری بوده که شامل یک تصادف فوتی با یک کشته، 285 تصادف جرحی با 375 مجروح و 1091 تصادف خسارتی است. همچنین در جاده‌های برون‌شهری، 749 فقره تصادف ثبت شده که شامل 17 تصادف فوتی با 23 کشته، 191 تصادف جرحی با 306 مجروح و 541 تصادف خسارتی است.
سردار حسینی اعلام کرد: خوشبختانه آمار تصادفات فوتی نسبت به مدت مشابه سال گذشته کاهش (24 ساعت گذشته) 13 درصدی داشته، اما آمار نهایی پس از پایان طرح نوروزی و بر اساس گزارش‌های پزشکی قانونی اعلام خواهد شد.
وی گفت: در 9 روز ابتدایی طرح ترافیکی نوروزی، یعنی از 25 اسفند 1403 تا 3 فروردین 1404، 27295 فقره تصادف در کشور به ثبت رسیده که 242 نفر در این تصادفات جان خود را از دست داده و 7561 نفر مجروح شده‌اند. همچنین 21617 فقره تصادف خسارتی رخ داده است. با وجود کاهش 21 درصدی فوتی‌های تصادفات نسبت به مدت مشابه سال گذشته، (بازه زمانی 9 روزه) این آمار تنها مربوط به سر صحنه تصادفات بوده و آمار نهایی از سوی پزشکی قانونی اعلام خواهد شد.
رئیس پلیس راهور فراجا گفت: استان‌های کرمان با 27 نفر، فارس با 21 نفر، خراسان رضوی و سیستان و بلوچستان هر کدام با 20 نفر و خوزستان با 15 نفر بیشترین آمار فوتی‌های تصادفات نوروزی سر صحنه را داشته‌اند و مهم‌ترین علل وقوع این تصادفات شامل عدم توجه به جلو با 36 درصد، انحراف به چپ با 23 درصد، عدم توانایی در کنترل وسیله نقلیه با 23 درصد، عدم رعایت حق تقدم با 2 درصد و واژگونی خودرو با 22 درصد بوده است.

لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/708575/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پذیرش و اسکان 4 هزار و 490 نفر در مراکز اسکان نوروزی آموزش و پرورش استان کرمان در روز سه شنبه 5 فروردین 1404

برد بسکتبالیست‌های ایران برابر مالدیو در اولین گام آسیا

اینفانتینو: صعود به جام جهانی یک دستاورد بزرگ برای ایران است

عذرخواهی شهرام شکوهی از همسرش پس از یک دعوای خونین!

آهنگ جدید/ «برگ برنده» از مسعود صادقلو شنیدنی شد

آهنگ جدید/ «پرواز قوها» با صدای علیرضا قربانی منتشر شد

نتیجه آخرین لجبازی سوپرانقلابی ها

تنها چند روز تا انفجار این ستاره باقی مانده است / چطور این رویداد را مشاهده کنیم؟

ارگ راین؛ قلعه ای خشت و گلی در دامنه کوه‌های هزار کرمان

عکس نوشته/ ارگ بم

تداوم هوای سرد و رگبار باران در کرمان

حضور بهترین‌های سابر جهان در مجارستان

صعود جوکوویچ به یک‌ چهارم نهایی مسترز میامی

دیدار علیرضا دبیر با رئیس فدراسیون کشتی قطر

پیام تبریک رئیس AFC بابت صعود ایران به جام جهانی 2026

واکنش اینتر به درخشش طارمی در تیم ملی فوتبال ایران

خوانندگی رحمان و رحیمِ پایتخت در «هزار و یک»

تولید نانوالیاف از گلوتن گندم برای رساندن داروی سرطان

پیش بینی آب و هوای کرمان برای فردا پنجشنبه 7 فروردین 1404

ادای احترام معاون اول رئیس جمهور به شهدای گمنام و شهید سلامت در جزیره کیش

از ایجاد بنیاد خواجوی کرمانی تا کرمان 1405 هدف گردشگری جهان

صعود فوتبال ایران به رده هفدهم رده‌بندی فیفا

بازتاب هفتمین صعود ایران به جام جهانی در الریاضیه عربستان

آهنگ جدید/ علی لهراسبی «شب چشمات» را منتشر کرد

عراقچی؛ قدرت انتخاب یا تحمیل گزینه‌ها؟

دیدار نوروزی استاندار و مدیر کل بنیاد سمنان با خانواده شهدا

از ایجاد بنیاد خواجوی کرمانی تا سال کرمان هدف گردشگری جهان

برخورد قاطع با اقدامات مخل امنیت سرمایه‌گذاری استان

شناخته شدن هویت کرمان، با فرهنگ و هنر و تمدن این سرزمین

1403؛ سال پرحاشیه موسیقی!

تغییر لحن ناسا درباره ارسال اولین زن و فرد رنگین پوست به کره ماه

بازدید مدیرعامل سازمان فرهنگی، هنری، ورزشی و سیاحتی کوثر از هتل کوثر رامسر

مهار آتش‌سوزی در مراسم افتتاحیه شهربازی کرمان

غافلگیری هافبک جوان توسط پدر و مادر (عکس)

قیمت محصولات کرمان کرمان موتور کارخانه و بازار آزاد

کشف ماهانه 750 هزار لیتر سوخت قاچاق در کرمان

هشدار سطح زرد هواشناسی کشاورزی برای استان کرمان

نورافشانی شهربازی به حریق منجر شد

کرمانی ها پیشتاز در عرصه تولید!

موافقت با راه‌اندازی بنیاد ملی خواجوی کرمانی

معمار تحریم ایران: مسیر اختلافات واشنگتن و تهران به کجا ختم می‌شود؟

مس رفسنجان، سال جدید را با برد شروع کرد

ریمیکس آهنگ «پاقدم» از علیرضا طلیسچی

آهنگ «دلبر» برای طرفداران محسن چاووشی

استقرار ماهواره‌های مأموریت PUNCH ناسا

«اگرویار» پلتفرمی جامع برای کشاورزی دقیق و مدیریت هوشمند مزرعه

رنگی وجود ندارد؛ مغز ما جهان را رنگی می‌بیند!

برگزاری رویداد رسانه‌ای «آیه نگار» با حضور بانوان هنرمند در قم

قیمت محصولات کرمان موتور اعلام شد / کارخانه و بازار آزاد + جدول فروردین 1404

آتش سوزی وحشتناک درخت در مراسم افتتاحیه شهربازی کرمان!