کرمان رصد

آخرين مطالب

شهرجردی: شرایط بدنی‌ام اجازه نداد انتخابی را به پایان برسانم ورزشي

شهرجردی: شرایط بدنی‌ام اجازه نداد انتخابی را به پایان برسانم
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - تسنیم/ ملی‌پوش کاتای تیمی کشورمان گفت: با توجه به کسالتی که داشتم و داروهایی که مصرف کرده بودم، شرایط بدنی‌ام اجازه نداد مسابقات کاتای انفرادی را به پایان برسانم.
ابوالفضل شهرجردی در خصوص انصراف خود پس از اجرای دو کاتا در انتخابی تیم ملی کاراته اظهار داشت: 24 ساعت قبل از مسابقه کسالتی پیدا کردم و مجبور شدم به دکتر مراجعه کنم. برای دوره دورمان مجبور شدم از داروهایی استقاده کنم که واقعاً ضعیفم کرده بود. دو دور نیز به اجرای کاتا پرداختم، اما از بدنم حقیقتاً راضی نبودم. در نهایت با صلاحدید مربی‌ام به این نتیجه رسیدیم که مسابقات را ادامه ندهم.
وی تصریح کرد: شاید اگر مسابقات کاتای تیمی نیز در همان روز برگزار نمی‌شد، مسابقات را ادامه می‌دادم، اما با توجه به اینکه رقابت‌های تیمی نیز برای ما مهم بود، ترجیح دادم در بخش تیمی مسابقه درستی داشته باشم و انرژی‌ام را ذخیره کنم. واقعاً کسالتی که داشتم خیلی اذیتم کرد و اجازه نداد که شرایط همیشگی را در مسابقه داشته باشم. امیدوارم در بخش تیمی بتوانیم نماینده شایسته‌ای برای کاراته ایران باشیم و پرچم را بالا نگه داریم.
دارنده دو مدال نقره و چهار برنز کاتای تیمی آسیا در خصوص اینکه چقدر امیدوار به کسب هفتمین مدال در مسابقات قهرمانی آسیا است، گفت: همانطور که در گذشته گفته بودم، نیاز به اهمیت از سمت فدراسیون داشتیم که خدا را شکر بلافاصله بعد از انتخابی خبر برگزاری اردوها را به ما دادند. ما به واسطه عدم هماهنگی شرایط کاری خود در مرحله اول حضور نداشتیم، اما از مرحله دوم اردوها در تمرین شرکت خواهیم کرد.
شهرجردی عنوان کرد: به جامعه کاراته قول می‌دهیم که جواب این اهمیت را با یک نتایج قابل قبول‌تر نسبت به دوره‌های گذشته بدهیم. مطمئنم این توجه و بها دادن در عملکرد کاتاروها تاثیرگذار خواهد بود. شاید تاثیر آن در این دوره مشخص نشود، اما قطعاً در دوره‌های بعدی این کار را خواهیم کرد. هر چند تمام تلاش ما این است که شایستگی خود و کاتای ایران را در این همین دوره به نمایش بگذاریم.
وی در پاسخ به این سوال که با توجه به غیبت در کاتای انفرادی قهرمانی آسیا چقدر امید به کسب سهمیه مسابقات قهرمانی جهان است و شانس علی زند را با توجه به حضور در قهرمانی آسیا برای این مهم چقدر می‌داند، گفت: باید به علی زند تبریک بگویم که بسیار کاتارو شش‌دانگی شده است و رفته رفته شاهد پیشرفت او هستیم و اراده زیادی دارد. در ادامه برای او آرزوی موفقیت می‌کنم. روند کسب سهمیه مسابقات قهرمانی جهان از سهیمه و قهرمانی آسیا است که این موضوع را در انفرادی از دست دادم و امیدوارم زند با حضور روی سکو و بهترین مدال جواز حضور در مسابقات جهانی را بگیرد. ما نیز بتوانیم جواز مسابقات تیمی را کسب کنیم.

لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/714298/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بازدید کنشگران فرهنگی از ارگ بم در روز جهانی محوطه ها و بناهای تاریخی

محمدرضا گلزار: خوشگل‌ها از من تعریف می‌کنند/ عکس

تصنیف دل انگیز «شب» از استاد غلامحسین بنان

علی اکبر صالحی: زمان آن رسیده که ذهنیت جهان را نسبت به ایران با جدیت بیشتری تغییر دهیم/ ایران‌شناسی باید «بین‌المللی» شود؛ ما نیاز داریم که این حوزه را از انزوا درآوریم و به عرصه جهانی بیاوریم/ ما در جهانی به‌سر می‌بریم که مسابقه روایت‌ها در جریان است

جزئیات جدید از اختلاس برنجی در کرمان (+عکس)

مانور آمادگی و مدیریت بحران در بافت تاریخی بوشهر برگزار می شود

آهنگ «دل نَکن» را از بهنام بانی بشنوید

سفر به هر کدام از سیارات منظومه شمسی چقدر طول می‌کشد؟

سحابی rim با فاصله‌ی 4 هزار سال نوری از زمین

دو مدال برنز بوکسورهای ایران در ارمنستان

ساکت به نساجی برگشت!

آوای دلنشین «هنگ درام» در دلِ طبیعت

نماینده سابق ترامپ در امور ایران: تهران برنده دور اول مذاکرات مسقط شد

هوش مصنوعی پرستاری را آسان می‌کند

چهره تیم‌های فینالیست جام حذفی هندبال مشخص شد

قهرمانی محمدصالح کمره در دوومیدانی نوجوانان آسیا

لیگ برتر بسکتبال؛ پیروزی قاطع شهرداری گرگان مقابل کاله

تورنمنت بوکس ارمنستان؛ پایان کار تیم امید با کسب 2 مدال برنز

صعود رون و خاچانوف به نیمه نهایی ATP-500 بارسلونا

کاراته وان مصر؛ حذف عسگری و برزویی

شهرداری گرگان پیروز جدال دوم مرحله نیمه نهایی برابر کاله

چراغ قهرمانی برای سرخ‌ها خاموش شد؛ پرسپولیس، سپاهان را در کورس نگه داشت

تصاویر/رژه صلابت و اقتدار نیروهای مسلح در کرمان

سند افتخار ارتش، شهدای گلگون کفن آن هستند

برگزاری یادواره شهدا در دانشگاه علوم پزشکی کرمان

موزیک «ناز شستم» با صدای آرمین زارعی

پرده‌برداری از نقش ژن‌های ارثی در ابتلا به سرطان و درمان آن

ادعای یک سپاهانی: پرسپولیس شانسی برای قهرمانی ندارد

معرفی برترین‌های مسابقات آزاد اهداف پروازی

5 سهمیه برای ایران در مسابقات پاراشنا قهرمانی جهان

تکذیب شایعات؛ کلوپ در ردبول خوشحال است!

سلام تراکتور به قهرمانی با شکست ملوان

نگرانی جمهوری‌خواهان از به زیر کشیده شدن با سیاست های ترامپ

نقشه مخفی ویروس زیکا برای عبور از جفت جنین لو رفت!

رژه باشکوه نیروهای مسلح در کرمان

عملیات نجات؛ رهایی 5 نفر از مرگ حتمی

استقلال و پرسپولیس آماده برای جابه‌جایی قلی‌زاده

اجرای دلی و عاشقانه با خوانندگی حمید هیراد

زهره، خواهر خشن زمین

نجات 5 کوهنورد گرفتار در کوه‌های کوهپایه

استقبال بی نظیر دانشجویان از برگزاری یادواره شهدا در دانشگاه علوم پزشکی کرمان

برگزاری راهپیمایی مردمی در کرمان / فریاد بلند مردم دیار حاج قاسم در دفاع از مردم غزه

اجرای قطعه "اندک اندک" از آثار «شهرام ناظری»، توسط نوازندگان ژاپنی در توکیو

رسانه عبری: اسرائیل ابزار فشار ترامپ بر تهران است

وقتی گوگرد هم تسلیم شد؛ سولفورزدای ایرانی جایگزین نوع آمریکایی شد

پویش ملی حال خوب در قلعه گنج

سرنوشت کشور را نباید به مذاکرات گره زد

نمازگزاران کرمانی در حمایت از غزه شعار «مرگ بر اسرائیل» را فریاد زدند

تلاش 24 ساعته امدادگران برای نجات جان 5 نفر در ارتفاعات کوهپایه کرمان

عملیات نجات 24ساعته درکوه‌های کوهپایه؛رهایی 5نفر از مرگ حتمی