طرز تهیه پاناکوتای انار؛ یک دسر یلدایی
اجتماعي
بزرگنمايي:
کرمان رصد -
به گزارش تابناک به نقل از روزنامه همشهری، آماده کردن پاناکوتای انار در خانه کاری سریع و ساده است اما نتیجه آن، امتحان کردن طعم متفاوت یک دسر خوشرنگ اناری خواهد بود. پس دست به کار شوید و طبق این دستور، یک پاناکوتای انار خوشطعم درست کنید.
نام: پاناکوتا انار 120 دقیقه
تعداد: 8 نفر
مواد لازم:
دانه انار: یک لیوان
شیر: 2 لیوان
خامه صبحانه: 100 گرم
شکر: 6 قاشق غذاخوری
پودر ژله انار: 2 بسته
گلاب: یک قاشق غذاخوری
پودر ژلاتین: 2 قاشق غذاخوری
وانیل: نوک قاشق چایخوری
آب سرد: یکچهارم لیوان
آب جوش: 2 لیوان
روش تهیه:
1- پودر ژله را با 2 لیوان آب جوش مخلوط کنید.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
در ظرفهای دسر مورد نظرتان ابتدا یک لایه دانه انار و روی آن به اندازهای که دانههای انار ثابت بمانند و شناور نشوند، ژله بریزید. ظرفها را در یخچال بگذارید تا ژله ببندد.
2- پودر ژلاتین را با آب سرد مخلوط کنید و روی بخار کتری بگذارید تا حل و شفاف شود. در این فاصله شیر را داخل یک قابلمه بریزید و شکر را به آن اضافه کنید.
3- خامه را با کمی شیر ترکیب کنید تا همدما شوند، سپس همه خامه را به ظرف شیر افزوده و هم بزنید.
4- پودر ژلاتین آبشده را همراه با وانیل و گلاب به قابلمه شیر اضافه و حرارت را خاموش کنید. اجازه بدهید پاناکوتا از حرارت بیفتد و کمی خنک شود.
5- لیوانهای دسر را از یخچال خارج کنید و قسمت دوم لیوانها را با مایه پاناکوتا پر کنید؛ سپس دوباره لیوانها را داخل یخچال بگذارید تا پاناکوتا ببندد و سفت شود.
6- لیوانهای دسر را از یخچال خارج کنید و لایه سوم را پر کنید؛ به این صورت که دوباره دانههای انار را داخل لیوان بریزید؛ سپس ژله را تا جایی که لیوان پر شود، به آن اضافه کنید.
7- لیوانهای دسر را دوباره به یخچال برگردانید و حدود 2 ساعت زمان بدهید تا کاملا ببندد و سفت شود.
نکته: زمانی که ژله را روی لایه پاناکوتا میریزید، باید حتما ژله خنک شده باشد.
-
يکشنبه ۱۸ آذر ۱۴۰۳ - ۰۷:۲۵:۰۲
-
۱۶ بازديد
-
-
کرمان رصد
لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/680899/