کرمان رصد

آخرين مطالب

امسال چند نفر در تصادفات رانندگی استان کرمان جان باختند؟ اجتماعي

امسال چند نفر در تصادفات رانندگی استان کرمان جان باختند؟
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - ایسنا / فرمانده انتظامی استان کرمان گفت: از ابتدای امسال در جاده‌های استان کرمان متاسفانه بیش از 800 نفر از هوطنان را در تصادفات رانندگی از دست دادیم و بیش از 6100 نفر در 4600 تصادف مجروح شدند. 
سردار ناصر فرشید، فرمانده انتظامی استان کرمان در مراسم آغاز رزمایش نوروزی پلیس کرمان اظهار کرد: همکاران من در پلیس و سایر دستگاه‌های دخیل در تامین امنیت ترافیکی در محورهای مواصلاتی و معابر شهری رزمایش زمستانی را پشت سر گذاشته و از امروز به ماموریت دیگر وارد می‌شوند.
وی بیان کرد: استان کرمان در مسیر زائران امام رضا علیه السلام از استان‌های همجوار و از استان‌های شمالی و خراسان به جنوب کشور قرار دارد و هر سال در برخی فصول با افزایش تردد در محورها روبه‌رو هستیم.
فرشید با اشاره به اینکه در برخی محورها امکاناتی که رانندگان بتوانند در آنجا استراحت کنند، کم است و باید به این موضوع توجه شود؛ گفت: همه ما باید دست به دست هم داده و هر کدام با مسئولیتی که داریم، هم‌افزا شده تا در محورها و معابر شهری در تعطیلات نوروزی شاهد وقوع تصادفات نباشیم.
فرمانده انتظامی استان کرمان افزود: از ابتدای امسال در جاده‌های استان کرمان متاسفانه بیش از 800 نفر از هوطنان را در تصادفات رانندگی از دست دادیم و بیش از 6100 نفر در 4600 تصادف مجروح شدند که این تلفات و مجروحیت‌ها تبعات و هزینه‌های سنگینی به دنبال دارد.
وی اظهار کرد: در تعطیلات نوروز 1403 بیش از 300 تصادف با بیش از 70 کشته و 400 نفر مجروح در استان کرمان داشتیم.
فرشید در ادامه سخنانش گفت: در قالب طرح نوروزی پلیس، بیش از 360 تیم گشتی در ایام نوروز در محورهای استان کرمان فعال خواهد بود و امیدوارم با پویش «نه به تصادف» همه مردم و مسافران به این موضوع توجه کنند تا در تعطیلات سال نو با کمترین حادثه و تلفات روبه‌رو باشیم.
فرمانده انتظامی استان کرمان با بیان اینکه بیشترین علت تصادف در جاده‌های استان، خستگی و خواب آلودگی بوده است؛ گفت: انتظار داریم رانندگان زمان را مدیریت کنند تا قرار نباشد برای رسیدن زودتر به مقصد، با سرعت غیرمجاز رانندگی کرده و دچار حادثه شوند.
سرهنگ علی رضایی فرمانده پلیس‌راه شمال استان کرمان نیز در این مراسم از اهداف رزمایش نوروزی را که در آغاز سال جدید اجرا می‌شود؛ افزایش امنیت و آرامش ترافیکی، ارائه خدمات مطلوب به مسافران و پیوستن همه به پویش «نه به تصادفات» عنوان کرد.
وی همچنین از افزایش تیم‌های گشتی پلیس راه و جذب 300 بازرس نامحسوس در سال جاری خبر داد.

لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/706439/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ترانه خاطره‌انگیز «فاصله ها» با صدای علی لهراسبی در برنامه سال نو

خانه پوشالی 2

سرمقاله آرمان ملی/ راه‌حل‌های بهبود اقتصاد

پاتک لندن به بازی پوتین

سرمقاله اعتماد/ دریغا از افول خانه اندیشمندان علوم انسانی

بازگشت قدرت تکلم به بیماران ALS با یک هدست جدید

ناسا بازگرداندن «فضانوردان سرگردان» به زمین را سرعت می‌دهد

اعلام برنامه‌های روز قدس؛ راهپیمایی در بیش از 100 نقطه کرمان

آزادی 45 مددجوی جرایم غیرعمد در کرمان

تصویب طرح‌های حمایتی برای حفظ و احیاء بافت‌های تاریخی

فوری؛ محرومیت پرسپولیس از سه پنجره نقل و انتقالاتی

سفره هفت سین خود را به نام شهدا متبرک کنید

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در سفر به کیش مطرح کرد:

آغاز عرضه میوه طرح تنظیم بازار نوروزی در جنوب کرمان

افزایش تیم‌های نامحسوس پلیس‌راه کرمان در ایام نوروز

استاندار کرمان: مسیرهای جایگزین برای محورهای شلوغ در نوروز پیش‌بینی شود

32 شناگر به تیم ملی دعوت شدند

قهرمانی نخستین مسابقه فرمول یک به لاندو نوریس رسید

خمارلو مدیر مجموعه ورزشی آزادی شد

سیچلو دستیار ولاسکو شد

توافق سپاهان با مهاجم سابق موناکو؛ معضل بسته بودن پنجره

اینفوگرافی/ بارزترین ویژگی‌های شخصیتی امام حسن‌مجتبی(ع)

خاطره شنیدنی مهران برخورداری از همراهی با آرین سلیمی در اردوها

پنجره نقل‌وانتقالاتی پرسپولیس و مس رفسنجان بسته شد

اعلام اسامی محرومان هفته بیست و ششم لیگ یک

تیتراژ برنامه «سال نو» با صدای رضا صادقی

ادای احترام به «جمشید عندلیبی» در دومین سالروز درگذشتش

خاطره شنیدنی مصطفی راغب از یک طرفدار پر و پاقرص در کنسرتش

سرمقاله سازندگی/ سال سرنوشت

اکونومیست: کشورهای متکی به آمریکا گرفتار بحران جدی شده‌اند

سرمقاله هم میهن/ زیبایی سیاست

رویا تا واقعیت کلان‌شهر آینده‌نگر عربستان

«کرم گوش» چیست؟ / چرا بعضی آهنگ‌ها مدام در ذهن تکرار می‌شوند؟

خاطره‌بازها روابط اجتماعی قوی‌تری دارند

نوشیدنی‌های محبوب می‌توانند باعث سرطان دهان شوند

حال فضانوردان گیرافتاده در فضا پس از بازگشت به زمین چگونه خواهد بود ؟

آزادی 45 زندانی جرائم غیرعمد کرمان در شب میلاد امام حسن (ع)

دعوت استاندار کرمان از مردم برای شرکت در پویش نه به تصادف

کرمان| مولودی‌خوانی شهید رضایی به مناسبت میلاد امام حسن(ع)

پرونده جنجالی جدید برای مس رفسنجان

فرش دست‌باف «بشریت» در رفسنجان رونمایی شد

3 اسطوره تنیس با درآمدهای نجومی

امیر سرتیپ جمشید فولادی: قرار شد در رقابت‌های سیزم از حضور خبرنگاران استفاده کنیم

علی‌نژاد، دبیرکل کمیته ملی المپیک: امضای این تفاهم‌نامه را به فال نیک می‌گیریم‌

اینتر برای طارمی نسخه عربستان را پیچید

اجرای مشترک حمید هیراد و راغب در شبکه سه

اجرای ترانه حماسی «ایران» توسط سالار عقیلی

صحنه‌گردانی آمریکا در سوریه با تروریست‌های تحریر الشام

سرمقاله خراسان/ خطر خطای تحلیل نگاه رهبر انقلاب توسط نیروهای انقلاب

علیه ایران شهادت بده و ‌گرین کارت بگیر!