کرمان رصد

آخرين مطالب

بررسی بیش از یک هزار 900 درخواست بازنشستگی بیش از موعد در لرستان وزارت رفاه

بررسی بیش از یک هزار 900 درخواست بازنشستگی بیش از موعد در لرستان
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی لرستان از بررسی یک هزار و 990 درخواست بازنشستگی پیش از موعد در مشاغل سخت و زیان آور استان خبر داد .

به گزارش روابط عمومی اداره کل تعاون،کار و رفاه اجتماعی استان لرستان، «سید فرهاد ناصری نیا» در گفت و گو با خبرنگاران به بررسی درخواست های کارگران برای بازنشستگی پیش از موعد در مشاغل سخت اشاره و اظهارکرد: از ابتدای سال جاری تاکنون در کمیته بدوی بررسی مشاغل سخت و زیان آور استان ، 63 جلسه این کمیته برگزار شده که پس از بررسی یک هزار 990 درخواست از ابتدای سال جاری تاکنون یک هزار و 493 درخواست تایید شده اند .
وی همچنین به بررسی درخواست های تایید نشده در کمیته بدوی مشاغل سخت و زیان آور استان اشاره کرد و افزود: درخواست های کارگری تایید نشده در کمیته بدوی پس از اعتراض توسط کارگران در کمیته تجدید نظر مورد بررسی قرار می گیرند که در ده ماهه امسال 10 کمیته تجدید نظر برگزار شده و تعداد 353 درخواست بررسی که در نهایت 157 درخواست بازنشستگی بیش از موعد در مشاغل سخت و زیان آور مورد تایید کمیته تجدید نظر قرار گرفتند .
مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی لرستان ادامه داد: در نهایت از ابتدای سال جاری تا پایان دی ماه یک هزار 650 کارگر شاغل در واحدهای اقتصادی استان که در یکی از مشاغل سخت و زیان آور مشغول بکار بودند بازنشسته و برای مراحل بعدی به سازمان تامین اجتماعی معرفی شدند .
ناصری نیا با بیان این که تعیین سخت و زیان ‌آور بودن مشاغل در واحدهای اقتصادی با بررسی سوابق، انجام بازدید و بررسی شرایطکار توسط کارشناسان بهداشت حرفه‌ ای وزارت بهداشت، و بازرسانکار و با تایید کمیته‌ های بدوی و تجدیدنظر استانی انجاممی‌ گیرد، عنوان کرد: در ده ماهه امسال بازرسان کار اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی بیش از 820 مورد بازرسی و کارشناسی لازم را برای در خواست های کارگران که در کارگاه ها مشغول بکار بودند مورد بررسی قرار دادند و به کمیته ای مورد نظر اعلام کردند .
وی بیان کرد: بر اساس قانون بازنشستگی پیش از موعد مشاغل سخت و زیان آور، کارگران بیمه شده اینگونه مشاغل که بر اثر عوامل فیزیکی، شیمیایی، مکانیکی و بیولوژیکی محیط کار غیراستاندارد، تنشی بالاتر از ظرفیت طبیعی به آنها وارد شده و سابقه پرداخت بیمه تامین اجتماعی آنان 20 سال بصورت مستمر و یا 25 سال بطور متناوب داشته اند می توانند تقاضای بازنشستگی بدهند.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی لرستان تصریح کرد: ایمنی و بهداشت کار کارگاه های مختلف توسط بازرسان به صورت دوره ای و زمان بندی شده مورد بررسی و نظارت قرار می گیرد و موارد لازم تذکر داده می شود.
وی اظهار کرد: کارفرمایان کارگاه های مختلف مکلف و موظف به ایمن سازی محیط کار و رعایت آئین نامه های مرتبط هستند.
8 بهمن 1402 09:30
کد خبر : 333,578
نظرات بینندگان

لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/609170/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آیا موسیقی به همه آدم‌ها حال خوب می‌دهد؟

