تاکید عارف بر رسیدگی فوری به حادثهدیدگان واژگونی اتوبوس
اجتماعي
بزرگنمايي:
کرمان رصد - به گزارش تابناک از استان کرمان، به نقل از استانداری کرمان، در پی واژگونی اتوبوس حامل دانش آموزان در جاده شهداد، محمدرضا عارف معاون اول رییس جمهور، سخنگوی دولت و وزیر آموزش و پرورش در تماسهای جداگانهای با استاندار کرمان ضمن ابراز همدردی با خانواده جانباختگان این حادثه، در جریان جزئیات این سانحه قرار گرفتند و بر ضرورت رسیدگی به وضعیت آسیب دیدگان این حادثه تاکید کردند.
دستور استاندار کرمان برای پیگیری سانحه اتوبوس دانشآموزان
محمدعلی طالبی استاندار کرمان در دقایق اولیه وقوع سانحه تصادف اتوبوس حامل دانشآموزان طی دستوری به معاونان سیاسی و عمرانی و همچنین فرماندار کرمان، خواستار رسیدگی فوری به موضوع و مشخص شدن دلایل حادثه شد.
استاندار کرمان همچنین در تماس با مسئولان دانشگاه علوم پزشکی و سایر دستگاههای امدادی پیگیر مداوای مجروحان این حادثه شد.
به گزارش تابناک، حوالی ساعت 19 یک دستگاه اتوبوس حامل 40 نفر دانش آموز کرمانی دچار حادثه شد.
متاسفانه تاکنون 6 دانش آموز به علت شدت جراحات فوت کرده اند و نیروهای اورژانس در حال انتقال 15 دانش آموز مصدوم دیگر به بیمارستان هستند که حال آنها وخیم است.
-
جمعه ۱۹ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۰:۱۱:۲۱
-
۱۰ بازديد
-
-
کرمان رصد
لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/699854/