کرمان رصد

آخرين مطالب

ایران از ارزش‌هایش عقب‌نشینی نمی‌کند اجتماعي

ایران از ارزش‌هایش عقب‌نشینی نمی‌کند
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - امام جمعه کرمان با تأکید بر لزوم تبعیت کامل از رهبری و حفظ انسجام ملی، گفت: مذاکره با آمریکا ترفند قماربازانه است و ایران از ارزش‌هایش عقب‌نشینی نمی‌کند. - اخبار استانها -
به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، حجت‌الاسلام والمسلمین حسن علیدادی سلیمانی ظهر امروز در ایراد خطبه‌های نماز جمعه کرمان در مصلی بزرگ امام علی علیه السلام با دعوت نمازگزاران به رعایت تقوای الهی، اظهار داشت: یکی از مولفه‌های تربیت انسان در نگاه دینی هجرت است؛ در بین تمامی حوادث تاریخ اسلام، حرکت تاریخی هجرت پیامبر بزرگ اسلام (ص) از مکه به مدینه مبدأ تاریخ مسلمانان می‌شود که اهمیت این حادثه تاریخی را نشان می‌دهد.
وی با اشاره به هجرت پیامبر اکرم (ص) از مکه به مدینه گفت: هجرت پیامبر(ص) یک تصمیم تاریخی و سرنوشت‌ساز بود؛ این هجرت نه فقط جابه‌جایی مکانی بلکه تحولی بنیادین در مسیر تربیت انسانی و دینی بود.
نماینده ولی‌فقیه در استان کرمان با اشاره به جایگاه ویژه هجرت پیامبر اسلام (ص) در تاریخ اسلام، آن را نه‌تنها یک تحول جغرافیایی بلکه نقطه آغاز تحولی درونی برای جامعه مسلمان دانست.
وی ادامه داد: هجرت در نگاه دینی دو وجه دارد؛ هجرت ظاهری و هجرت باطنی. هجرت واقعی، هجرت از ظلمت به نور، از جهل به علم و از گناه به طهارت است؛ اگر هجرت ظاهری همراه با این تحول درونی نباشد، ارزشی نخواهد داشت.
درس‌های جنگ احد و احزاب برای امروز
امام جمعه کرمان در بیان خطبه دوم نماز جمعه کرمان با بیان دو رویداد مهم تاریخی اسلام یعنی جنگ احد و جنگ احزاب، بر اهمیت تبعیت از رهبری در شرایط بحرانی تأکید کرد و اظهار داشت: در جنگ احد، برخی از افراد از فرمان پیامبر (ص) سرپیچی کردند و همین موضوع باعث خسارت بزرگ برای مسلمانان شد؛ اما در جنگ احزاب، تبعیت کامل از رهبری و ایمان قوی باعث پیروزی شد.
وی با بیان اینکه مسلمانان در جنگ احزاب از جماعت و صف آرایی دشمنان نترسیدند و با اتحاد پیروز شدند و برای همیشه موقعیت اسلام را در مدینه النبی تثبیت کردند، گفت: تجربه جنگ احد و جنگ احزاب پیش روی ماست و درس این دو جنگ برای ما روشن است؛ اگر از امام و رهبر خود تبعیت کنیم، پیروزی حتمی است.
علیدادی سلیمانی گفت: کسانی که امروز در تنگه احد هستند، مواظب باشند که به دستورات امام جامعه، جامه عمل بپوشانند که کوچکترین سرپیچی از دستور امامین انقلاب خسارات جبران ناپذیری به دنبال دارد و اگر در مسئولیت‌پذیری کوتاهی کنیم، آسیب خواهیم دید.
