مصوبات توسعه ٦ شهرستان جنوبی کرمان جهت طرح در سفر وزیر رفاه پیگیری شد
اجتماعي
بزرگنمايي:
کرمان رصد - به گزارش ؛ علیرضا ابراهیمی مدیر کل اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمان در نشست شورای مدیران ادارات تابعه وزارت رفاه در استان کرمان با محوریت پیگیری مصوبات توسعه منطقه ای در حوزه جنوب استان که شامگاه دوشنبه با حضور منصور شکراللهی نماینده شهرستان های کهنوج ، منوجان ، فاریاب ، قلعه گنج ، جازموریان و رودبار جنوب و سالاری معاون اقتصادی استاندار کرمان و فرمانداران جازموریان ، منوجان و قلعه گنج ، که در هتل جهانگردی شهر کرمان برگزار شد گفت : یکسری اصول از سوی وزیر کار در راستای توسعه منطقه ای مطرح شده است و انتظار می رود با هم افزایی و هم آفرینی این اصول با رویکرد مثبت استاندار کرمان توسعه شهرستانهای جنوبی استان محقق شود .
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
وی با اشاره به رویکرد مهارت افزایی و نیاز مبرم این مقوله در جنوب استان کرمان اعلام کرد : اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان با اجرای طرح هم نوا این امر را پوشش می دهد ؛ جذب نیروهای بومی نیز از طریق آزمون به طور جدی دنبال می شود.
مدیر کل اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمان افزود : در حوزه سرمایه گذاری نیز وزیر بر استفاده از ظرفیتهای توسعه منطقه ای و اتصال بنگاههای خرد به بزرگ تأکید دارد، افزایش پرداخت تسهیلات مشاغل خانگی یکی دیگر از مصوبات این شورا است که می تواند سهم قابل توجهی در اشتغالزایی داشته باشد .
او بیان کرد : در بخش آموزش دو تفاهم نامه آماده شده که در بخش جنوب استان اجرایی می شود و در بخش لاستیک و شیر پگاه نیز انتظار می رود تا موارد مورد انتظار اجرایی گردد.
وی گفت : الگوهای موفق تعاون را باید مورد توجه قرار دهیم به ویژه در بخش تجمیع سرمایه های خرد و راه اندازی شرکتهای توسعه عمران شهرستانی .
ابراهیمی اعلام کرد : افزایش سهم اشتغالزایی و افزایش نرخ مشارکت زنان جنوب استان در بخش صنایع دستی نیز مد نظر است .
وی در بخش توسعه فضاهای فرهنگی و ورزشی نیز گفت: در رفسنجان ، شهربابک و زرند اقدامات مناسبی با همکاری واحدهای تولیدی صورت گرفته و در هفته کار و کارگر کلید می خورد و در جنوب استان نیز این ظرفیت وجود دارد و با پیگیری لازم می توان فضاهای فرهنگی و ورزشی را توسعه داد .
مدیر کل اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمان تاکید کرد : خروجی مصوبات این جلسه به عنوانمصوبات نهایی قابل پیگیری در حوزه شهرستانهای جنوبی استان جهت طرح در سفر آتی وزیر رفاه به این منطقه قابلیت پیگیری و طرح موضوع دارد.
شایان ذکر است ، در این نشست سایر مدیران نیز به بیان دیدگاه ها و نظرات خود پرداختند.
46
کد خبر 2053189
-
سه شنبه ۲ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۸:۰۶
-
۷ بازديد
-

-
کرمان رصد
لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/717334/