کرمان رصد

آخرين مطالب

خواسته‌ تروریست‌های سوریه با خواسته‌های «اسرائیل» مو نمی‌زند مقالات

خواسته‌ تروریست‌های سوریه با خواسته‌های «اسرائیل» مو نمی‌زند
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - کیهان /متن پیش رو در کیهان منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست
یکی از سرکرده‌های گروه تروریستی«ارتش آزاد سوریه» در مصاحبه با روزنامه عبری اذعان کرد تروریست‌های تکفیری با رژیم صهیونیستی دوست هستند و با هیچ‌کسی جز دولت بشار اسد، حزب‌الله لبنان و ایران دشمنی ندارند؛ مواضع رسمی ابومحمد جولانی، سرکرده تروریست‌های فعال در سوریه نیز نشان می‌دهد، آنها هم به دنبال همان اهداف رژیم صهیونیستی هستند یعنی، ضربه به محور مقاومت!
چند روز پیش بود که در بحبوحه درگیری‌ها در شمال سوریه، کارشناس صهیونیست به سازمان رادیو و تلویزیون سراسری رژیم صهیونیستی گفت که «رهبران تروریست‌های سوری در حال برنامه‌ریزی برای فتح سفارت اسرائیل در دمشق و بیروت هستند.» این کارشناس، «مردخای کیدار»، با تأکید بر اینکه «آن‌ها اسرائیل را راه‌حل می‌دانند نه مشکل» تأکید کرد که تروریست‌ها آماده توافق صلح با اسرائیل هستند، اما به شرطی که سوریه و لبنان را تحت کنترل بگیرند! همزمان از ادامه حملات رژیم آپارتاید اسرائیل به مرزهای سوریه و لبنان بسیار می‌شنویم. بگذریم از این که با یک هماهنگیِ زمانی و چند ساعت پس از آتش‌بس بین حزب‌الله و رژیم آپارتاید اسرائیل تکفیری‌ها بلوای خود را آغاز کردند. به هر حال، باز هم از این سنخ خبرها منتشر می‌شود تا شواهد و قرائن بیشتری برای هم‌پیمان بودن تروریست‌های تکفیری در سوریه با رژیم آپارتاید اسرائیل باشد. مسئله فقط این نیست که تروریست‌ها به جای جنگیدن با اشغالگران صهیونیست با مسلمانان می‌جنگند، بلکه شواهد روشن حاکی از همسویی کامل تکفیری‌ها و صهیونیست‌هاست که کمر به جنگ مقاومت و مسلمانان بسته‌اند. نگاهی به مواضع رژیم صهیونیستی و ذوق زدگی آنها نیز، همین مسئله را تایید می‌کند.
درست در این شرایط است که یکی از سرکرده‌های «ارتش آزاد سوریه» در مصاحبه با روزنامه عبری اذعان کرد که تروریست‌های تکفیری با رژیم صهیونیستی دوست هستند و با هیچ‌کسی جز دولت بشار اسد، حزب‌الله لبنان و ایران دشمنی ندارند. او به شرط آنکه نامش فاش نشود در مصاحبه‌ای با روزنامه تایمز رژیم صهیونیستی به دوستی خود با این رژیم اذعان کرد و دولت «بشار اسد»، رئیس‌جمهور سوریه، حزب‌الله لبنان و ایران را «دشمنان» خود نامید. آن‌طور که ایسنا به نقل از این نشریه نوشته است، او گفت: «آنچه که اسرائیل علیه حزب‌الله در لبنان انجام داد به ما کمک بزرگی کرد. ما از ایجاد رابطه دوستی با همه در منطقه از جمله اسرائیل حمایت می‌کنیم و دشمنانی بجز رژیم اسد، حزب‌الله و ایران نداریم.» این سرکرده که ظاهرا در اوایل دهه 60 زندگی خود به سر می‌برد، موافقت کرد به شرط عدم افشای نامش با این رسانه صهیونیستی مصاحبه کند و به اهداف و چشم‌انداز خود برای آینده سوریه و روابط با رژیم صهیونیستی بپردازد. این سرکرده‌ تروریست در این مصاحبه با اشاره به نقش و روابطش با ترکیه مدعی شد: «ما با ترکیه متحد نیستیم و با کردها نمی‌جنگیم. تنها متحدان ما مردم سوریه هستند. ما با ترک‌ها روابط خوبی داریم اما از آن‌ها دستور نمی‌گیریم. ما مستقل هستیم.» 