اجرای زنده و زیبای موسیقی سریال «پایتخت» توسط استاد محمدرضا اسحاقی

28 ماهواره «استارلینک» راهی مدار زمین شدند

بیانیه سازمان بسیج مستضعفین در آستانه روز جمهوری اسلامی ایران

بیانیه سازمان بسیج مستضعفین در روز جمهوری اسلامی ایران

رأی «آری» به جمهوری اسلامی هیمنه غرب و شرق عالم را در هم کوبید

موشک «نیو گلن» در اواخر بهار برای دومین بار پرتاب می‌شود

اعلام علت واژگونی اتوبوس مسافربری در کرمان

وضعیت آب و هوا کرمان فردا چهارشنبه 13 فروردین ماه 1404 | پیش بینی هواشناسی کرمان 24 ساعت آینده | آب و هوای کرمان در روز سیزده بدر

اعلام محدودیت ها‌ی ترافیکی جاده‌های استان کرمان در تعطیلات پایانی نوروز

بیانیه باشگاه مس رفسنجان درباره حواشی اخیر

واکنش وزیر فرهنگ به لغو کنسرت حامد همایون در کرمان |‌ ببینید

دلیل واژگونی اتوبوس مسافری کرمان مشخص شد

بازگشت غیرمنتظره علیرضا منصوریان به لیگ برتر؛ کدام تیم میزبان اوست؟

با انگیزه‌ترین ستاره شهداب برای انتقام در فینال

آیین ویژه اهتزاز پرچم جمهوری‌اسلامی اسلامی برگزار شد

آیین ویژه اهتزاز پرچم جمهوری‌اسلامی برگزار شد

ته جدولی ها بلای جان پرسپولیس!

مومنی: قرار شد پورموسوی در مس بماند

محدودیت ها‌ی ترافیکی جاده‌های استان کرمان

نتیجه اعتماد به کشتی‌گیران جوان؛ قهرمانی در آسیا

دروازه بان سابق فوتبال ایران درگذشت

صعود 68 پله‌ای هدایی در رنکینگ جهانی

نماهنگ عیدانه عید فطر با صدای علی اکبر قلیچ به 4 زبان

سالی که پشت سر گذاشتیم برای زیست‌شناسان چه آورده‌ای داشت؟

مومنی: پورموسوی به تمرینات برمی گردد

مومنی: پورموسوی به تمرینات مس برمی‌گردد

میدان ارگ قلب گردشگری کرمان؛ هویت تاریخی کرمان مملو از گردشگر

واکنش مومنی به انتقادات تند بازیکنان: ادامه می‌دهیم!

بیانیه مس بدون توجه به استعفا سرمربی

باشگاه مس: هیچ‌چیز مهمتر از همدلی و اتحاد نیست

کشف بیش از 160 کارت سوخت از یک نفر در جیرفت

اهتزاز پرچم پر افتخار جمهوری اسلامی ایران در کرمان

دعوت از 29 دانشجو به دومین اردوی انتخابی تیم ملی تکواندو

اجرای قطعه ای توسط محمد معتمدی در دستگاه چهارگاه در 1001

وزیر فرهنگ: هیچ استانی حق اعمال سلیقه درباره مجوز کنسرت‌ها ندارد

ملت ایران پرچمدار سلطه‌گریزی و ظلم‌ستیزی است

سیارک قاتل در فکر انتقام از زمین است

سرپرست شرکت احیا استیل فولاد بافت: روز جمهوری اسلامی، نماد آزادی و استقلال ملت آزاده ایران است

سرمربی محبوب استقلال در آستانه بازگشت به لیگ برتر؟!

وزش باد و احتمال بارش پراکنده در استان کرمان

◄ تاثیر انرژی وزن اضافی در واژگونی اتوبوس در کرمان/ انرژی که طی چهار ثانیه دو قالب یخ را ذوب می کند

اتحاد برای موفقیت؛ باشگاه مس رفسنجان خواستار حمایت هواداران شد

همشهری علی دایی در روسیه می‌درخشد!

مومنی: پورموسوی به تمرینات مس برمی گردد

مومنی: پورموسوی به تمرینات برمی‌گردد

وزش باد و رگبار باران پدیده غالب جوی

اجرای آذری محمد علیزاده در برنامه «صداتو»

ناسا، نزدیکتر از همیشه به شناسایی حیات فرازمینی

به دنیای رنگارنگ صنایع‌دستی لرستان را سر بزنید