وی با تأکید بر اهمیت پیروی از ولایت در شرایط امروز بیان کرد: در هر کجا که از امام جامعه اطاعت شد، پیروزی رقم خورد؛ و هرجا که کوتاهی و اختلاف بود، جامعه متحمل خسارت شد.
استکبارستیزی و جنگ اقتصادی جهانی
وی در بخش دیگری از خطبه‌ها، با اشاره به اقدامات آمریکا در عرصه جهانی، بیان کرد: رئیس جمهور کودک‌صفت آمریکا با اعلام جنگ اقتصادی علیه بسیاری از کشورها نشان داد، به هیچ ائتلاف و عهدی پایبند نیست؛ این اقدامات استکبار جهانی سرانجام به اتحاد ملت‌ها علیه آن‌ها ختم خواهد شد.
مذاکره با آمریکا؛ تکرار یک تجربه شکست‌خورده
امام جمعه کرمان در واکنش به بحث‌های مطرح‌شده پیرامون مذاکره غیرمستقیم با آمریکا گفت: این مذاکره‌ها چیز جدیدی نیست؛ اما آمریکایی‌ها با ایجاد هیاهو سعی در تحریف واقعیت دارند؛ جمهوری اسلامی ایران هرگز از مبانی خود عقب‌نشینی نکرده و نخواهد کرد.
وی با بیان اینکه مذاکره با آمریکا ترفند قماربازانه است؛ ایران از ارزش‌هایش عقب‌نشینی نمی‌کند، ادامه داد: ملت ایران با پیروی از رهبر معظم انقلاب و همراهی با دولت انقلابی، از این پیچ تاریخی هم با عزت عبور خواهد کرد.
اقتصاد مقاومتی؛ پاسخ ایران به جنگ اقتصادی دشمن
علیدادی سلیمانی با اشاره به سیاست‌های خصمانه دولت آمریکا گفت: جنگ اقتصادی‌ای که رئیس‌جمهور آمریکا علیه ملت‌ها راه انداخته، فرصتی است برای جهانی‌شدن گفتمان مقاومت اسلامی. این ائتلاف جهانی علیه استکبار قطعاً شکست مفتضحانه‌ای برای آمریکا به دنبال خواهد داشت.
وی تصریح کرد: ملت ایران بارها با منطق قوی خود نشان داده‌اند که در برابر آزمون‌های سخت مقاومت می‌کنند و پشت سر رهبر انقلاب از خطرات عبور خواهند کرد.
همبستگی برای دفاع از فلسطین و پاسخ به جنایات رژیم صهیونیستی
علیدادی سلیمانی با اشاره به حمایت کشورهای غربی از رژیم جعلی صهیونیستی، تأکید کرد: ملت‌های آزاده جهان در حمایت از فلسطین، هر روز صدای خود را بلندتر می‌کنند و راهپیمایی‌های پیش‌رو، تجلی وحدت جهانی علیه جنایات است.
امام جمعه کرمان در بخش دیگری از سخنان خود از برخی رسانه‌ها به دلیل ایجاد تفرقه گلایه کرد و افزود: مقام معظم رهبری از رسانه‌ها خواسته‌اند که وحدت ملی را تقویت کنند، نه اینکه با حرکات تفرقه‌افکن، انسجام ملی را مخدوش نمایند.
علیدادی سلیمانی همچنین با اشاره به سالروز شهادت حضرت حمزه (ع) و وفات حضرت عبدالعظیم حسنی، این ایام را به عموم مسلمانان تسلیت گفت و تأکید کرد: این بزرگواران با مجاهدت خود مسیر حق را برای ما هموار کردند و باید الگوی نسل امروز باشند.
انتهای پیام/511/

لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/713147/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آهنگ جدید/ «کی می دونه» با صدای مجید رضوی

سرمقاله اعتماد/ برای دانشگاه

هشدار متفکر آمریکایی: ایران را به جنگ نکشانید!

دیپلماسی در سایه بی‌اعتمادی

اولین رآکتور هسته‌ای نمک مذاب توریم جهان در چین شروع به کار کرد

نقاشی فضاپیمای ناسا از سیاره مشتری

میدان مغناطیسی زمین یکبار فروپاشیده و انسان‌ها جان سالم به در برده‌اند؛ اما چگونه؟

بلوک هبلکس اردکان و سود آوری بیشتر در پروژه‌ های ساختمانی

زمین به خانواده‌های معلولان واگذار می‌شود

ساکت در نساجی ماندنی شد

تحقق شعار سال اولویت مدیران استان کرمان قرار گیرد

امضای تفاهم نامه اجرای برنامه های حوزه تربیت بدنی و سلامت

نفس راه‌های روستایی رفسنجان تازه می‌شود

محمد رهبری: جذب مربی خارجی شمشیربازی پیشنهاد من بود

عطایی: تیم قدرتمندی بودیم که از عملکردمان دفاع کردیم

کارتال از سرمربی اخراجی پرسپولیس جا ماند!

تشویق رحمت و شری سریال «پایتخت» در کنسرت علیرضا طلیسچی

حمید حامی: در سال 88 صدای خودم رو از دست دادم و دوباره بعد از 5 سال تونستم بخونم

سرمقاله آرمان ملی/ انگیزه شرقی‌ها از مذاکرات

گروسی دنبال پُست است، اروپا دنبال «نقش»

انسان‌ها 41 هزار سال پیش از ضد آفتاب استفاده می‌کردند!

افتتاح تالار احسان در سفر رئیس سازمان اوقاف به کرمان

صادق: واگذاری زمین و تکمیل واحد‌های مسکونی سرعت می‌یابد

شناسایی 45 هزار پلاک تاریخی در اصفهان

وعده وزیر راه بر تسریع روند واگذاری زمین و تکمیل واحدهای مسکونی

واگذاری زمین به خانواده‌های معلولان؛ تحویل 230 واحد در آستانه تابستان

امام جمعه کیش: ارتش و سپاه در امنیت کشور نقشی بی‌بدیل دارند

تاریخ جمهوری اسلامی ایران سرشار از رشادت‌های شهدای عالی‌قدر است

دبیر فدراسیون: IOC وزنه‌برداری را محدود می‌کند

پارسا فلاح به تیم بسکتبال کالج اوکلاهما استیت پیوست

برنامه مبارزات جودوکاران ایران در مسابقات قهرمانی آسیا مشخص شد

حکمی برای «تتلو» که ممکن است فراتر از مرزها صدا کند!

سرمقاله سازندگی/ تبعات خودتحریمی

سرمقاله جام جم/ ارتش در خدمت ملت و امنیت

سرمقاله هم میهن/ سیاستِ پویا

دیپلماسی چندجانبه، پیام معنادار ایران به واشنگتن

نشانه‌های حیات در فراسوی منظومه / کشفی تازه از سیاره K2-18b

درخشش بیمه دی در خدمات‌رسانی به ایثارگران؛ رتبه اول توانگری و پرداخت به‌روز مطالبات درمانی

آشنایی با مواد غذایی که نباید در فریزر نگه ‌داری شوند

صادق: سیاست وزارت راه افزایش محدوده شهری نیست

تیم منتخب هفته بیست و هفتم لیگ برتر؛ زنده باد تراکتور، زنده باد سپاهان

واگذاری زمین و تکمیل واحدهای مسکونی سرعت پیدا می‌کند/سیاست وزارت راه بازآفرینی شهری است

پیش‌بینی وضعیت جوی، دریایی و دمایی استان هرمزگان در روز شنبه 30 فروردین 1404

مناسبت روز/ شنبه، 30 فروردین‌ماه

نیمار یک ماه خانه‌نشین شد

درخشش جهانی شطرنج در آغاز سال جدید

درگذشت ابراهیم سپهری زنگنه نوازنده پیشکسوت موسیقی ایرانی

سرمقاله دنیای اقتصاد/ شرط کافی توافق

آیا هوش مصنوعی نژادپرست است؟

اگر سلامتی تان برایتان مهم است این موادغذایی را فریزری نکنید