کرمان رصد

آخرين مطالب

چرا استقلال سراغ مربیانی مثل برانکو نمی رود؟! اجتماعي

چرا استقلال سراغ مربیانی مثل برانکو نمی رود؟!
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - پیشکسوت تیم استقلال گفت: مگر هر مربی مانند استانکو، ایویچ، برانکو و اسکوچیچ از بلوک شرق به ایران آمد جواب نداد که به دنبال امثال ماتزاری و پسیرو می‌رویم؟
درمورد بازی شب گذشته استقلال مقابل مس رفسنجان، اظهار داشت: چیزی از بازی ندیدم. اگر 4 روز دیگر بازی می‌کردیم راه رسیدن به گل و فوتبال تیمی را بلد نبودیم.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
فاصله عقب و جلوی تیم بالای 70 متر بود و در حملات یک یا دو نفر داشتیم.
هدف مشترکی بین بازیکنان استقلال وجود نداشت
نمی‌دانم بگویم فوتبال دیمی؟ هرچه اتفاق افتاد؟ یا هر عنوان دیگر! هیچ کس در زمین به دنبال هدف نبود و هدف مشترکی وجود نداشت. از قبل برنامه‌ای نداشتند که کجا حرکت کنند یا کجا ضربه بزنند. چیدمان اشتباه بود ولی اینبار به همین خاطر برخی تعویض‌ها مانند ورود اندونگ به تیم کمک کرد اما دلیل تعویض کوجو را متوجه نشدم مگر اینکه واقعا مصدوم شده باشد.
مقابل الشرطه هم رضاییان باید تیر 2 را می‌گرفت
وی درمورد اینکه همین فوتبال دیمی هم به درستی اجرا نمی‌شد و برخی بازیکنان مانند رامین رضاییان با ضربات اشتباه فرصت‌ها را هدر می‌دادند یا با تصمیمات اشتباه در دفاع باعث موقعیت سازی حریف می‌شدند، گفت: این‌ها قطعا دستورات تاکتیکی نیست. هرکسی به هرحال زحمت می‌کشد اما تمام این موارد به این بستگی دارد که بازیکنان چقدر از بختیاری زاده حرف شنوی دارند و او چقدر بتواند تیم را کنترل کند.
کاپیتان اسبق استقلال ادامه داد: من خودم در سیستم 2-5-3 پیستون چپ بودم و می‌توانم به صورت تخصصی در این مورد صحبت کنم. هیچ وقت مثل رامین رضاییان بازی نکرده بودم. او فکر می‌کند باید از نیمه به جلو بازی کند اما یک پیستون چپ باید اول بار دفاعی داشته باشد. در بازی قبلی هم روی گل الشرطه باید روی تیر 2 جاگیری می‌کرد. او بار دفاعی ندارد و باید از طرف کادرفنی توجیه شود. من در فاز هجومی از او ایراد نمی گیرم. می‌گویم توانش همین است ولی درمورد فاز دفاعی می‌توانم صحبت کنم که چرا این بازیکن برگشت ندارد و یا آنجایی که باید باشد نیست یا چرا به راحتی در موقعیت‌های یک در مقابل یک از او رد می‌شوند؟
این مشکلات ناشی از خریدهای خوب تابستان است!
وی افزود: ابوالفضل جلالی کجا بود؟ با آوردن حردانی به سمت چپ، همان هماهنگی رامین و صالح را هم از دست دادیم. حردانی اگرچه از پس وظایفش کم و بیش برآمد اما او به صورت تخصصی بازیکن سمت چپ نیست. باید توضیح بدهند که چرا این تغییرات اعمال شد. در مجموع همه این‌ مسائل به خریدهای خوبِ تابستان بر می‌گردد. به چه دلیلی این خریدها انجام شد و مدیریت هم به نظر می‌رسد بی توجه بود. با انتخاب‌های غلط سرمایه‌ها را از دست دادیم و بعد مجبور شدیم دوباره همان‌ها را برگردانیم و به این روند هم افتخار کردیم. چرا سهرابیان را رد کردیم و بعد دوباره او را جذب کردیم؟ حردانی را دادیم و رضاییان را گرفتیم و دوباره مجبور شدیم حردانی را برگردانیم!
