کرمان رصد

آخرين مطالب

نظر 6 کارشناس درباره 2 صحنه بحث برانگیز داوری استقلال - مس کرمان: اخراج و نگرفتن پنالتی درست بود؟ گفتگو

نظر 6 کارشناس درباره 2 صحنه بحث برانگیز داوری استقلال - مس کرمان: اخراج و نگرفتن پنالتی درست بود؟
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - 2 صحنه مشکوک و جنجالی باعث شد تا کام استقلال در شب پیروزی تلخ شود.
به گزارش “ورزش سه”، دیدار تیم‌های استقلال و مس کرمان در حالی با پیروزی شاگردان پیتسو موسیمانه به پایان رسید که بلافاصله بعد از گل پیروزی، کارت قرمز داور به آرش رضاوند سبب شد تا کام استقلالی‌ها تلخ شود.
رضاوند در نیمه اول یک کارت زرد گرفت و در نیمه دوم با خطای خود کارت زرد دوم را دریافت کرد تا این بازیکن بیش از 30 دقیقه تیمش را ده نفره کند و در معرض خطر قرار دهد.
البته استقلال در نهایت به پیروزی رسید اما این اخراج سبب شد تا موسیمانه یکی از بازیکنان مورد اعتماد خود را از دست بدهد. او حالا در مرحله یک هشتم نهایی که ممکن است با تقابل پرسپولیس یا سپاهان همراه باشد، غیبت کند.
همچنین در دقیقه 63 این مسابقه مدافع تیم مس کرمان برخوردی با میلاد زکی‌پور داشت اما این صحنه با دستور ادامه بازی از سوی داور همراه شد و او پنالتی نگرفت.
در همین خصوص نظرات کارشناسان داوری را بخوانید:
برخورد آرش رضاوند (دقیقه 35)
✅ محمدرضا ابوالفضلی: به‌طور کلی هر دو‌ تکل بازیکن استقلال یکسان و شبیه به هم بود. در صحنه اول ایشان بدون اینکه در دفع و ضربه به توپ موفق باشد، با بی‌ملاحظگی به پاشنه پای حریف ضربه می‌زند که اخطار در این مورد کاملا صحیح می‌باشد.
✅ محمدحسین ترابیان:‌ در این صحنه بازیکن استقلال بر روی پای بازیکن مس تکل می‌زند و با بی‌ملاحظگی با استوک به پشت پای بازیکن ضربه می‌زند. اعلام خطا و اخطار به بازیکن استقلال تصمیم صحیح داور.
✅تورج حق‌وردی: تصمیم داور در دادن اخطار صحیح بود. چون بازیکن آبی با بی‌پروایی رو‌ی مچ پای حریف تکل زد.
❌ بابک وسیله‌بر: تکل برای دفع توپ کاملا صحیح است اما در ادامه پای تکل رونده با پای بازیکن حریف برخورد کرده و باعث سرنگونی وی می‌شود. بنابراین اعلام خطا بدون جریمه شخصی قضاوت این صحنه می‌باشد.
برخورد آرش رضاوند (دقیقه 50)
✅ محمدرضا ابوالفضلی: در صحنه دوم هم ایشان در دفع توپ مجددا ناموفق عمل کرده و با استوک کفش، ضربه به کفش بازیکن‌ مس کرمان وارد می‌کند، لذا اخطار در این برخورد نیز، طبق قانون به درستی توسط داور، داده شد.
✅ محمدحسین ترابیان: در این صحنه هم مانند صحنه قبل بازیکن استقلال با بی‌ملاحظگی با استوک بر روی پای بازیکن مس ضربه می‌زند. دریافت کارت زرد دوم و اخراج بازیکن استقلال تصمیم صحیح داور.
✅ تورج حق وردی: اخطار دوم هم به‌خاطر ضربه‌ای که بازیکن آبی با کف استوک به روی پای بازیکن حریف زد صحیح بود و اخراج درست بود.
❌ بابک وسیله‌بر: در این صحنه توپ در محدوده بازی هر دو بازیکن قرار دارد که هر دو برای دفع آن تکل رفته و زانوهای خود را جهت کاهش شدت خم می‌کنند و در ادامه پاها به هم برخورد می‌کند بنابراین خطایی نیست که جریمه شخصی هم داشته باشد.
برخورد میلاد زکی‌پور (دقیقه 63)
✅ محمدرضا ابوالفضلی: مهاجم از پُشت مدافع به سمت جلو در حرکت است و بازیکن مس کرمان نه ایشان را دیده و نه خطایی بر روی او‌ مرتکب می‌شود لذا ادامه بازی تصمیم بسیار صحیح داور می‌باشد.
✅ محمدحسین ترابیان: در این صحنه بازیکن مهاجم از پشت مدافع حرکت می‌کند و برخوردی با مدافع ایجاد می‌کند. در برخورد ایجاد شده بازیکن مدافع حرکت اضافه انجام نمی‌دهد و مرتکب خطا نمی‌شود و بازیکن مهاجم خودش، این برخورد را ایجاد می‌کند. ادامه بازی تصمیم صحیح داور.
✅ تورج حق‌وردی: شبیه‌سازی مهاجم و‌ داور باید یک اخطار می‌داد.
نظرات سایر کارشناسان
نواندیش : از سری رقابت های جام حذفی فوتبال ایران امروز استقلال در شهر قدس به مصاف مس کرمان رفت.

