کرمان رصد

آخرين مطالب

پیش‌بینی دلار 100 هزار تومانی در دولت سابق مقالات

پیش‌بینی دلار 100 هزار تومانی در دولت سابق
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - هم میهن /متن پیش رو در هم میهن منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست
حدود هشت ماه پیش بود که کار دولت سیزدهم به صورت رسمی پایان یافت و مسعود پزشکیان به عنوان رئیس دولت چهاردهم وارد پاستور شد؛ اما با وجود این تغییر دولت همچنان حواشی دولت سیزدهم پایان نیافته و هر چند وقت یکبار یک خبر جدید از این دولت منتشر می‌شود.
روز دوشنبه جلسه رسیدگی به پرونده چای دبش برگزار شد، بر همین اساس دو وزیر دولت سیزدهم به عنوان متهم شناخته شدند. سیدرضا فاطمی‌امین و سیدجواد ساداتی‌نژاد در سمت‌های وزیر صنعت و وزیر کشاورزی به دلیل معاونت در اخلال نظام ارزی کشور، هرکدام به یک و دو سال حبس محکوم شدند و این موضوع جای تعجب دارد که چرا وزرای یک دولت در اخلال در نظام ارزی می‌توانند معاونت (در عملیات اجرایی دخالت نداشته‌اند) داشته باشند، با این حال باید منتظر بود که پرونده چای دبش به دیوان عالی اداری برسد و مشخص شود این دو وزیر چه حکمی دریافت خواهند کرد.
در ادامه حواشی دولت سیزدهم، روز چهارشنبه نامه‌ای در فضای مجازی منتشر شد که براساس آن دفتر ابراهیم رئیسی در خرداد سال جاری پیش‌بینی کرده بود در صورت عدم تغییر شرایط بین‌المللی و ادامه ناترازی انرژی، قیمت دلار در پایان سال بین 90 هزار تومان خواهد بود‌. همچنین در این نامه پیش‌بینی شده اگر شرابط تحریمی تشدید شود شاهد دلار 100هزار تومانی خواهیم بود.
قیمت دلار در زمان ریاست دولت سیزدهم در محدوده 50 هزار تومان بود و این روزها به بیش از 90 هزار تومان رسیده است. این درحالی است که برخی نمایندگان مجلس این افزایش قیمت دلار را ناشی از تصمیمات نادرست دولت چهاردهم و وزیر اقتصاد یعنی عبدالناصر همتی می‌دانستند به همین دلیل او را استیضاح و برکنار کردند. خبرگزاری فارس نیز در واکنش به این خبر منتشر شده اعلام کرده این نامه نه پیش‌بینی و موضع دولت سیزدهم بوده و نه در جایی تصویب شده بلکه یک گزارش کارشناسی با 57 صفحه‌ پیوست پیرامون یک مسئله بوده است.
یک مقام در دولت سیزدهم نیز گفته است «در همین نامه قید شده که وزرا درباره آن نظر بدهند که همین مسئله مشخص می‌کند، این مستندات صرفاً یک طرح کارشناسی است. به گزارش فارس، البته اگر این نامه بخواهد محل بحث قرار گیرد، در آن قید شده است که در صورت انجام اصلاحات و اقدامات مد نظر، دلار در پایان سال باید 70 هزار تومان باشد.
درحالی‌که پس از 6 ماه فعالیت دولت چهاردهم نرخ ارز 20 هزار تومان بالای این عدد است.» اما به‌طور کلی با تکیه به این نامه می‌توان گفت که دولت چهاردهم یا به طور خاص وزیر اقتصاد استیضاح‌شده این دولت، مقصر اصلی یا عامل گرانی دلار نیستند، بلکه چند مولفه از جمله ناترازی انرژی و تورم دست به دست یکدیگر داده‌اند تا قیمت دلار روند صعودی را تجربه کند.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/704716/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سرگیجه در سیاست خارجی ایران

نمادسازی جعلی از هنر صهیونیسم در آکادمی اسکار

مرحله دوم استارشیپ را ببینید

شعله‌های گسترده آتش در منزل مسکونی شهر ماهان

فعال اصلاح طلب: «بقای» جمهوری اسلامی برای تندروها مهم نیست

با تندروها امکان سازش و وفاق وجود ندارد

پنجشنبه‌ها، جمعه می‌شود؟

آقای پزشکیان! قرار ما این نبود

رسانه های اصلاح طلب به دنبال بی‌ثباتی کشور؟!

پیش‌بینی دلار 100 هزار تومانی در دولت سابق

کنار رفتن ظریف با میانجی‌گری روسیه مرتبط است؟

فساد دبش؛ حامیان دولت رئیسی طلبکار شدند

زمین در حال بزرگ شدن است!

اگر زمین سریعتر بچرخد چه اتفاقی می‌افتد؟

هدیه بیفوما به تراکتور؛ سپاهان در خانه متوقف شد

روزنامه اصولگرا: دولت مهم‌ترین عامل تعیین‌کننده در مدیریت بازار ارز است

پیچیدگی مواجهه با واسطه‌گری روسیه

100میلیون دلار برای اختلاف‌افکنی

صحنه پیش روی تهران و واشنگتن

پرتره یک سخنران تندرو

قطع ارتباط 4 روزه ایران با بازارهای جهانی

میانجیگری روسیه و عواقب آن

به این دلیل در مریخ هم حیات وجود دارد

ابر مکعبی عجیب!

دیدید زلنسکی وطن‌فروش بود و نه قهرمان دفاع از اوکراین؟

آب سردی که آمریکا روی سر «عاشقان مذاکره» ریخت

اعتراض عضو کارگزاران به ساده‌لوحی درباره مذاکره با آمریکا

پشت پرده افزایش فشار تندروها علیه دولت

تهدید تند چین: برای هر گونه جنگی آماده‌ایم!

یک‌دندگی در مجلس بر سر تعطیلی شنبه

واقعا زنان بیشتر از مردان صحبت می‌کنند؟

برخورد خودرو با تیر برق در ریگان 2 کشته داشت

موشک «آریان 6» در آستانه دومین پرتاب

تصویر ارائه‌شده توسط هابل،کهکشان نامنظم را ببینید

سرمقاله شرق/ مرثیه‌ای برای ارز

سرمقاله جوان/ سرنوشت گروه‌های کردی پس از بیانیه اوجالان

سرمقاله وطن امروز/ آزادی به سبک آمریکای ترامپ

دانشمندان برای اولین بار تصاویری از استراتژی سرّی سرطان ثبت کردند

سرمقاله ایران/ ظرفیت دولت «دقیق شمردن» است

سرمقاله کیهان/ «وفاق» به سبک شهید رئیسی

سرمقاله همشهری/ درباره احکام قضایی 2 وزیر

عکس روز ناسا؛ انفجار ستاره‌زا در کهکشان مارپیچی

انقراض قریب الوقوع بزرگترین حشره روی زمین به لطف علاقه مفرط بشر به شکلات!

مهلت وزیر میراث برای توقف معدنکاری در حریم یک قلعه جنوب کرمان

قاتل نزاع هفت‌باغ کرمان در قشم دستگیر شد

سرمقاله آرمان ملی/ اتحادیه عرب و بازسازی غزه

سرمقاله اعتماد/ ایران و ترکیه همسایگی بر مدار تاریخ

پرتاب «استارشیپ» باز هم به تعویق افتاد

نشست تخصصی مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گلستان با مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان

امضای تفاهمنامه اشتغال برای جامعه ایثارگری بین بنیاد و صمت مازندران