مگر مربیان بلوک شرق در ایران جواب ندادند؟
پیشکسوت استقلال درمورد روند انتخاب سرمربی جدید و مطرح شدن نام ماتزاری و پسیرو به عنوان گزینه‌های اصلی و محتمل، اظهار داشت: نمی‌دانم چرا به امثال ماتزاری و پسیرو گیر داده‌اند؟ مگر هر مربی از بلوک شرق مانند کرواسی به ایران آمد جواب نداد؟ استانکو، ایویچ، برانکو، اسکوچیچ و... چقدرمربی از کشورهای دیگر آوردیم که جواب ندادند؟ چرا به دنبال گزینه درست نمی‌روند؟ در قدیم هم جکیچ یوگسلاو سرمربی خوبی برای تیم بود. حتما فلسفه‌ای وجود دارد که این افراد می‌توانند در ایران خوب کار کنند. مگر وقتی اسکوچیچ را آوردند می‌دانستند خوب است؟ ولی در هر تیمی بوده چه صنعت نفت، چه تیم ملی و چه الان در تراکتور، تاثیر خوبی گذاشته است.
ورمزیار تصریح کرد: این‌ها در طول زمان نشان دادند که مربیان بلوک شرق با فوتبال ما مانوس‌تر هستند. شاید اصلا نوع مربیگری‌شان به ما می‌خورد. چرا دنبال امثال ماتزاری می‌رویم؟ مربیان بلوک شرق هم ارزان‌تر هستند و هم بازدهی بیشتری دارند. نمی‌دانم کارشناسان و کمیته فنی که از ان‌ها مشورت می‌گیرند چه کسانی هستند. هرچند که اتفاق خوبی است و خوشحالم که این روند را طی می‌کنند اما باید بگویند از چه کسانی در مورد انتخاب گزینه‌ها مشورت می‌گیرند.
اگر الان تیم مربی نداشته باشد برای فصل بعد هم نمی‌توانیم مهیا شویم
وی در مورد اینکه آیا معرفی سرمربی جدید باید همین روزها انجام شود یا اینکه مقدمات کار برای فصل بعد فراهم شود، عنوان کرد: علی نظری‌جویباری باید هرچه زودتر مشکلات را مرتفع و ساختار باشگاه را درست کند. نباید اینطور فکر کنیم که این فصل را به هرنحوی تمام کنیم و برای فصل بعد ساختار درست شود. اگر الان تیم مربی نداشته باشد برای فصل بعد هم نمی‌توانیم مهیا شویم. الان باید مربی را بیاوریم که بتوانیم براساس افکارش بازیکن بگیریم و او خودش تیم را ببندد. بختیاری زاده در این چند هفته تغیراتش خیلی متفاوت بود. نشان داد هنوز به ایده و فکر اصلی نرسیده است. با این شرایط ما متفاوت بازی می‌کنیم. اینکه در هر بازی چند تغییر اعمال شود، جواب نمی‌دهد.
ورمزیار درمورد اینکه باشگاه استقلال ابتدا از مرحله دوم مذاکرات برای انتخاب سرمربی خبر داد اما شب گذشته یک نظرسنجی مردمی را منتشر کرد تا از هواداران درمورد شرایط سرمربی جدید بپرسد و با این اتفاق به نظر می‌رسد مذاکرات دچار مشکل شده، گفت: مانند این است که یک بیمار قلبی یا کلیوی یا هر نوع دیگری، می‌خواهد به اتاق عمل برود، از مردم نظر سنجی کند که عمل کنم یا نه! معمولا این سوال را باید از گروه پزشکان متخصص پرسید نه عامه مردم! شاید می‌خواهند علاقه مردم را بدانند ولی برای انتخابی تخصصی مانند سرمربی یک تیم فوتبال باید از چند کارشناس خبره سوال شود. بهترین کار رو راستی است. با مردم صحبت کنند و حرف را ست را بزنند حتی اگر مذاکرات به بن بست خورده باشد. هیچ کس از راه راست گم نمی‌شود.
منبع: فارس

لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/700646/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سرمقاله ابتکار/ یاداشتی که اصلاح شد

سرمقاله جوان/ حداقل یادداشت ترامپ را یک‌بار بخوانید

سرمقاله وطن امروز/ چرا شرافتمندانه نیست؟

6 پرده از «حماقت» با دونالد ترامپ!

موضع غزه‌ای ترامپ؛ کابوس متحدان عرب آمریکا

سرمقاله اطلاعات/ خواب ترامپ برای غزه

سرمقاله سازندگی/ التیام زخم‌ها

روایت دیدارنیوز از نشست مدرنیته، معنویت و صلح در اندیشه «داریوش شایگان»/ نعمت الله فاضلی: داریوش شایگان، سوژه لیبرال صلح‌طلب ایرانی است

بازدی سید محمد خاتمی از خانه موزه زنده یاد حسن حبیبی

فرشاد مومنی: با این سیاستهای نابخردانه ارزی سال 1404 خدا به مردم و تولید رحم کند! / به نام اسلام، به اندیشه های منحطی اتکا کردیم / رهبران انقلاب اندیشه ای توسعه گرا و اراده ای صادق برای تحقق وعده هایشان داشتند

راهکاری نوین برای تقویت سیستم ایمنی و گوارش

شناسایی دانه‌های گرد و غبار به اندازه باکتری در یک رحم کیهانی

چین یک کاوشگر جهنده به ماه می فرستد

فناوری جدید چین برای شناسایی زیردریایی‌های رادارگریز آمریکا

توان‌بخشی بیماران حرکتی با نیروسنج ایران‌ساخت

دره‌های بزرگ ماه تنها در 10 دقیقه شکل گرفتند

خبر جدید از حادثه مرگبار برای دانش‌آموزان کرمانی

اخباری بالاخره مقابل پرسپولیس بازی می‌کند؛ انگیزه بالای دروازه‌ بان گل‌ گهر سیرجان برای درخشش

بهره‌برداری از واحد شماره 2 تولید آهن اسفنجی جهان فولاد سیرجان با حضور رئیس‌جمهور

حضور وزیر آموزش و پرورش در مراسم تشییع پیکر دانش آموز پریناز بحرینی پور در کرمان

ویدیو/ خداحافظی تلخ مردم کرمان با دانش آموزان حادثه واژگونی اتوبوس

ترخیص همه مصدومان بستری شده حادثه واژگونی اتوبوس

«بهشت نو» در بهشت زهرا(س) کلید خورد

ادای احترام وزیرآموزش پرورش به مقام شامخ شهید سلیمانی

نتایج روز اول مسابقات کاراته قهرمانی کشور

هفته نوزدهم لیگ برتر| پرسپولیس 0-0 گل گهر سیرجان؛ ساعت 17

علت واژگونی اتوبوس حامل دانش آموزان کرمانی مشخص شد

20 استان در خطر کولاک برف و سیل | باد شدید در این استان‌ها گرد و خاک به پا می‌کند

مسیر‌های راهپیمایی 22 بهمن در استان سمنان مشخص شد

چالش بزرگ زارع مدافع ملی‌پوش گل‌ گهر سیرجان: مهار ستاره ترک‌ تبار پرسپولیس!

افق جدید توسعه استان با سرمایه‌گذاری در طرح «کرمان برفراز»

واکنش وزیر آموزش و پرورش به حادثه تصادف دانش‌آموزان کرمان؛ اشد برخورد با مقصران

سهراب بختیاری زاده قهر کرد و بالاخره از استقلال رفت!

وزیر آموزش و پرورش به مقام شامخ سپهبد شهید سلیمانی ادای احترام کرد

هواپیمای پرواز این مسیر به مهرآباد برگشت

برگزاری سومین همایش آموزشی امدادگران کرمان موتور / کرمان موتور برای امداد نوروزی اعلام آمادگی کرد +عکس

افتتاح 20 هزار میلیارد تومان پروژه در سیرجان/ وقتی جوانان ایرانی گل می‌کارند

بهره‌برداری از خط انتقال گاز ارسنجان به گل‌گهر توسط رئیس جمهور

وزیر آموزش‌وپرورش حکم مقصران حادثه اتوبوس در کرمان را اعلام کرد

یکی از بزرگترین مجتمع‌های تفریحی جنوب کشور در سیرجان افتتاح شد

درخواست وزیر برای مجازات مقصران حادثه کرمان

تعطیلی مدارس کرمان فردا 21 بهمن 1403 | آیا مدارس کرمان یکشنبه 21 بهمن 1403 تعطیل است؟

مصاف مس رفسنجان و استقلال در هفته نوزدهم لیگ برتر

وضعیت دانش‌آموزان حادثه اتوبوس کرمانی به کجا رسید؟

کابوس اردو و تسلیت تکراری مسئولان پس از فاجعه | ترمز برید، آمبولانس دیر رسید و بچه‌‏های فرزانه مردند | تبلیغ برای فرزندآوری آری؛ محافظت از جان بچه‌ها نه!

برنامه توسعه‌ای «کرمان برفراز» در راستای تحرک‌بخشی به توسعه استان تدوین شده است

هشدار هواشناسی درباره تداوم فعالیت سامانه بارشی تا دوشنبه

افسوس احمدی از اولین گل با استقلال

چرا استقلال سراغ مربیانی مثل برانکو نمی رود؟!

خبر فوری تعطیلی مدارس و ادارات کرمان فردا یکشنبه 21 بهمن 1403 / آیا مدارس و ادارات کرمان 21 بهمن 1403 تعطیل شد؟