کرمان رصد

به گزارش نواندیش، این دیدار به قضاوت مرتضی منصوریان برگزار شد. در این مطلب، کارشناسی داوری دیدار استقلال - مس کرمان را می خوانید.
تیم داوری: 
داور: مرتضی منصوریان / کمک‌ها: محسن سلطانی، علیرضا طاهرخانی / داور چهارم: امیر ایار / ناظر داوری: محمدرضا اکبریان / VAR: بیژن حیدری / AVAR: حمید حاج ملک
صحنه های حساس بازی:
دقیقه 50: اخراج رضاوند با دریافت کارت زرد دوم
محمدی: خطا مستحق کارت و اخراج درست بود.
دقیقه 62: خطای مشکوک در محوطه جریمه مس کرمان
محمدی: من برخوردی ندیدم پنالتی نبود.
نظرات دزفولی
کارشناس داوری فوتبال می‌گوید هر 2 اخطاری که آرش رضاوند از داور دیدار استقلال - مس کرمان دریافت کرد، صحیح بود.
هادی دزفولی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، در مورد ارزیابی عملکرد مرتضی منصوریان داور مسابقه استقلال - مس کرمان در مرحله یک شانزدهم نهایی جام حذفی اظهار داشت: تاکنون دیدارهایی که این داور قضاوت کرده بود را ندیده بودم؛ اما در مقایسه با داوران دیگر فاکتورهایی دارد که باید حتماً گفته شود. او عصبانی نشد، حرکت اضافی نداشت و بی‌جهت با بازیکنان صحبت نمی‌کرد.
وی با اشاره به صحنه خطا روی امیرعلی صادقی که توسط کمک داور ویدیویی تصمیم به ادامه بازی گرفته شد، گفت: این تصمیمی درست از سوی داور این مسابقه به شمار می‌رود.
وی افزود: عملکرد منصوریان نشان می‌دهد او فوتبال بازی کرده و فوتبال را می‌شناسد. اگر این داور به این شکل ادامه دهد، آینده روشنی برای او متصور هستم.
کارشناس داوری فوتبال در پاسخ به این سوال که آیا 2 کارت زردی که آرش رضاوند بازیکن استقلال دریافت کرد، صحیح بود، گفت: بله کاملاً درست بود.
وی در مورد صحنه‌ای که میلاد زکی‌پور در دقیقه بازیکن استقلال در محوطه جریمه مس کرمان زمین خورد، عنوان کرد: داور تصمیم درستی گرفت.
دزفولی راجع‌به صحنه دقیقه 34 مسابقه استقلال - مس کرمان گفت: در دقیقه 34 بازیکن استقلال به دلیل خطای هند باید اخطار می‌گرفت.
کارشناس داوری فوتبال با اشاره به صحنه دقیقه 64 مسابقه، تاکید کرد: در این صحنه مسابقه کمک داور ویدیویی باید به کمک داور می‌آمد و صحنه خطا را بررسی می‌کرد.

لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/683039/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آیا موسیقی به همه آدم‌ها حال خوب می‌دهد؟

اجرای زنده و زیبای موسیقی سریال «پایتخت» توسط استاد محمدرضا اسحاقی

28 ماهواره «استارلینک» راهی مدار زمین شدند

بیانیه سازمان بسیج مستضعفین در آستانه روز جمهوری اسلامی ایران

بیانیه سازمان بسیج مستضعفین در روز جمهوری اسلامی ایران

رأی «آری» به جمهوری اسلامی هیمنه غرب و شرق عالم را در هم کوبید

موشک «نیو گلن» در اواخر بهار برای دومین بار پرتاب می‌شود

اعلام علت واژگونی اتوبوس مسافربری در کرمان

وضعیت آب و هوا کرمان فردا چهارشنبه 13 فروردین ماه 1404 | پیش بینی هواشناسی کرمان 24 ساعت آینده | آب و هوای کرمان در روز سیزده بدر

اعلام محدودیت ها‌ی ترافیکی جاده‌های استان کرمان در تعطیلات پایانی نوروز

بیانیه باشگاه مس رفسنجان درباره حواشی اخیر

واکنش وزیر فرهنگ به لغو کنسرت حامد همایون در کرمان |‌ ببینید

دلیل واژگونی اتوبوس مسافری کرمان مشخص شد

بازگشت غیرمنتظره علیرضا منصوریان به لیگ برتر؛ کدام تیم میزبان اوست؟

با انگیزه‌ترین ستاره شهداب برای انتقام در فینال

آیین ویژه اهتزاز پرچم جمهوری‌اسلامی اسلامی برگزار شد

آیین ویژه اهتزاز پرچم جمهوری‌اسلامی برگزار شد

ته جدولی ها بلای جان پرسپولیس!

مومنی: قرار شد پورموسوی در مس بماند

محدودیت ها‌ی ترافیکی جاده‌های استان کرمان

نتیجه اعتماد به کشتی‌گیران جوان؛ قهرمانی در آسیا

دروازه بان سابق فوتبال ایران درگذشت

صعود 68 پله‌ای هدایی در رنکینگ جهانی

نماهنگ عیدانه عید فطر با صدای علی اکبر قلیچ به 4 زبان

سالی که پشت سر گذاشتیم برای زیست‌شناسان چه آورده‌ای داشت؟

مومنی: پورموسوی به تمرینات برمی گردد

مومنی: پورموسوی به تمرینات مس برمی‌گردد

میدان ارگ قلب گردشگری کرمان؛ هویت تاریخی کرمان مملو از گردشگر

واکنش مومنی به انتقادات تند بازیکنان: ادامه می‌دهیم!

بیانیه مس بدون توجه به استعفا سرمربی

باشگاه مس: هیچ‌چیز مهمتر از همدلی و اتحاد نیست

کشف بیش از 160 کارت سوخت از یک نفر در جیرفت

اهتزاز پرچم پر افتخار جمهوری اسلامی ایران در کرمان

دعوت از 29 دانشجو به دومین اردوی انتخابی تیم ملی تکواندو

اجرای قطعه ای توسط محمد معتمدی در دستگاه چهارگاه در 1001

وزیر فرهنگ: هیچ استانی حق اعمال سلیقه درباره مجوز کنسرت‌ها ندارد

ملت ایران پرچمدار سلطه‌گریزی و ظلم‌ستیزی است

سیارک قاتل در فکر انتقام از زمین است

سرپرست شرکت احیا استیل فولاد بافت: روز جمهوری اسلامی، نماد آزادی و استقلال ملت آزاده ایران است

سرمربی محبوب استقلال در آستانه بازگشت به لیگ برتر؟!

وزش باد و احتمال بارش پراکنده در استان کرمان

◄ تاثیر انرژی وزن اضافی در واژگونی اتوبوس در کرمان/ انرژی که طی چهار ثانیه دو قالب یخ را ذوب می کند

اتحاد برای موفقیت؛ باشگاه مس رفسنجان خواستار حمایت هواداران شد

همشهری علی دایی در روسیه می‌درخشد!

مومنی: پورموسوی به تمرینات مس برمی گردد

مومنی: پورموسوی به تمرینات برمی‌گردد

وزش باد و رگبار باران پدیده غالب جوی

اجرای آذری محمد علیزاده در برنامه «صداتو»

ناسا، نزدیکتر از همیشه به شناسایی حیات فرازمینی

به دنیای رنگارنگ صنایع‌دستی لرستان را سر بزنید