داعشیِ کت و شلوارپوش
کمابیش مشابه همین حرف‌ها را از سرکرده «هیئت تحریر الشام»، همان رهبر داعشی‌ها در کت و شلوار، نیز شنیده‎‌ایم. ما از به اصطلاح «مسیحیانِ صهیونیست» شنیده‌ بودیم و چند وقتی است با پدیده عجیب به اصلاح «مسلمانانِ صهیونیست» مواجه هستیم. این سرکرده «ارتش آزاد سوریه» در رابطه با اینکه آیا تروریست‌های سوری با مقامات صهیونیستی در تماس بوده یا خیر، پاسخی نداد و گفت: «من فقط خواهم گفت که ما از اسرائیل به دلیل حملاتش به حزب‌الله و زیرساخت‌های ایران در سوریه سپاسگزار هستیم و امیدواریم که اسرائیل پس از سقوط اسد، در باغ سوریه گلی بکارد و از مردم سوریه به نفع منطقه حمایت کند. نه بشار اسد و نه ایرانی‌ها، بلکه این شهروندان سوری هستند که در مرزهای اسرائیل باقی خواهند ماند.» وی در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه آیا رژیم صهیونیستی باید حمایت مادی از تروریست‌ها کند، عنوان کرد: «ما به اندازه کافی نیرو در میدان داریم. آنچه ما از اسرائیل می‌خواهیم یک موضع سیاسی روشن علیه رژیم اسد است. ما به یک سیگنال سیاسی جهت اعتمادسازی با مردم سوریه نیاز داریم. اسرائیل نباید عقب بنشیند و تماشا کند و باید فکر کند که این اقدام تاثیرگذار نخواهد بود.» 
به این مهم نیز باید توجه داشت که، رژیم صهیونیستی در غائله داعش علنا و به صورت رسمی از تکفیری‌ها حمایت و حتی جلوی دوربین‌های تلویزیونی زخمی‌های آنها را در بیمارستان‌های خود مداوا می‌کرد و همین نتانیاهو شخصا به عیادت آنها می‌رفت. حمایت آمریکا از تروریست‌های تکفیری داعش نیز برکسی پوشیده نیست. تحولات سوریه و ارتباط آنها با نبرد بزرگ مقاوت علیه رژیم صهیونیستی آن‌قدر واضح و شفاف است که نیاز به تیزبینی و تحلیل عمیق نیست. بلافاصله پس از آتش‌بس در لبنان، تکفیری‌ها در سوریه به عنوان پلن «ب»ی محور اسرائیل، آمریکا و ترکیه فعال شدند تا وقتی صهیونیست‌ها نفس تازه می‌کنند، محور مقاومت فرصت تنفس نیابد.
تروریست‌ها سر در آخور که دارند؟
«عبدالرزاق العکیدی»، یکی از سران قبایل عرب در سوریه، به خبرگزاری المعلومه گفت که افشاگری‌ها از داخل سوریه نشان می‌دهد، نیروهای آمریکایی در چارچوب طرح ائتلاف بین‌المللی، رژیم صهیونیستی، ترکیه و انگلیس برای کنترل منابع سوریه به بهانه مبارزه با نظام دمشق، میلیون‌ها دلار به گروه‌های تروریستی اختصاص داده‌اند تا امنیت و ثبات سوریه را به هم بزنند. وی افزود نیروهای آمریکایی و ترکیه برای تغذیه درگیری‌های داخلی در سوریه، انواع تسلیحات، پهپاد و موشک به گروه‌های تروریستی داده‌اند. این نیروهای آمریکایی هستند که گروه‌های تروریستی را به وجود آوردند و اکنون مطابق با طرح‌های خود برای حفظ منافع آمریکا و کشورهای متحد، این گروه‌های تروریستی را به حرکت واداشتند. 

لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/680941/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

درگیری‌های خونین در سوریه

سرمقاله آرمان امروز/ فرصت بی‌نظیر دیپلماتیک

سرمقاله سازندگی/ تمرکز بر کنترل خسارت

سرمقاله آرمان ملی/ عربستان و بهبود روابط با ایران

«بیماری اجتماعی» که شهید مطهری نگران آن بود

فناوری منسوخ شده لامپ ادیسون یک کاربرد جدید پیدا کرد

درمان کم‌شنوایی با ریزسوزن‌های ساخته شده با چاپ 3 بُعدی

جانباز سرافراز 70 درصد «علی روشنی» به هم‌رزمان شهیدش پیوست

واحدهای مرغداری کرمان برای نوسازی به تسهیلات دولتی نیازمند هستند

جدیدترین قیمت خودروهای کرمان موتور امروز پنجشنبه 6 دی ماه 1403 منتشر شد

عملکرد بهتر استقلال در دیدارهای خارج از خانه

کاهش دید و کاهش کیفیت هوا برای نوار شرقی کرمان

محدودیت‌های ترافیکی در هفته مقاومت اعلام شد

درقسمت پایانی مستند «کارخونه» چه خواهد گذشت؟

هفته مقاومت با شعار «سرباز وظیفه پاسدار قاسم سلیمانی» در کرمان برگزار می شود

گلزار شهدای کرمان در انتظار زیارت زائران سردار دل‌ها

روزهای خوب والیبال با شهداب و فولاد

دستور تهیه ژله فالوده و انار، دسر محبوب زمستانی

برنامه ریزی برای توسعه انرژی های تجدید پذیر در استان کرمان

جزئیات برنامه‌های پنجمین سالگرد شهادت سردار سلیمانی در کرمان اعلام شد

هشدار دادستانی به اخلالگران طرح بهسازی گلزار شهدا در بهشت زهرا (س)

افزایش بیش از 10 درصدی استقبال موکب‌داران برای سالگرد شهادت حاج‌قاسم

80 هزار هکتار باغ پسته رفسنجان در انتظار آب خلیج‌فارس

سرمقاله روزنامه جوان/ دشمنان سوریه و یک درس

حراج FATF در دیدار مقام آمریکایی با سرکرده تروریست‌های سوریه

سرمقاله اعتماد/ فراموشی گام اصلی FATF و بمب گردشگری

تبدیل سلول‌های سرطانی به سلول عادی با یک فناوری جدید

اعلام برنامه‌های پنجمین سالگرد شهادت حاج قاسم در کرمان

هشدار دادستانی به اخلالگران طرح بهسازی گلزار شهدا در بهشت زهرا

نشست تخصصی مدیریت بحران به مناسبت بیست و یکمین سالگرد زلزله بم برگزار شد

سرمقاله هم میهن/ خوب، ناقص، مبهم

انتقاد «کیهان» از تلاش دولت برای رفع فیلترینگ

این منطقه توجه خریداران ملک را به خود جلب کرد

اسپیس‌ایکس رکورد سال گذشته خود را شکست

داغ بم پس از 21 سال تازه است!

اخراج فرشید اسماعیلی از مس رفسنجان

دعوت از فوتبالیست رفسنجانی به اردوی انتخابی تیم ملی نوجوانان

اینفوگرافی/ آشنایی با بزرگترین باغ‌وحش‌های جهان

نخستین گام برای رفع مشکل فاضلاب زندان جیرفت

سرمقاله کیهان/ مقامات ترکیه این توصیه را جدی بگیرند

سرمقاله شرق/ روز حسرت

سرمقاله وطن امروز/ تبعات ناواقع‌نمایی از «مذاکره»

کم‌کاری به بهانه «تحریم»؛ دیروز واکسن و آب خوردن، امروز ناترازی و آلودگی

قراردادن نمونه آزمایشی اوریون

دیدار چهره به چهره مدیرکل بنیاد شهید با ایثارگران قم

تجلیل از حضور 100 درصدی استاندار سابق کرمان در شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی

شرکت فولاد سیرجان ایرانیان: اعلام زمان معارفه برای عرضه اولیه سهام در بورس

نوری: چند بازیکن باید از استقلال بروند/ زاهدی‌فرد هر کاری کرد تا پرسپولیس نبازد!

سرمقاله خراسان/ معجزه کت و شلوار برای تروریست‌ها

سرمقاله دنیای اقتصاد/ جایگاه ارزیابی در چرخه سیاستگذاری