کرمان رصد

آخرين مطالب

بیانیه سازمان بسیج مستضعفین در آستانه روز جمهوری اسلامی ایران فرهنگي

بیانیه سازمان بسیج مستضعفین در آستانه روز جمهوری اسلامی ایران
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - رأی «آری» به جمهوری اسلامی همان فریاد «رَبُّنَا اللَّه»‌ بود که با پشت پا زدن به همه هستیِ کفر و طاغوت، هیمنه غرب و شرق عالم را در هم کوبید.
به گزارش خبرگزاری ایمنا از تهران، سازمان بسیج مستضعفین امروز _سه‌شنبه دوازدهم فروردین_ در آستانه فرارسیدن دوازدهم فروردین «روز جمهوری اسلامی ایران»، بیانیه‌ای را صادر کرد، متن بیانیه به شرح زیر است:
"بسم‌الله الرحمن الرحیم
إِنَّ الَّذینَ قالُوا رَبُّنَا اللَّهُ ثُمَّ اسْتَقامُوا تَتَنَزَّلُ عَلَیْهِمُ الْمَلائِکَهُ أَلاَّ تَخافُوا وَ لا تَحْزَنُوا وَ أَبْشِرُوا بِالْجَنَّهِ الَّتی‏ کُنْتُمْ تُوعَدُون‏ (فصلت: 30)
نخستین روزهای بهار سال 1358 و کمتر از پنجاه روز پس از پیروزی انقلاب اسلامی مردان و زنان ایران زمین حماسه‌ای دیگر آفریدند و با دستان پر مهر خود در این مرز پرگهر نهال شجره‌ی طیبه‌ی جمهوری اسلامی را غرس کردند؛ و آن مجاهدت امروز درختی تناور شد که ریشه در این جغرافیای مقدس دوانده و شاخسار پرمهرش بر همه‌ی وسعت این خاک پاک سایه افکنده و بلندای آن، شکوه فضا را شکافته است؛
12 فروردین بود که جان‌های به ستوه آمده از سرمای زمستانِ ظلم و استبداد، در آن عقبه‌ی حساس با «آری» گفتن به «جمهوری اسلامی» که برآمده از هویت دینی و ملی است بهار دل‌نشینی آفریدند و ترکیبی بدیع را به ادبیات سیاسی دنیا هدیه کردند ترکیبی که پیوندی از دیانت با مردم‌سالاری بود؛ آری! جان‌های به ستوه آمده از غل و زنجیر استبداد و رنج دیدگانی از عقب‌ماندگی‌ها و تحقیرها و همه‌ی نامهربانی‌ها، با لبیک به ندای الهی و ملکوتی امام روح الله قدس الله نفسه الزکیه پیوندی مبارک آفریدند و آرزوی همه انبیای الهی و اوصیای ایشان را جامه تحقق پوشاندند و جمهوری اسلامی را به عنوان یکی از برکات انقلاب اسلامی به همه مستضعفان و آزادی‌خواهان و عدالت‌جویان عالم تقدیم کردند.
رأی «آری» به جمهوری اسلامی همان فریاد «رَبُّنَا اللَّهُ» بود که با پشت پا زدن به همه هستیِ کفر و طاغوت، هیمنه غرب و شرق عالم را در هم کوبید و موجب شد بذر مقاومت در قلب همه خستگان از ظلم و ستم جوانه‌ی زند؛ و امروز همه آفاق اندیشه‌ها را از جغرافیای یمن و لبنان و عراق و غزه و سوریه گرفته تا دانشگاه‌ها و اندیشکده‌ها و همه گوشه و کنار عالم را در برگرفته‌است، اندیشه‌ای که دیگر نه مرز می‌شناسد و نه رنگ، نه زبان می‌شناسد و نه نژاد، اندیشه‌ای که زنده است و سازنده، اندیشه‌ای جوینده و جاری تا قیام امامی منتظَر ارواحنا لتراب مقدمه الفداء.
و امروز ایران اسلامی به همت مجاهدت و رشادت مردان و زنان خود و با تقدیم هزاران شهیدِ شاهد در عرصه‌های گوناگون جهاد، در شرایطی چهل و پنجمین سالگرد این انتخاب باشکوه را گرامی می‌دارد که به رغم همه تحریم‌های داخلی و خارجی و فتنه‌ها و آتش‌افروزی‌ها چون کوه ایستاده است، زیبا چون الوند و پرشکوه چون دماوند و با زعامت و راهبری امامی حکیم و فرزانه، خامنه‌ای مدظله‌العالی در کشاکش همه‌ی این ناملایمات تا فتح قله و گذر از همه پیچ‌های تاریخی راهی نمانده است و می‌رود تا به همت مردان و زنانش تمدنی اسلامی را بر محور اسلام ناب محمدی صلوات الله علیه و آله و سلم رقم زند.
سازمان بسیج مستضعفین ضمن تبریک عید سعید فطر و آرزوی قبولی طاعات و عبادات همگان و تجلیل از خلق حماسه‌ای دیگر در شرکت پرشور در راهپیمایی روز قدس و محکوم کردن جنایات رژیم غاصب، منحوس و کودک‌کش صهیونی و با گرامیداشت یاد و خاطره همه شهیدان به ویژه چهره‌های شاخص مقاومت و خدمت، فرارسیدن دوازدهم فروردین ماه سالروز رأی ماندگار به جمهوری اسلامی توسط مردمی که به تعبیر امام راحل قدس الله نفسه الزکیه از امت زمان پیامبر و امیرالمومنین صلوات الله علیهما برترند را به همه آنان که دل در گرو سربلندی ایران اسلامی دارند، تبریک عرض نموده و بر آرمان‌های امام و شهیدان عهدی دوباره می‌بندد و اعلام می‌دارد تنها راه موفقیت در گام نهادن به سوی دولت کریمه امام منتظَر ارواحنا لتراب مقدمه الفداء در همه ساحت‌های اقتصادی، فرهنگی و سیاسی اطاعت از رهنمودهای مقام معظم رهبری مدظله‌العالی خواهد بود. "
کد خبر 854126

لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/710700/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اجرای قطعه «ای ایران» توسط مجید اخشابی

فرار به سمت حجاب به جای پاسخ درباره قطب جنوب!

پیشنهاد پوتین که اروپایی‌ها را عصبانی کرد

گوگل چگونه از دریا نیرو می‌گیرد؟

آتش‌بس در رفسنجان: سرمربی برگشت

اعتراض مس به انتخاب پیام حیدری برای بازی با نساجی

اعتراض سریع به انتخاب پیام حیدری برای قضاوت!

پیش بینی آب و هوای کرمان فردا پنج شنبه 14 فروردین 1404

دیدار پورموسوی با مدیرکل حوزه ورزش شرکت ملی صنایع مس ایران

دستمزد داوران در 1404 دو برابر شد

فیلمی از هنرنمایی ابوالفضل رحمانی در مسابقات آسیایی اردن

آهنگ محلی/ ترانه گیلانی «گولی جان» با صدای بهمن حسین زاده

کوچک‌ترین پهپاد جهان ساخته شد

انتخاب عجیب کمیته داوران برای دیدار مس و نساجی؛ همان همیشگی

اعتراض مس رفسنجان به انتخاب پیام حیدری برای بازی با نساجی

اجرای زنده قطعه «ارمغان تاریکی» توسط محمد اصفهانی در برنامه هزار و یک

ترامپ حریص برای دوره سوم؛ تیر خلاص به قانون اساسی یا خیال‌پردازی؟

آدامس نیکوتینی برای ترک سیگار والدین؛ هوای تازه برای کودکان آسمی

راننده و شرکت تعاونی، مقصران حادثه واژگونی اتوبوس در کرمان

ترافیک روز سیزده به‌در در محورهای مواصلاتی کرمان مطلوب است

پایش هوایی محور‌های مواصلاتی استان کرمان

آخرین شرایط مس رفسنجان از زبان تیموری و جولانی

برگزاری اپرای رستم و سهراب اثر استاد لوریس چکناواریان در ایروان

خاطره جالب محمد اصفهانی با یک پاکبان در شهر اصفهان

نقشه آلمان برای خاورمیانه

بودار کردن گاز طبیعی؛ مشکلات و راهکارها

باند سارقان فرا استانی جواهرات در کرمان منهدم شد

گلایه پسر محمد اصفهانی از پدرش: در تابستان پدرم کولر را خاموش می کند!

زمزمه‌های موسیقی میرطاهر مظلومی در برنامه علی ضیا

میلیاردر چینی صنعت بیت‌کوین در مسیر سفر فضایی قطبی

بهبود میزان موفقیت «آی‌وی‌اف» با کمک هوش مصنوعی

مس رفسنجان؛ از نایب‌ قهرمانی جام حذفی تا رتبه چهاردهم لیگ

پایش هوایی جاده‌های استان کرمان توسط استاندار

پیش بینی هواشناسی کرمان 24 ساعت آینده | وضعیت آب و هوا کرمان فردا پنجشنبه 14 فروردین ماه 1404 | آب و هوای کرمان در روز چهارده بدر

بازگشت سرمربی سابق به مس رفسنجان!

اجرای موسیقی «ایرج رحمانپور» در جمع مردم و مسافران نوروزی

اجرای زنده محمد اصفهانی در برنامه 1001

تبدیل 1.8 میلیون تُن زباله پلاستیکی به نخ دستگاه‌های ‌چاپ 3 بُعدی

از تراشه مغزی «نورالینک» بترسیم یا شگفت‌زده شویم؟

تلسکوپ فضایی جدید ناسا اولین تصاویر کیهانی خود را ثبت کرد

رفع تصرف اراضی ملی 25 میلیارد ریالی در دیزکوه رودبار

دعوت از 15 ورزشکار به اردوی تیم ملی تفنگ

توقف دختران تنیسور کمتر از 14 سال ایران برابر استرالیا

لژیونر ایرانی در صربستان تیمش را نجات داد

اعلام اسامی داوران هفته بیست‌وپنجم لیگ برتر

رئیس فدراسیون پاسخ نامه آمریکا را داد

سمفونی که برای نوروز خلق شد

بغض محمد اصفهانی در برنامه هزار و یک شکست

چگونه زندگی در تاریک‌ترین شرایط ادامه می‌یابد؟

افزایش وزش باد وگرد و خاک در استان کرمان