کرمان رصد

آخرين مطالب

اپوزیسیون؛ پول دارند اما اعتبار نه! مقالات

اپوزیسیون؛ پول دارند اما اعتبار نه!
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - وطن امروز /متن پیش رو در وطن امروز منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست
افشای جزئیاتی از کمک‌های مالی آمریکا به اپوزیسیون ایرانی به دنبال صدور فرمان اجرایی ترامپ برای تعلیق 90 روزه کمک‌های خارجی ایالات متحده، ابعاد تازه‌تری به موضوع نقره‌داغ شدن ترامپی اپوزیسیون بخشیده است. چهره‌ها و گروه‌های معاند خارج‌نشین که برای پیروزی ترامپ در انتخابات آمریکا هورا سر می‌دادند، حالا با معضل قطع دلارهای بادآورده‌ای رو‌به‌رو شده‌اند که به قول مارکو روبیو، وزیر خارجه آمریکا، بیش از 90 درصد آن را به جیب می‌زدند و نهایتا 10 درصد را صرف «منافع ملی آمریکا» می‌کردند. 
به گزارش «وطن امروز»، بتازگی سایت پروپابلیکا با مستندات دقیق، تمام دریافتی‌ها و دارایی‌های این نهادها و چهره‌های ضدایرانی را منتشر کرده است؛ لیستی از فاندبگیرهای ایرانی که به بهانه دموکراسی و حقوق بشر، علیه کشور و مردم خود اقدام می‌کردند و برای دریافت دلارهای بیشتر، هر گونه خیانتی را مرتکب می‌شدند؛ از درخواست حمله نظامی به ایران تا افزایش فشار از طریق تحریم‌های بیشتر و اخراج ایران از نهادهای بین‌المللی و... . آنها به اسم مبارزه با نظام اسلامی و در واقع برای دریافت دلارهای بیشتر هر کاری انجام می‌دادند تا مشمول دریافت فاندهای بیشتری از دولت آمریکا شوند، بی‌توجه به اینکه در این بین چه بر سر مردم کشورشان می‌آید! موضوعی که گویا اهمیتی برای این افراد نداشته و نخواهد داشت! 
در واقع سال‌هاست مردم ایران با پدیده‌های عجیبی به نام اپوزیسیون طرف هستند که به هر بهانه‌ای قصد ایجاد آشوب در داخل کشور را دارند و به تعبیر یکی از همین اپوزیسیون خارج‌نشین، هر چه در داخل ایران بیشتر به اغتشاش کشیده شود و خون‌های بیشتری ریخته شود، بودجه‌شان بیشتر می‌شود و برای‌شان هم مهم نیست که در این بین چند جوان فریب‌خورده قربانی می‌شوند یا چه بر سر مردمی می‌آید که با افزایش تحریم‌ها اوضاع اقتصادی‌شان سخت و سخت‌تر می‌شود. 

دریافت بودجه برای وطن‌فروشی
اسنادی که اخیرا منتشر شده، نشان می‌دهد هر کدام از چهره‌ها یا گروه‌های اپوزیسیون چه مقدار از دولت آمریکا بودجه دریافت کرده‌اند. اسناد رسمی نشان می‌دهد مسیح علینژاد از دولت آمریکا مبلغی بالغ بر 800 هزار دلار آن هم برای یک مقطع برای پیشبرد پروژه‌های خود دریافت کرده است. مبلغی که علینژاد دریافت کرده با دلار 83 هزار تومان امروز چیزی حدود 67 میلیارد تومان می‌شود!
این بودجه‌های سنگین، نه تنها به مسیح علینژاد، بلکه به نزدیکان و همکاران وی مانند علی ابراهیم‌زاده نیز اختصاص یافته است. ابراهیم‌زاده سال 2019 کمپینی را تحت عنوان «زندگی نرمال» راه‌اندازی کرد و از این طریق صدها هزار دلار دیگر از فاندهای آمریکایی جذب کرد. البته علینژاد تنها به دریافت فاندهای آمریکایی بسنده نکرده و به دنبال دریافت غرامت از منابع بلوکه‌شده ایران نیز بود. ماجرا نیز از این قرار است که سال 2016، دادگاه عالی آمریکا حکم به مصادره اموال مردم ایران داد. این اقدام در ادامه دستور اجرایی باراک اوباما در سال 2012 مبنی بر بلوکه ‌کردن تمام دارایی‌های بانک مرکزی ایران در آمریکا انجام شد. هدف این سیاست، جلوگیری از بازگشت پول‌های ایران به کشور بود. در این بین، بنیاد دفاع از دموکراسی‌ها (FDD)، اندیشکده نومحافظه‌کار آمریکایی، از جمله حامیان سرسخت برداشت از منابع بلوکه‌شده ایران به شمار می‌آید.
با توجه به فشارهای سیاسی و اقتصادی علیه ایران، برخی عناصر ضدانقلاب مقیم آمریکا تلاش کردند از این اموال بلوکه‌شده برای کسب غرامت بهره‌برداری کنند. از جمله این افراد می‌توان به مسیح علینژاد، اردشیر امیرانتظام، مهدی سحرخیز و امیررضا اویسی اشاره کرد که به واسطه تابعیت آمریکایی خود، اقدام به درخواست غرامت از ایران کردند.
دعوت به تحریم و تشویق برای جنگ
در سندی که اخیرا منتشر شده است، غیر از مسیح علینژاد، نام چهره‌ها، بنیادها و موسسات ضدانقلاب دیگری نیز دیده می‌شود. مریم معمارصادقی و اکبر عطری بیش از 12 میلیون دلار دریافت کرده‌اند. آنها این مبلغ هنگفت را برای ترغیب نهادهای بین‌المللی برای تحریم‌های بیشتر ایران و حتی ترغیب کشورهای غربی برای حمله نظامی به ایران دریافت کرده بودند. 
مریم معمارصادقی، مدیر بهایی سابق موسسه «توانا» همان کسی است که چند سال پیش از یک تریبون رسمی درخواست حمله نظامی به ایران را کرد و اینطور عنوان داشت که «برای نجات ایران، جنگ تنها گزینه است» و ملت‌ها در پس جنگ‌ها به چه پیشرفت‌هایی که نائل نیامده‌اند!
مازیار بهاری، مدیر موسسه «ایران وایر» نیز 19 میلیون دلار دریافت کرده است. او بر کارهای رسانه‌ای تمرکز دارد و یکی از اقداماتش نیز دامن زدن به اغتشاشات سال 1401 بود. 
رویا و لادن برومند، خواهرانی که مدیران بنیاد برومند هستند نیز 15 میلیون دلار دریافت کرده‌اند. این 2 خواهر از نزدیکان شاپور بختیار، آخرین نخست‌وزیر رژیم پهلوی هستند. لادن که از رویا فعال‌تر است، در این سال‌ها خط واصلی میان اپوزیسیون و دولت آمریکا بوده است. وی همچنین مدیریت «بنیاد حقوق بشری برومند» و «اتحاد ملی برای دموکراسی در ایران» را بر عهده دارد که این بنیاد، زیرمجموعه بنیاد «ند» است. برومند در مقاله‌ای برای سایت ند، به تحلیل اغتشاشات سال 1401 پرداخته و رسما به کشورهای غربی پیشنهاد داده بود برای استفاده از اوضاع شکل گرفته، در پروژه «زن، زندگی، آزادی» در ایران دخالت کنند.
هادی قائمی نیز برای کمپین حقوق بشر ایران و در اصل برای تلاش در جهت تصویب قطعنامه‌های ضدایرانی در شورای امنیت، 16 میلیون دلار به جیب ‌زده است. او در حالی به این رقم هنگفت دست یافته که همواره تلاش کرده است با تحریم‌های بیشتر، فشار بیشتری روی مردم کشورش بیاورد! شاهین میلانی و پیام اخوان هم با مدیریت مرکز اسناد حقوق بشر ایران، 9 میلیون دلار پول گرفته‌اند تا حداکثر تلاش خود را برای اخراج ایران از مجامع بین‌المللی به کار برند.
رادیو زمانه نیز 2 میلیون و 200 هزار دلار برای تبلیغ علیه نظام اسلامی، همچنین محمود عنایت، مدیر شبکه ایران اینترنشنال 21 میلیون پوند گرفته است. عنایت از هسته اولیه بی‌بی‌سی فارسی بود که بعد از جدا شدن از این شبکه، به اینترنشنال پیوست تا ابتدا برای کارفرمایان سعودی و سپس صهیونیستی خدمت کند و مزد خدماتش را نیز در قالب مبالغ هنگفتی دریافت کرده است.
به این ترتیب حالا بهتر مشخص می‌شود هزینه فعالیت 298 شبکه فاسی‌زبان و ده‌ها سایت ترکی و کردی، 8 هزار سایت فارسی‌زبان، 60 بنیاد و موسسه به نام دموکراسی و حقوق بشر از کجا آمده و البته این نیز مشخص شده است که این شبکه‌ها و سایت‌های معاند تا چه میزان از مبالغ دریافتی را صرف خود کرده‌اند و چه میزان را نیز طبق آنچه وزیر خارجه آمریکا عنوان کرده است، صرف حفظ منافع این کشور کرده‌اند. 
مزدوری در راستای منافع آمریکا
هر چند در سال‌های گذشته و در موارد متعدد مردم ایران متوجه نیات اصلی اپوزیسیون خارج‌نشین شده‌اند اما یکی از اصلی‌ترین موضوعاتی که باعث شده دست ضدانقلاب خارج‌نشین بیش از پیش رو شود، افشاگری‌هایی است که خود این چهره‌ها علیه هم انجام می‌دهند. پیش‌تر در گزارشی آورده بودیم چطور اپوزیسیون بارها و بارها علیه هم دست به افشاگری ‌زده‌اند. 
به عنوان نمونه «امیرعباس فخرآور» که خود بارها از سوی دیگر چهره‌های اپوزیسیون مورد اعتراض قرار گرفته، آن زمان که مسیح علینژاد درخواست دریافت 500 میلیون دلار از پول‌های بلوکه‌شده مردم ایران را به بهانه غرامت کرده بود، گفت: «مسیح دزده، ما براندازا رو مسخره می‌کرد و الان هم رفته 500 میلیون دلار برای زندانی که نرفته و برای گریه‌هاش برای برادرش که اون هم هیچ‌وقت زندان نرفته درخواست کرده از پول‌های بلوکه‌شده مردم ایران رو بهش بدن».
وقتی بحث بر سر دلارهای بادآورده‌ای باشد که به اسم مبارزه، کام اپوزیسیون را شیرین می‌کند، این دست افشاگری‌های اپوزیسیون علیه هم کم نیست. «امیر طاهری» اپوزیسیون ساکن انگلستان نیز در این رابطه گفته است: «اینها (اپوزیسیون) در اجاره دولت‌های غربی هستند. مخالفان جمهوری اسلامی به فکر منافع خودشان هستند و از طریق شرکت‌های مختلف به دنبال خوردن پول‌های بلوکه‌شده ایران هستند».
«شهرام همایون» از اپوزیسیون خارج‌نشین نیز بعد از خروج «حمید فرخ‌نژاد» از کشور، از «کاسبی» که وی راه انداخته بود پرده برداشت و گفت: «این جهل سیاسی تا کجا؟! همه اینها به پول برمی‌گرده؛ به این کارها مزدوری گفته می‌شه، مزد می‌گیره، کار انجام میده. بله! خوب می‌دونیم آقای حمید بالاخره هر مصاحبه‌ای 150 پوند هم رقمی است».
حالا با افشای جزئیات بیشتر از دریافتی‌های اپوزیسیون از دولت آمریکا، بیش از پیش چهره واقعی این افراد برای مردم رو می‌شود. در واقع همان‌طور که «امیر طاهری» اپوزیسیون ساکن انگلستان گفته که «اینها (اپوزیسیون) در اجاره دولت‌های غربی هستند» مارکو روبیو، وزیر خارجه آمریکا هم در سخنان اخیر خود بعد از آنکه عنوان کرد آمریکا موسسه خیریه نیست، به صراحت گفت: از این به بعد پول‌های‌مان را خرج افرادی می‌کنیم که در خدمت منافع ملی آمریکا باشند. به این معنی که در واقع آنها کارمندان وزارت خارجه ایالات متحده هستند تا منافع این کشور، نه ایران را دنبال کنند و هر کدام در این منظور موفق‌تر باشند، حقوق بیشتری دریافت خواهند کرد.

لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/699791/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

افزایش تعداد دانش‌آموزان مصدوم در حادثه اتوبوس کرمان

عیادت مسئولین از دانش‌آموزان آسیب‌دیده واژگونی اتوبوس در کرمان

ترکیب احتمالی استقلال مقابل مس رفسنجان

ماموریت رئیس مجلس به کمیسیون عمران برای پیگیری حادثه کرمان

باشگاه استقلال: ترکیب را فقط کادرفنی انتخاب می‌کند

اتوبوس حامل دانش‌آموزان در کرمان واژگون شد | حادثه دلخراش با چندین کشته‌ و زخمی‌

هفته نوزدهم لیگ برتر فوتبال| بازگشت استقلال به جمع تک رقمی‌ها به شرط عبور از مس رفسنجان

دانش آموزان دبیرستان دخترانه فرزانگان کرمان مسافر اتوبوس حادثه دیده در کرمان بودند – آفتاب نو | اخبار ورزشی

آخرین اخبار از واژگونی اتوبوس دانش آموزان کرمانی امشب 18 بهمن 1403

استقلال - مس؛ نبرد تیم‌های بحران زده با انتخاب‌های خاص روی نیمکت

اسامی دانش آموزان فوت شده حادثه واژگونی اتوبوس در کرمان منتشر شد

وضعیت مصدومان واژگونی اتوبوس دانش‌آموزان از زبان رییس اورژانس کرمان / افزایش مصدومان واژگونی اتوبوس به 35 نفر

تمایل مذاکره از سوی آمریکا و مشکلات ایران

دیپلمات پیشین: همه‌ چیز به تصمیمات ایران بستگی دارد

تحلیلگر ایرانی: ترامپ هنوز راه مذاکره و توافق را باز می‌داند

صادق زیباکلام: باید با آمریکا مذاکره کنیم

پیشنهاد غزه‌ای ترامپ؛ تاکتیک مذاکره یا رویای غیرممکن؟

مشارکت تیم های انتظامی و پلیس راه با امدادگران در صحنه واژگونی اتوبوس در کرمان/ بررسی دقیق علت سانحه

تشکیل پرونده قضایی درباره واژگونی اتوبوس دانش آموزان کرمانی

فیلم| سرمربی مس رفسنجان: دخل و تصرفی در انتخاب بازیکنان نداشتم

تماس تلفنی سخنگوی دولت با استاندار کرمان در پی واژگونی اتوبوس دانش‌ آموزان

حسین‌خانی: تاکتیک تیم ویسی اوت دستی بود!

واکنش وزیر راه به حادثه دلخراش برای دانش‌آموزان کرمانی

علت واژگونی اتوبوس حامل دانش‌آموزان

فرونشست زمین در ایران چقدر خطرناک است؟

دستور‌العمل اجرایی 5 فوریه ترامپ؛ آثار و پیامدها

پلنگ‌کُشی

لیگ برتر انگلیس در اندیشه کاهش پنجره زمستانی به دو هفته

تاسکوپ رادیویی میرکت را ببینید

نقص فنی ترمز علت واژگونی اتوبوس دانش آموزان کرمانی

گفت‌وگوی سخنگوی دولت با استاندار کرمان درباره حادثه مرگبار واژگونی اتوبوس دانش آموزان

دانش آموزان دبیرستان دخترانه فرزانگان کرمان مسافر اتوبوس حادثه دیده در کرمان بودند

تماس تلفنی سخنگوی دولت با استاندار کرمان در پی حادثه مرگبار اتوبوس دانش‌آموزان

مهاجرانی پیگیر حادثه واژگونی اتوبوس دانش‌آموزان شد

صدور دستور قضایی برخورد با مقصران واژگونی اتوبوس

معاون اول رییس‌جمهور پیگیر وضعیت سلامتی دانش آموزان اتوبوس واژگون شده در کرمان شد

روایت قصه آدم‌ها در شب برگزیدگان کتاب کرمان

تاکید عارف بر رسیدگی فوری به حادثه‌دیدگان واژگونی اتوبوس

تعداد جانباختگان واژگونی مینی‌بوس دانش‌آموزان در کرمان

دستور ویژه مدعی العموم برای حادثه واژگونی اتوبوس دانش آموزان کرمانی

6 کشته و 27 مصدوم در پی واژگونی اتوبوس در استان کرمان

واژگونی اتوبوس دانش‌آموزان در کرمان با 6 کشته و 35 زخمی + جزئیات و فیلم

مراسم میهمانی لاله در زنجان

دستور بازداشت راننده اتوبوس و مدیر مدرسه صادر شد

عیادت نماینده وزیر آموزش‌‌وپرورش از دانش‌آموزان آسیب‌دیده حادثه واژگونی اتوبوسی در استان کرمان

واژگونی اتوبوس دانش‌آموزان در کرمان با 33فوتی و مصدوم

افزایش تعداد مصدومان حادثه اتوبوس کرمان

مسئولان عالی رتبه دولت جویای احوال آسیب‌دیدگان اتوبوس دانش‌آموزان شدند

واکنش عارف به حادثه واژگونی اتوبوس دانش‌آموزان کرمانی

جزییات بیشتر حادثه اتوبوس دانش‌آموزان در کرمانحادثه اتوبوس دانش‌آموزان در کرمان